Jump to content

Μεταλαμπαδευω τον Αφρικανισμο στην Σαντορινη

Recommended Posts

Μετα την καταρευση ολων των πολιτηκοοικονομικων συστηματων,εδω στην Σαντορινη γεννιεται μια νεα ιδεολογια .Αφρικανισμος :D:thumbup::thumbup::hysterical::hysterical:

Ειμαστε στην αρχη ακομα ,αλλα εχουμε μελλον.Επισημα ειμαστε μονο δυο και τωρα θα αυξηθουμε κατα 33% σε εναν χρονο και θα γινουμε 3 ,ελπιζω οχι και ο κουκος :hysterical: Αν υπαρχουν καπιοι κρυμενοι στις κατακομβες ας βγουν. ηρθε η ωρα μας Αδελφια Αφρικανοι.:P

Στο τσακ τον επανεφερα τον φιλο στον ορθο δρομο,και τον γλυτωσα απο τους πιατελαδες :glare:

Μετα απο την μικρη εισαγωγη μου στο θεμα :hysterical:

Ο φιλος εχει παραγγειλει ενα ενυδρειο 195*55*65 ,δυστυχως με 10αρι γυαλι :hysterical: .αλλα σαν ψευτομαστορας που ειμαι ,και εαν με ακουσει,θα το διορθωσω το λαθος. :hysterical:

Και επιτελους το ερωτημα μου :thumbup:

Εχω διαβασει για το μπολιασμα των ενυδρειων ,αλλα εδω μιλαμε για πολλα λιτρα.

1) Το ενυδρειο μου δεν εχει περασει ποτε καμια αρωστια και εχω 7 λιτρα syporax.Ποασα λιτρα μπορω να του δωσω,δυχως να εχω εγω κανενα προβλημα?

2) Κανω αλλαγη καθε εβδομαδα 220 λιτρα ,να τα μεταφερω και να τα βαλω σαυτον,αλλα ουτε 15 ποντους υψος δεν θα καλυψει.Να κανω 50% αλλαγη .να μου πεσουν και τα νιτρικα μου ,να του το δωσω ,και να γεμισει με φρεσκο νερο το υπολοιπο?

Θα εχω και αλλα ερωτημα τα αργοτερα,γιατι ειμαστε στα σπαργανα ακομα.

Τα φωτα σας Αδελφια μου.

Ζητω ο Αφρικανισμος :blush::buttrock::buttrock:

Καλημέρα Βασίλη.

Μπορείς να του δώσεις ένα λίτρο και να σου δώσει εκείνος αχρησιμοποίητο υλικό για να το αντικαταστήσεις. Σταδιακή ιχθυοφόρτιση, προσεχτικό τάισμα στην αρχή, αν θέλει ρίχνει και ζωντανά βακτήρια και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εσύ επίσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά, προσέχεις επίσης λίγο στην αρχή με το τάισμα και βοηθάς επίσης αν θες με ζωντανά βακτήρια.

:thumbup:

Καλημέρα Βασίλη.

Μπορείς να του δώσεις ένα λίτρο και να σου δώσει εκείνος αχρησιμοποίητο υλικό για να το αντικαταστήσεις. Σταδιακή ιχθυοφόρτιση, προσεχτικό τάισμα στην αρχή, αν θέλει ρίχνει και ζωντανά βακτήρια και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εσύ επίσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά, προσέχεις επίσης λίγο στην αρχή με το τάισμα και βοηθάς επίσης αν θες με ζωντανά βακτήρια.

Καλημερα Κωστη.Και με το νερο τι να κανω,30% η 50%. :D

Καλημερα Κωστη.Και με το νερο τι να κανω,30% η 50%. :thumbup:

Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς με νερά κλπ. Με το βιολογικό υλικό και την λάσπη από το φίλτρο θα είναι μια χαρά. Αρκεί όπως είπαμε να γίνει σταδιακά η ιχθυοφόρτιση.

:D

Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς με νερά κλπ. Με το βιολογικό υλικό και την λάσπη από το φίλτρο θα είναι μια χαρά. Αρκεί όπως είπαμε να γίνει σταδιακά η ιχθυοφόρτιση.

:thumbup::D

Βασιλη τι φιλτρο θα χρησιμοποιησει ο φιλος σου ?

Εαν ειστε κοντα σε αποσταση ισως θα μπορουσες να το βαλεις μπολιασμενο να δουλεψει λιγες μερες στο δικο σου ενυδρειο παραλληλα με το δικο σου φιλτρο και να του το παραδωσεις κομπλε .

Βασιλη τι φιλτρο θα χρησιμοποιησει ο φιλος σου ?

Εαν ειστε κοντα σε αποσταση ισως θα μπορουσες να το βαλεις μπολιασμενο να δουλεψει λιγες μερες στο δικο σου ενυδρειο παραλληλα με το δικο σου φιλτρο και να του το παραδωσεις κομπλε .

Εγω ειμαι νοτιος και αυτος βορινος.Ειμαστε μακρια Μαριε.

ΥΓ αυριο μουρχονται η κουκλες σου :thumbup::D

Αντε καλο βαπτισμα :D

Παντως κι εγω πιστευω πως ειναι κριμα να μεταφερετε τοσο ογκο νερου.

Καντε οτι ειπε ο Κωστης και ολα θα πανε καλα.Μετρησεις νερου και αν ολα ειναι οκ βαζετε σιγα σιγα και τα ψαρακια

Καλο κουραγιο για το project σας :thumbup:

Αντε καλο βαπτισμα :D

Παντως κι εγω πιστευω πως ειναι κριμα να μεταφερετε τοσο ογκο νερου.

Καντε οτι ειπε ο Κωστης και ολα θα πανε καλα.Μετρησεις νερου και αν ολα ειναι οκ βαζετε σιγα σιγα και τα ψαρακια

Καλο κουραγιο για το project σας :thumbup:

Μου εδωσες μια ιδεα.

Επιδη ο χρονος και αυτουνου και του δικουμου, ειναι πολυ περιορισμενος,και θα αργησουμε λιγο .λεω να παρει τα φιλτρα και να τα βαλω να λειτουργουν στο δικο μου ενυδρειο,αλλα μην γινει ποταμι φοβαμαι,με 1 ΧΡ 3 και 3 ΧΡ4 της ρενα

Πλυ καλη ιδεα,Εχω 50 λιτρα βαρελια ,θα του δωσω 2 και με αλλαγη δικημου να δουλευουν ,μεχρι να στηθει :thumbup:

Πλυ καλη ιδεα,Εχω 50 λιτρα βαρελια ,θα του δωσω 2 και με αλλαγη δικημου να δουλευουν ,μεχρι να στηθει :thumbup:

Στην δική μου περίπτωση δούλεψε άριστα... καλή επιτυχία :thumbup:

Έρχονται και ενισχύσεις :thumbup:

Στο τέλος στη Σαντορίνη θα κάνουμε και εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις σαν το Αιγάλεω :D

Έρχονται και ενισχύσεις :thumbup:

Στο τέλος στη Σαντορίνη θα κάνουμε και εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις σαν το Αιγάλεω :D

Αμιν και ποτε,αντε η σειρα σου τωρα να προσηλυτισεις στον Αφρικανισμο :thumbup:

Ποιο Αιγαλεω,λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και το κοριτσι μου και ολοι θα κατεβουν κατω :thumbup:

Σοβαρά τώρα, έχω κι εγώ τέσσερα φίλτρα 1000-1700λτ σε λειτουργία και θα μπορούσα να βοηθήσω.

Να εισαι καλα Μιχαλη,σημερα αυριο ξεκιναμε με τα μηχανηματα,αλλα και η ιδεα που εδωσε ο Vaggef μου αρεσαι.Εγω θα του δωσω 1 λιτρο Syporax,για να το επιταχυνουμε,μπορεις να δωσεις και εσυ?

Να εισαι καλα Μιχαλη,σημερα αυριο ξεκιναμε με τα μηχανηματα,αλλα και η ιδεα που εδωσε ο Vaggef μου αρεσαι.Εγω θα του δωσω 1 λιτρο Syporax,για να το επιταχυνουμε,μπορεις να δωσεις και εσυ?

Αμέ!

Ο προσυλητισμος διωκεται Βασιλη :thumbup:

Ο προσυλητισμος διωκεται Βασιλη :thumbup:

Αδελφια Ξεκιναμε το νεο Αφρικανικο,σημερα θα παραγγειλουμε τα φιλτρα και τα πρωτα υλικα.

Το ερωτη μα μου ειναι να βαλω ανθρακα ,το ενυδρειο ειναι 700 λιτρα και δεν βιαζομαστε.

Αδελφια Ξεκιναμε το νεο Αφρικανικο,σημερα θα παραγγειλουμε τα φιλτρα και τα πρωτα υλικα.

Το ερωτη μα μου ειναι να βαλω ανθρακα ,το ενυδρειο ειναι 700 λιτρα και δεν βιαζομαστε.

Βασίλη καλή αρχη για το ενυδρείο!

Μπορείς να βάλεις ανθρακα να δουλέψει στην αρχη.Μονο καλό θα κάνει!

Καμια φωτογραφί θα δούμε?

ακομη ενας αφρικανος γενιεται! καλη συνεχεια και απο μενα!

Βασίλη καλή αρχη για το ενυδρείο!

Μπορείς να βάλεις ανθρακα να δουλέψει στην αρχη.Μονο καλό θα κάνει!

Καμια φωτογραφί θα δούμε?

Σευχαριστω Κωστη.

Οπωσδηποτε,του εχω δωσει ολες τις οδηγιες προς τους ναυτιλομενους. :D

Ασε εχει ξεπατωθει στο πλυσιμο της αμμου,απο την αλλη εβδομαδα θα σας τα λεει ο ιδιος.

Και του χρονου με ενα παραρτημα του Aquazone στην Σαντορινη :):D

ακομη ενας αφρικανος γενιεται! καλη συνεχεια και απο μενα!

Ευχαριστω Σακη

Αντε και εσυ πιασε τον καμπο να τους κανεις Αφρικανους :):D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...