antonios 4 Μαίου 2011 Author #26 Share 4 Μαίου 2011 Μόλις δεις και μαζευτούν πάνω του το βγάζεις. Ξεκίνησε η επιχείρηση Σαλιγκάρια 2011 τι ώρα να βγάλω το καρότο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 5 Μαίου 2011 Author #27 Share 5 Μαίου 2011 Η επιχείρηση Σαλιγκάρια 2011 έλαβε τέλος σήμερα ,μαζεψα ότι μπορούσα με το χέρι και το βράδυ έβαλα μέσα καρότο αλλά τίποτα.Μήπως έπρεπε να βάλω κατι άλλο για παγίδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Μαίου 2011 #28 Share 5 Μαίου 2011 Δοκιμασε να βαλεις 2 πιατακια του καφε στομιο με στομιο,με ενα κενο να χορανε τα σαλιγγκαρια ,και μεσα βαλε μια ταμπλετα τροφη την νυχτα.Το πρωι θα μαζεψεις πολλα Η τροφη να μην διαλυετε ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 5 Μαίου 2011 Author #29 Share 5 Μαίου 2011 Δοκιμασε να βαλεις 2 πιατακια του καφε στομιο με στομιο,με ενα κενο να χορανε τα σαλιγγκαρια ,και μεσα βαλε μια ταμπλετα τροφη την νυχτα.Το πρωι θα μαζεψεις πολλα Η τροφη να μην διαλυετε ευκολα Φωναζει η γυναίκα μου ....πιατάκια μέσα στο ενυδρείο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Μαίου 2011 #30 Share 6 Μαίου 2011 Φωναζει η γυναίκα μου ....πιατάκια μέσα στο ενυδρείο;;;; . Πρεπει κατι να κανουμε με τις γυναικες μας,γιατι ολες ειναι ιδιες οταν ακουν ενυδρεια. Για μερικες νυχτες οταν κοιμοατε και δεν θα τα βλεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 6 Μαίου 2011 Author #31 Share 6 Μαίου 2011 . Πρεπει κατι να κανουμε με τις γυναικες μας,γιατι ολες ειναι ιδιες οταν ακουν ενυδρεια. Για μερικες νυχτες οταν κοιμοατε και δεν θα τα βλεπει Ετοιμάζομαι για παρμενιωνα 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Μαίου 2011 #32 Share 6 Μαίου 2011 Ετοιμάζομαι για παρμενιωνα 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 9 Μαίου 2011 Author #33 Share 9 Μαίου 2011 Ότι και να κάνω αυτα αυξάνονται λές και παίρνουν επίδομα πολυτέκνων.....ακουσα για ενα σαλιγκαρι που τρωει τα άλλα έχεις καμμία πληροφορία σχετικά;ΑΑΑΑ μην μου φάει όμως τα 2 σαλιγκαρια που έχω βάλει εγώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαίου 2011 #34 Share 9 Μαίου 2011 Αν δεν εχεις υποστρωμα παρε μια χτενα με αραια δοντια και χτενισε οσο μπορεις την αμμο.Προσφατα εμαθα οτι υπαρχει το anentoma καπως ετσι το λενε ,αλλα εγω δεν ξερω και πολλα.Μονο πατεντες μπορω να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Μαίου 2011 #35 Share 9 Μαίου 2011 Ότι και να κάνω αυτα αυξάνονται λές και παίρνουν επίδομα πολυτέκνων.....ακουσα για ενα σαλιγκαρι που τρωει τα άλλα έχεις καμμία πληροφορία σχετικά;ΑΑΑΑ μην μου φάει όμως τα 2 σαλιγκαρια που έχω βάλει εγώ μέσα Τι είναι τα άλλα δύο σαλιγκαρια που χεις βαλει μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonios 10 Μαίου 2011 Author #36 Share 10 Μαίου 2011 Τι είναι τα άλλα δύο σαλιγκαρια που χεις βαλει μέσα; 2 ZEBRA SNAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nio21@ 18 Μαίου 2011 #37 Share 18 Μαίου 2011 Αυτό το σαλιγκάρι που έχω βάλει στη φωτό τρώει φυτά; Πρόσφατα γέμισα και γω σαλιγκάρια και γι'αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος