Jump to content

Καινουριο ενυδρειο

Johhny_

Recommended Posts

Γεια σας.Μετα απο καιρο ειπα να κανω μια νεα αρχη με τα ενυδρεια.Ετσι λοιπον αγορασα ενα 50λιτρο ενυδρειο.Το ενυδρειο στρωθηκε κανονικα με τη προσθηκη βακτηριων.Τωρα πλεον εχω μεσα ενα χαρεμι με γκαπυ και ενα με πλατυ συνολο 8 ψαρια.

Απο τη στιγμη που εβαλα τα ψαρια μεσα παρατηρησα οτι 2 γκαπυ και ενα πλατυ ειναι εγκυα,ετσι πηγα στο πετ σοπ και μου εδωσε 2 βιταμινες ενα κοβαλτιο και ιχνοστοιχεια.

Σαν καινουριος στα ζωοτοκα θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για το ενυδρειο και ια το πως να εχω επιτυχημενη γεννα

δεν χρειαζεται να κανεις κατι το ιδιαιτερο εκτος απο την ρουτινα που ηδη κανεις,ταισμα,αλλαγες νερου...οι γεννες θα ερθουν απο μονες τους και θα γεμισεις συντομα με πολλα ψαρακια.... :thumbup:

Τις βιταμινες πως να τις χρησιμοποιω?Μπορω να μουλιαζω την τροφη?Αν ναι πως και καθε ποτε?

Τις βιταμινες πως να τις χρησιμοποιω?Μπορω να μουλιαζω την τροφη?Αν ναι πως και καθε ποτε?

1 φορα την εβδομαδα νομιζω πως αρκει.ναι μπορεις ειτε απ'ευθειας στο νερο συμφωνα με τις οδηγιες του σκευασματος ειτε να μουλιαζεις την τροφη....

Το Querex της tropical που μου εχει δωσει να το χρησιμοποιω ακομα η οχι?

Το Querex της tropical που μου εχει δωσει να το χρησιμοποιω ακομα η οχι?

:thumbup::D:thumbup: συγνωμη,αλλα αυτο σου το εδωσε για γκαπι και πλατι...?μαλλον η εκανε λαθος η δεν γνωριζει καλα το σπορ μου φαινεται φιλε μου....

αυτο ειναι ενα σκευασμα το οποιο δημιουργει περιβαλλον τροπικων νερων (χαμηλο πεχα κλπ).εσυ χρειαζεσαι μαλλον το αντιθετο,δηλαδη σκληρο νερο,πιο υψηλο πεχα κλπ......

Αιντεεεεεε!!!

Το πεταω δηλαδη.......

Αιντεεεεεε!!!

Το πεταω δηλαδη.......

οχι βεβαια.του το πας πισω,τον ενημερωνεις ευγενικοτατα και παρε καμμια τροφη αντιστοιχης αξιας να πατσισετε.....

Σωστα!!

Ακομα μια ερωτση εχω.Εχω γυρω 5 6 φυτα μεσα φτανουν για να κρυφτουν τα μικρα?

ολα ειναι σχετικα......ο ''δικος'' μου κανονας λεει οσο πιο πολλα.......τοσο το καλυτερο.... :thumbup:

Εαν δεν εχεις κερατοφυλλο βαλε,αφησετο να επιπλεει για να κρυβονται τα νεογεννητα.

Εδω στην Ορεστιαδα που ειμαι κανενας δεν εχει φυτα.Που μπορω να βρω αν γινεται?

αν δεν βρεις απο καποιον αλλον χομπιστα,κλαδεματα δωρεαν,ελα σε επικοινωνια με μαγαζια θεσσαλονικης που εχουν βημα εδω μεσα.αυτοι στελνουν στην πολη σου.

Βασικα τωρα που ειπαμε για φυτα λεω να το στολισω για τα καλα......

Το project εχει ως εξης:

μαυρο χαλικακι

φυτα (ευκολα χωρις απαιτησεις για CO2,λιπασματα)

και διακοσμηση με κλαδια

Εχετε να μου προτεινετε φυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...