thanashs 6 Μαίου 2011 #1 Share 6 Μαίου 2011 γεια σας.μηπως ξερει κανεισ πωσ ξεχωριζουμε αρσενικο απο θυλικο apple snail????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαίου 2011 #2 Share 6 Μαίου 2011 γεια σας.μηπως ξερει κανεισ πωσ ξεχωριζουμε αρσενικο απο θυλικο apple snail????? Ρίξε μια ματια εδώ..Έχει ότι θες..φτάνει να ξέρεις λίγα αγγλικά!! http://www.applesnail.net/content/anatomy/...ction.php#sexes Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #3 Share 6 Μαίου 2011 xaxaxaxa φιλε μ δεν ξερω αγγλικα αλλα σε ευχαριστω!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαίου 2011 #4 Share 6 Μαίου 2011 xaxaxaxa φιλε μ δεν ξερω αγγλικα αλλα σε ευχαριστω!!!!!!!! Φίλε στα μεταφράζω το συντομότερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #5 Share 6 Μαίου 2011 1000 ευχαριστω φιλε μ.....και αν ξερεις και μπορεισ πεσ μ και για τιw red cherries πως γινεται ο διαχωρισμος φυλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαίου 2011 #6 Share 6 Μαίου 2011 (edited) και αν ξερεις και μπορεισ πεσ μ και για τιw red cherries πως γινεται ο διαχωρισμος φυλου Τα θηλυκά είναι πολύ εύκολα να τα ξεχωρίσεις επειδή είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά ..έχουν πιο έντονο κόκκινο κλειστό χρώμα και έχουν πιο κυκλική "κιαλιακι" χωρα από τα αρσενικά.. Αρσενικο και θυλικο..στην φωτο. Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #7 Share 6 Μαίου 2011 σε ευχαριστω γ ακομα μια φορα φιλε μ.....δλδ εχω μινει χωρις αρσενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαίου 2011 #8 Share 6 Μαίου 2011 σε ευχαριστω γ ακομα μια φορα φιλε μ.....δλδ εχω μινει χωρις αρσενικο A δεν ξερω... Εσύ ξέρεις καλύτερα!! δες τι έχεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #9 Share 6 Μαίου 2011 εχω 2 θυλικες και πολλα μικρα....καποτε υπηρχε και 1 αρσενικο εχω ν το δω ομως 2-3 εβδομαδες μεσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαίου 2011 #10 Share 6 Μαίου 2011 εχω 2 θυλικες και πολλα μικρα....καποτε υπηρχε και 1 αρσενικο εχω ν το δω ομως 2-3 εβδομαδες μεσα στο ενυδρειο Αν θυμάμαι καλά νομίζω πως αυτό το θέμα το συζητήσαμε σε ένα άλλο post και σου ειπα και τι μπορεί να συνβαίνει...καλύτερα να μην βάζουμε συζήτησις άλλον θεμάτων σε αυτό το post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #11 Share 6 Μαίου 2011 ναι σωστα φιλε μ....σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #12 Share 6 Μαίου 2011 τα apple snail μου και τα 2 βγαζουν ενα πραγμα μακρυ και πολυ μεγαλο απο το πλαι στο κελυφος τους.....εαν μπορει καποιος ας μ πει τουλαχιστον αν αυτο παιζει καποιο ρολο στο φυλο.....και αν υπαρχει τροπος διαχςρισμος των 2 φυλλων......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Μαίου 2011 #13 Share 6 Μαίου 2011 Διάβασε αυτό: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1880 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #14 Share 6 Μαίου 2011 φιλε μου κορυφαια σελιδα.....σε ευχααριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 6 Μαίου 2011 Author #15 Share 6 Μαίου 2011 τελικα ειναι και τ 2 θυλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος