almuros 5 Μαίου 2011 #1 Share 5 Μαίου 2011 Καλησπερα παιδια λεω να βαλω τα πρωτα ψαρακια στο 60 λιτρο μου ,τα clownfish πανε σε ζευγαρια η κοπαδακι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Μαίου 2011 #2 Share 5 Μαίου 2011 Εγω σε αυτα τα λιτρα θα εβαζα ενα ζευγαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skout 5 Μαίου 2011 #3 Share 5 Μαίου 2011 Σωστα....... γιατι αν μπουν και τα πεθερικα θα αρχισουν οι γκρινιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Μαίου 2011 #4 Share 5 Μαίου 2011 Εγω σε αυτα τα λιτρα θα εβαζα ενα ζευγαρακι Σε αυτά τα λίτρα δεν μπορείς να πας σε περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 5 Μαίου 2011 #5 Share 5 Μαίου 2011 Ανάλογα το Clown. Δύο απλα Ocellaris νομίζω είναι ΟΚ. Αν θέλεις κάποιο Maroon/Tomato νομίζω ένα είναι αρκετό. Γενικώς τα Clown είναι λαίμαργα, το οποίο συνήθως σημαίνει και "βρόμικα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 7 Μαίου 2011 Author #6 Share 7 Μαίου 2011 ευχαριστω παδια θα μεινω στα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος