Giorgos LA 3 Μαίου 2011 #1 Share 3 Μαίου 2011 Καλησπερα...παιδεια σκεφτομαι να παρω το dolphin c-1300 εξωτερικο φιλτρο για το 200ρι που ετοιμαζω....!ειναι αρκετο και ικανοποιητικο στην αποδοση...??Ευχαριστω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #2 Share 4 Μαίου 2011 Τελικα το αγορασα...αλλα θελω καποια βοηθεια ...!τι μπενει στον πατο...και τι στην συνεχεια??Ευχαριστω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Μαίου 2011 #3 Share 4 Μαίου 2011 Τελικα το αγορασα...αλλα θελω καποια βοηθεια ...!τι μπενει στον πατο...και τι στην συνεχεια??Ευχαριστω...! Εγώ στο δικό μου εξωτερικό την σειρά την ida στο flyer που είχε στο κουτί. Το τι προτείνει ο κατασκευαστής. το ίδιο sinvouleuo και σένα να κάνεις..αλλιώς περίμενε κανένα παλικάρι που έχει "παριομιο" να σου πει τι σειρά που έβαλε αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #4 Share 4 Μαίου 2011 Εγώ στο δικό μου εξωτερικό την σειρά την ida στο flyer που είχε στο κουτί. Το τι προτείνει ο κατασκευαστής. το ίδιο sinvouleuo και σένα να κάνεις..αλλιώς περίμενε κανένα παλικάρι που έχει "παριομιο" να σου πει τι σειρά που έβαλε αυτός. Aποτι ξερω μιαζουν πολυ με τα eheim...στον πατω εσυ εχεις μια μικρη στρωση ανθρακα και μετα υαλοβαμπακα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 4 Μαίου 2011 #5 Share 4 Μαίου 2011 Αν η ροή πάει απο κάτω προς τα επάνω, βάλε τον άνθρακα ή επιπλέον μηχανική φίλτρανση χαμηλά. Βιολογικό υλικό συνήθως μπαίνει στο τέλος. Απο εκει και πέρα ο καθένας τα τοποθετεί όπως νομίζει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #6 Share 4 Μαίου 2011 Αν η ροή πάει απο κάτω προς τα επάνω, βάλε τον άνθρακα ή επιπλέον μηχανική φίλτρανση χαμηλά. Βιολογικό υλικό συνήθως μπαίνει στο τέλος. Απο εκει και πέρα ο καθένας τα τοποθετεί όπως νομίζει καλύτερα. Απο κατω προς τα πανω παει ναι...!Οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ...!παντος ειναι πολυ συμαντικο η σειρα που θα μπουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Μαίου 2011 #7 Share 4 Μαίου 2011 (edited) Aποτι ξερω μιαζουν πολυ με τα eheim...στον πατω εσυ εχεις μια μικρη στρωση ανθρακα και μετα υαλοβαμπακα?? Εγώ αγαπητέ φιλε έχω το Tetratec EX 1200 και η σειρά είναι αυτή κάτω στην photo! ρίξε μια ματια!! 5.TetraTec CR Ceramic Filter Rings 4.TetraTec BF Biological Filter Foam 3.TetraTec BB Bio Filter Balls 2.TetraTec CF Carbon 1.TetraTec FF Filter Floss Τους αριθμους στην φωτο αγνοησε τους. Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #8 Share 4 Μαίου 2011 Εγώ αγαπητέ φιλε έχω το Tetratec EX 1200 και η σειρά είναι αυτή κάτω στην photo! ρίξε μια ματια!! 5.TetraTec CR Ceramic Filter Rings 4.TetraTec BF Biological Filter Foam 3.TetraTec BB Bio Filter Balls 2.TetraTec CF Carbon 1.TetraTec FF Filter Floss Τους αριθμους στην φωτο αγνοησε τους. πολυ χαμελα το εχει το siporax ...και πολυ ανθρακα βαζει παντου ...εμενα εχει λιγο...και το εχει στον πατω πατω...μετα υαλοβαμπακα siporax Κτλ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Μαίου 2011 #9 Share 4 Μαίου 2011 πολυ χαμελα το εχει το siporax ...και πολυ ανθρακα βαζει παντου ...εμενα εχει λιγο...και το εχει στον πατω πατω...μετα υαλοβαμπακα siporax Κτλ...! Όλα τα φίλτρα έχουν διαφορες μεταξύ τους.Ακόμα και στα υλικά. Μπορείς να αγοράσεις ότι δήποτε άλλο extra και να προσθέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #10 Share 4 Μαίου 2011 Όλα τα φίλτρα έχουν διαφορες μεταξύ τους.Ακόμα και στα υλικά. Μπορείς να αγοράσεις ότι δήποτε άλλο extra και να προσθέσεις Ναι αλλα η φιλοσοφια δεν ειναι πανω κατω η ιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Μαίου 2011 #11 Share 4 Μαίου 2011 Ναι αλλα η φιλοσοφια δεν ειναι πανω κατω η ιδια? Ναι απο όσο γνωρίζω. Απλα σημαντικό ειναι το βιολογικό μερος να είναι στα τελευταία πατώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #12 Share 4 Μαίου 2011 Ναι απο όσο γνωρίζω. Απλα σημαντικό ειναι το βιολογικό μερος να είναι στα τελευταία πατώματα! Εννωεις πανω πανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 4 Μαίου 2011 #13 Share 4 Μαίου 2011 Εννωεις πανω πανω?? Αυτό έχει να κάνει από που περνάει το νερό πρώτα, όταν πρωτομπαίνει στο φίλτρο. Δηλαδή, το νερό πρώτα πρέπει να περνά από μηχανική φίλτρανση έτσι ώστε μετά που θα περάσει από το βιολογικό να είναι καθαρό από διάφορα σωματίδια κλπ Το θέμα είναι με λίγα λόγια το νερό να είναι όσο το δυνατό καθαρότερο όταν πρόκειται να περάσει από το βιολογικό υλικό έτσι ώστε το βιολογικό υλικό να παραμένει όσο γίνετε καθαρό και να μην βουλώνουν οι πόροι του για να κάνει τη δουλειά που είναι φτιαγμένο να κάνει, γιατί αν βουλώσει δεν θα μπορεί να την κάνει. Αρα, εάν το νερό στο φίλτρο σου μπαίνει από κάτω, τότε, στο κάτω μέρος πρέπει να έχεις τη μηχανική φίλτρανση και μετά τη βιολογική και στο τέλος μπορείς να τοποθετήσεις ένα κομματάκι ενυδρειακό συνθετικό βαμβάκι για να κρατά τα πολύ μικρά σωματίδια και να σου βγάζει το νερό πίσω στο ενυδρείο πολύ καθαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 4 Μαίου 2011 #14 Share 4 Μαίου 2011 (edited) Απο κατω προς τα πανω παει ναι...!Οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ...!παντος ειναι πολυ συμαντικο η σειρα που θα μπουν?? Η σειρά είναι πολύ σημαντική. Κάποια υλικά για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο όπου η ροή του νερού είναι δυνατή, δηλαδή κοντά στην είσοδο. Κάποια άλλα όπως τα βιολογικά πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο όπου το νερό να περνάει όσο πιο καθαρό γίνετε από μεσα τους για να κρατιούνται καθαρά και να μην βουλώνουν, όπως λέω και παραπάνω. Έγινε επεξεργασία 4 Μαίου 2011 - Alpha Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Μαίου 2011 #15 Share 4 Μαίου 2011 Η σειρά είναι πολύ σημαντική. Κάποια υλικά για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο όπου η ροή του νερού είναι δυνατή, δηλαδή κοντά στην είσοδο. Κάποια άλλα όπως τα βιολογικά πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο όπου το νερό να περνάει όσο πιο καθαρό γίνετε από μεσα τους για να κρατιούνται καθαρά και να μην βουλώνουν, όπως λέω και παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 4 Μαίου 2011 Author #16 Share 4 Μαίου 2011 Η σειρά είναι πολύ σημαντική. Κάποια υλικά για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο όπου η ροή του νερού είναι δυνατή, δηλαδή κοντά στην είσοδο. Κάποια άλλα όπως τα βιολογικά πρέπει να τοποθετούνται σε σημείο όπου το νερό να περνάει όσο πιο καθαρό γίνετε από μεσα τους για να κρατιούνται καθαρά και να μην βουλώνουν, όπως λέω και παραπάνω. Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος