she'sinpanties 5 Μαίου 2011 #1 Share 5 Μαίου 2011 Θα ηθελα γνωμες απο την προσωπικη σας εμπειρια για αυτα τα 2 φυτα ειναι ευκολα ? αντεχουν χωρις αεριο co2 ? μονο με excel ? φυτευουμε ολο το ματσακι ή καθε κλωναρακι ξεχωριστα ? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 5 Μαίου 2011 #2 Share 5 Μαίου 2011 Δωσε μας πληροφοριες για το ενυδρειο σου,υποστρωμα,διαστασεις,φωτισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 5 Μαίου 2011 Author #3 Share 5 Μαίου 2011 30lt. μεικτα , 30x30x35 , υποστρωμα seachem onyx sand φωτισμος 24Watts Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Μαίου 2011 #4 Share 5 Μαίου 2011 Το έχω εδώ και αρκετό καιρό στο ενυδρείο μου : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=408668 . Τώρα το ενυδρείο έχει αλλάξει, αλλά εξακολουθεί να υπάρχουν λίγα ματσάκια από το φυτό. Είναι αρκετά εύκολο και όχι πολύ απαιτητικό. Το ενυδρείο μου είναι χαμηλών απαιτήσεων. 0,35 watt/λίτρο, τακτική αλλά μετρημένη λίπανση ( 1/3 της αναγραφόμενης δοσολογίας ), χωρίς υπόστρωμα και παροχή CO2. Το μόνο που χρησιμοποιώ συχνά είναι το excel ως υποκατάστατο του CO2. Σε αυτές τις όχι ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες, αναπτύσσεται ικανοποιητικά, ψηλώνει αρκετά για να βρει φως και έχει μεγάλα μεσογονάτια διαστήματα. Αν τυχόν σταματήσω εντελώς την λίπανση, παραμένει στάσιμο. Συμπέρασμα; Αναπτύσσεται καλά και στις παραπάνω συνθήκες, αλλά με δυνατότερο φωτισμό, υπόστρωμα και τακτική λίπανση, θα γινόταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=52222 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=44880 Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 5 Μαίου 2011 Author #5 Share 5 Μαίου 2011 και παλι ειναι πολυ ομορφο και εντυπωσιακο στο ενυδρειο σου ! μου αρεσει που εχει παρει αρκετο υψος. για το mιcranthemum ubrosum εχεις καποια συμβουλη ? αυτα τα 2 φυτα μοιαζουν ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Μαίου 2011 #6 Share 5 Μαίου 2011 Δεν το είχα ποτέ, καθώς θεωρώ πως στο ενυδρείο μου δε θα επιβίωνε για πολύ! Νομίζω πως είναι αρκετά πιο απαιτητικό φυτό από το Hemianthus Micranthemoides... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 5 Μαίου 2011 Author #7 Share 5 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 9 Μαίου 2011 Author #8 Share 9 Μαίου 2011 theodor για την ωρα πιστευω οτι το mιcranthemum ubrosum εχει πολυ λιγοτερες απαιτησεις. παει καλυτερα απο το hemianthus Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Μαίου 2011 #9 Share 15 Μαίου 2011 Πήραν μπρος και τα δύο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 16 Μαίου 2011 Author #10 Share 16 Μαίου 2011 Πήραν μπρος και τα δύο; το Ubrosum απο την αρχη δεν ειχε κανενα προβλημα το micranthemoides εχει αρχισει και παιρνει τα πανω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος