Louridas79 6 Μαίου 2011 #1 Share 6 Μαίου 2011 Ένα φιλαράκι μου έδωσε την παρακάτω μπουκάλα και θέλω να μάθω αν κάνει για Co2. Ο ίδιος την χρησιμοποιούσε για ψυκτικό υγρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 7 Μαίου 2011 #2 Share 7 Μαίου 2011 (edited) Αν τη πάς για γέμισμα τότε θα σου πουν σίγουρα αν πληρεί τις προδιαγραφές για CO2... Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2011 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Μαίου 2011 #3 Share 7 Μαίου 2011 Προσοχή να μην έχουνε μείνει κατάλοιπα του ψυκτικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louridas79 8 Μαίου 2011 Author #4 Share 8 Μαίου 2011 Ευχαριστώ τα μέλη για την καθοδήγηση τους. Θα την πάω για γέμισμα για να μου πουν αν πλήρη τις προδιαγραφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louridas79 10 Μαίου 2011 Author #5 Share 10 Μαίου 2011 Προς ενημέρωση η μπουκάλα δεν πλήρη της προδιαγραφές λόγο της χαμηλής πίεσης που αντέχει. Οι ίδιοι μου πρότειναν μια 2κιλη μπουκάλα με τα μανόμετρα, ηλεκτροβάνα και ρυθμιστή ροής φυσαλίδων στα 110 ευρώ τελική με ΦΠΑ θα ήθελα την γνώμη σας ως προς την τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Μαίου 2011 #6 Share 10 Μαίου 2011 η τιμη αν οντως περιλαμβανει αυτα που θελεις,νομιζω πως ειναι καλη.το μονο που θα χρειαστεις ειναι ενας bubble counter για να μετρας τις φυσσαλιδες και εναν διαχυτηρα για να κανεις τη διαχυση του αεριου μεσα στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος