Jump to content

Το χαμόγελο του παιδιού - Sos EΠΕΙΓΟΝ

Recommended Posts

Το χαμόγελο του παιδιού δεν έχει παρά μόνο 2 μήνες ζωής κι ένα σωρό αγγελούδια θα γυρίσουν σε γονείς που τα κακοποιούν ή θα μείνουν στο δρόμο...Κάντε όλοι ένα μικρό κόπο και στείλτε μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανα SMS).

Να βοηθήσουμε όλοι να μη χάσουν το σπίτι τους!!!!!!!!!

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ!!!!!!!!!!!

==================================

Μόλις γύρισα απο ένα "σπίτι" του χαμόγελου... Πραγματικά αξίζει μια μικρή βοήθεια απο όλους μας !!! Κάνουν πραγματικό έργο !!!

Eκτος απο SMS ,οποιος εχει και παλια ρουχα και παιχνιδια ας τα στελνει στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ειναι απιστευτο τι χαρα περνουν καποιες ψυχουλες εκει.

(παρεπιπτωντος καποια επιχορηγηση που περνανε απο την προνοια και το κρατος ,εν οψη της "ελεγχομενης βιαιης φτωχοποιησης" της χωρας που επεβαλλε ο ΓΑΠ ,...φετος κοπηκε)

Δέχονται τα πάντα, τρόφιμα, ρούχα, σαμπουάν !!!

Μετά απο κατ' ιδίαν έλεγχο και συζήτηση έχουν ανάγκη απο τα πάντα...

Στο σπίτι που πήγα εγώ, δεν είχαν σαμπυάν να πλυθούν και πολλές απο τις μέρες τις εβδομάδας, τρώνε "άσπρα" μακαραρόνια, δεν έχουν κάν λίγο τυρί να βάλουν !!!

Είναι ο μόνος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παράγει έργο, ας τον στηρίξουμε !!!

Σε τραπεζικο λογαριασμο δεν γινεται να βαλουμε λεφτα?

Σε τραπεζικο λογαριασμο δεν γινεται να βαλουμε λεφτα?

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=44&la=1

Πριν καμιά 10αριά χρόνια που ήμουν νέος ( :thumbup: ) ήμουν εθελοντής σε μια ομάδα στο Δήμο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και είχαμε κάνει αρκετές εκδηλώσεις σε συνεργασία και υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πραγματικά η δράσεις τους και η συνεισφορά τους είναι απίστευτες.

Κρίμα να έχουν φτάσει και αυτοί σε τέτοια κατάσταση, αν και ακόμα και τότε δεν τα θυμάμαι και πολύ καλύτερα τα πράγματα...

Θα δω μήπως μπορώ να βρώ τον παλιό συνεργάτη μας εκεί μήπως έχει να μας πει και περισσότερα.

Από την προσωπική μου εμπειρία το "Χαμόγελο του παιδιού" ήταν μια υγιής "ομάδα" μέχρις ότου.... Δεν θέλω να κατονομάσω και να καταγγείλω πράξεις.Ως πρόεδρος αυτοκινητιστικού συλλόγου και με τη βοήθεια του Δ.Σ. έχω κάνει μεγάλο αγώνα για να συγκεντρώσουμε αγαθά,που στο τέλος μας έμειναν με τη δικαιολογία: "Μόνο χρηματικά ποσά δεχόμαστε ή αγαθά με απόδειξη ή τιμολόγιο", ενώ η αρχική συνεννόηση διέφερε...

Κρίμα που σε ακόμη κι αυτό το σκοπό δεν γίνονται όλα όπως τα θέλουμε....

Για μια ακόμη φορά θα βοηθήσω στέλνοντας Sms και ελπίζω το αρχικό όραμα να ανατείλει ξανά.

Πάντως εγώ με μια ομάδα πήγαμε τρόφιμα και τα δέχτηκαν πολύ ευχαρίστως....

Ιδιαίτερα τα σαμπουάν, όπου μας είπαν ότι δεν είχαν να πληθούν !!!

Μιλάω πάντα για το σπίτι της Νίκαιας !!!

Αυτο θα μπορουσε να μπει στην κεντρικη σελιδα να το βλεπουν ολοι .

Έγινε επεξεργασία - blue

Μια ανακοίνωση από το ίδιο το Χαμόγελο του παιδιού : http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=752

Πρόσφατα παρέδωσα δύο κούτες με παιδικά ρούχα και τα δέχτηκαν. Όσοι θέλετε μπορείτε να βοηθήσετε έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Επίσης Το χαμόγελο του παιδιού διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα : http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products

Εκεί παρήγγειλα μπομπονιέρες και προσκλητήρια για την βάπτιση του πιτσιρικά μου.

