Astra 4 Μαίου 2011 #1 Share 4 Μαίου 2011 (edited) Ειδα σε γειτονικό πετ σοπ καβούρι το οποιο αναγραφόταν σαν blue spot swimmer crab. Έχει κανεις να δώσει πληροφοριες για αυτον το κούκλο; Αν χρειαστει ανεβάζω και φωτο το απογευμα... Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2011 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 4 Μαίου 2011 #2 Share 4 Μαίου 2011 για δωσε καμια φωτο,να δουμε ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 4 Μαίου 2011 #3 Share 4 Μαίου 2011 Αν το googlάρεις θα δείς ότι ο blue swimmer μεγαλώνει μέχρι 20cm Δεν ξέρω πόσο κατάλληλος είναι για ενυδρείο με άλλα πράματα μέσα του... Πάντως φαίνεται ότι είναι πεντανόστιμος http://spottedpufferfish.wordpress.com/201...-snapper-pasta/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 4 Μαίου 2011 Author #4 Share 4 Μαίου 2011 Nαι τον ειδα και εγώ αυτόν αλλά δεν του μοιάζει. Μολις μπορέσω θα πάω για φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 5 Μαίου 2011 Author #5 Share 5 Μαίου 2011 (edited) Οτι πιο καλο μπορεσα να τραβηξω.. Έγινε επεξεργασία 5 Μαίου 2011 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 5 Μαίου 2011 #6 Share 5 Μαίου 2011 Δεν ξέρω λεπτομέρειες για την ταυτότητά του, αλλά από τα πόδια που βλέπω, πρέπει να είναι καβούρι της άμμου. Χώνεται μέσα στην άμμο και στήνει ενέδρα, που σημαίνει ''κυνηγός''. Μακριά... Αυτό το δείχνουν και οι δαγκάνες, είναι με καμπύλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 5 Μαίου 2011 Author #7 Share 5 Μαίου 2011 Κυνηγός ψαριών ή ενοχλει και κοραλλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος