Jump to content

Δισκάκι με πρόβλημα

KokkinosK

Recommended Posts

Φίλε Rik σε ευχαριστώ πολύ.

Έχω ήδη σταματήσει την γενική αγωγή. Το πρωϊ της Κυριακής και της Δευτέρας τάϊσα τα ψάρια με κόκκους JBL discus μουλισμένους στο περιεχόμενο μαις κάψουλας Flagyl 500 ml και περιμένω. Εχθές και σήμερα (πάλι τα πρωϊνά) τα τάϊσα με τους ίδιους κόκκους και Tetra pro crisps μουλιασμένα σε Seachem Guarlic Guard και έδειξε ενδιαφέρον για το φαγητό.

Η ιδέα σου μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα να ρισκάρω μια μόλυνση στο ενυδρείο με όλους τους μικρούς ή να μεταφέρω 4-5 από αυτούς στο μεγάλο ενυδρείο.

Φίλε Rik σε ευχαριστώ πολύ.

Έχω ήδη σταματήσει την γενική αγωγή. Το πρωϊ της Κυριακής και της Δευτέρας τάϊσα τα ψάρια με κόκκους JBL discus μουλισμένους στο περιεχόμενο μαις κάψουλας Flagyl 500 ml και περιμένω. Εχθές και σήμερα (πάλι τα πρωϊνά) τα τάϊσα με τους ίδιους κόκκους και Tetra pro crisps μουλιασμένα σε Seachem Guarlic Guard και έδειξε ενδιαφέρον για το φαγητό.

Η ιδέα σου μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα να ρισκάρω μια μόλυνση στο ενυδρείο με όλους τους μικρούς ή να μεταφέρω 4-5 από αυτούς στο μεγάλο ενυδρείο.

Καλησπερα και παλι!

Φιλε, δεν ξερω εαν ειναι καλη ιδεα το να μετακομισης ολο το κοπαδι, με αυτη την λογικη εαν ειναι αρρωστω και το δισκακι στο μεγαλο ενυδρειο τα ρισκα ειναι τα ιδια απλα σου προτεινα να μετακομισεις στο ενυδρειο με τα μικρα για να μην στρεσσαριστουν και αυτα απο την μετακομιση και εχεις και αλλο πονοκεφαλο μετα. Εαν δεις πως αρχιζει να τα κυνηγαει και ζωντανεψει και αρχηση να τρωει τρελα τοτε λογικα θα ειναι ενταξει αν και παιζει στην αρχη να ειναι ντροπαλο και φοβισμενο μια που η μεταφορα του σε νεο περιβαλλον παντα στρεσσαρη ειδικα οταν ειναι μικρα. Ενημερωνε και βλεπουμε! :)

Επειδή το ρίσκο να μεταφερθεί κάποιος παθογόνος οργανισμός ήταν το ίδιο είτε πήγαινα τα μικρά στο μεγάλο ενυδρείο είτε μετάφερα το ένα στο ενυδρείο με τα μικρά, και λαμβάνονβτας υπ 'οψιν τον παράγοντα στρες, έκανα το δεύτερο.

Το "προβληματικό" δισκάκι μεταφέρθηκε εχθές το βράδυ στο ενυδρείο με τα μικρότερα μετά από μια μεγάλη προσαρμογή με τα φώτα κλειστά.

Σήμερα το πρωί ήταν έξω, όχι κρυμμένο κάπου, και έδειξε ενδιαφέρον για το Tetra Delica Brine shrimp που τάϊσα.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Επειδή το ρίσκο να μεταφερθεί κάποιος παθογόνος οργανισμός ήταν το ίδιο είτε πήγαινα τα μικρά στο μεγάλο ενυδρείο είτε μετάφερα το ένα στο ενυδρείο με τα μικρά, και λαμβάνονβτας υπ 'οψιν τον παράγοντα στρες, έκανα το δεύτερο.

Το "προβληματικό" δισκάκι μεταφέρθηκε εχθές το βράδυ στο ενυδρείο με τα μικρότερα μετά από μια μεγάλη προσαρμογή με τα φώτα κλειστά.

Σήμερα το πρωί ήταν έξω, όχι κρυμμένο κάπου, και έδειξε ενδιαφέρον για το Tetra Delica Brine shrimp που τάϊσα.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Φιλε, δωσε χρονο στο δισκακι, και ελπιζω να πανε ολα καλα! :)

Δεν μπορώ ν ακάνω τίποτα άλλο, έτσι και αλλιώς. :D

Περιμένω και παρατηρώ.

Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Θα τους κάνω κανα δυο ταϊσματα με D-allio κόκκους, Tropical Spirulina gran μουλιασμένους σε βιταμίνες Sera και JBL discus granules μουλιασμένα σε Seachem Guarlic Guard.

Δεύτερη μέρα και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Ο δίσκος είναι ακόμη στρεσαρισμένος αλλά έφαγε λίγο και όσο δεν πλησιάζω το ενυδρείο είναι έξω. Το χρώμα δεν επανήλθε ακόμη αλλά είμαι αισιόδοξος.

Δεύτερη μέρα και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Ο δίσκος είναι ακόμη στρεσαρισμένος αλλά έφαγε λίγο και όσο δεν πλησιάζω το ενυδρείο είναι έξω. Το χρώμα δεν επανήλθε ακόμη αλλά είμαι αισιόδοξος.

Κρατα μας ενημερους! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...