Βοηθήστε όπως μπορείτε! Επικοινωνήστε μαζί τους να μάθετε τις ανάγκες τους.

Τίποτα δεν αξίζει όσο το χαμόγελο ενός παιδιού!

Απο προσωπικη εμπειρια να πω οτι δεχτηκαν ακομα και φαρμακα. :thumbup:

Εχθές πήγα ξανά ο ίδιος στο "Σπίτι" της Νίκαιας, μίλησα με τους υπευθύνους. Μου έκαναν μια ξενάγηση στον χώρο που μένουν & μεγαλώνουν τα παιδιά. Γνώρισα και δύο αντάρτες, που αντί να διαβάζουν έβλεπαν τηλεώραση και πείραζαν τους υπολοίπους. Υποθέτω ότι όταν μεγαλώσουν θα πάρουν TERIOS και οι δύο. Είναι όπως μια κανονική οικογένεια μόνο που υπάρχουν πολλά παιδιά όλων των ηλικιών, 25 στο σύνολο + ένα φανταράκι...

Μου έκαναν παράπονα για τον ιδιοκτήτη του κτηρίου ο οποίος τους δημιουργεί πολλά προβλήματα ειδικά με το θέμα του ενοικίου, (πάνω απο 3000 τον μήνα) και τους έπιασα σε μετακόμιση, τα παιδιά θα πάνε σε καινούριο "σπίτι" στον Ταύρο !!!

Μιλόντας τώρα για ιδιαίτερες ανάγκες (εκτός του χρηματικού που προσπαθεί όλως ο σύλλογος με διάφορους τρόπους, όπως τα μηνυματάκια που ελπίζω πως στείλαμε) ειδικότερα έχουν έλλειψη απο τρόφιμα. Πιο συγκεκριμένα απο οποροκηπευτικά και λαχανικά. Κοινός για να φτιάξουν "γεμιστά" όπως χαρακτηριστικά μου ειπαν χρειάζονται 80 τομάτες... ή Για μια βραδιά με τοστ(μιλάμε για μία φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν), χρειάζονται το λιγότερο 50

Άρα θέλουν, τομάτες, πατάτες, μαρούλια, κλπ...

Για του λόγου το αληθές και για να επιβεβαιώση αν θέλετε τα στοιχεία είναι τα παρακάτω.

Διεύθυνση : Αργυρουπόλεως 9 &

Ανω Τζουμαγιάς, Νίκαια

Τηλέφωνο : 210 4256040

Fax : 210 4256079

E-mail : nikaia@hamogelo.gr

(Επειδή είμαστε σε δύσκολους καιρούς και όλοι δεν μπορούμε να "προσφέρουμε" το ίδιο, να ξέρεται ότι δεν παίζει θέμα ντροπής... Και το ελάχιστο που μπορεί ο καθένας, είναι τεράστιο για αυτά τα παιδιά)

• 5 months later...

Τα παιδιά απο την Νίκαια πήγαν Μοσχάτο γιατί στην Νίκαια το ενοικιο ήταν αρκετά ψηλά...

Στο Μοσχάτο τα πάντα είναι καινούρια με την βοήθεια του κόσμου.

Διεύθυνση Δροσίνη 15, Μοσχάτο, 18344 Τηλέφωνο 2104256040 Email moshato@hamogelo.gr

Λίγα λόγια για το νέο μας σπίτι στο Μοσχάτο:

Το σπίτι μας ξεκίνησε από την δωρεά μίας μονοκατοικίας από την κα. Αλεξάνδρα Νίκα. Το σπίτι αυτό κατεδαφίστηκε και τη θέση του πήρε ένα τετραώροφο, ολοκαίνουργιο, λειτουργικό και ικανό να στεγάσει 25 παιδιά, διαφόρων ηλικιών.

Το νέο μας σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή των GOODY’S με το ARGOUDAKI το 2008 και του Ελβετικού Οργανισμού LIMMAT FOUNDATION. Σημαντική και καθοριστική, όμως, ήταν και η συμμετοχή της Τεχνικής εταιρείας ΕΜΒΑΤΗΣ Α.Ε., η οποία προσέφερε όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν.

Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και πολλών άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας είδη και υπηρεσίες δωρεάν.

Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση και το φωτογραφικό υλικό απόhttp://www.hamogelo.gr/48.1/Press-Kit

Περισσότερες πληροφορίες για το σπίτι μας στο νέο μας site www.hamogelo.gr καιhttp://www.hamogelo.gr/137-1/17/To-spiti-mas-sto-Mosxato

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...