dimitris123456 3 Μαίου 2011 #1 Share 3 Μαίου 2011 Παραξενη λευκη κηλιδα παρατηρησα σημερα στον πλεκο βαζω και φωτο για να καταλαβετε θερμοκρασια 27 ph 7.8 amonia 0 τα αλλα τορα δεν τα θυμαμαι τι ειναι ρε παιδιααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 3 Μαίου 2011 Author #2 Share 3 Μαίου 2011 μοιαζει σε ενα σημειο σαν να εχει ξεβαψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 3 Μαίου 2011 #3 Share 3 Μαίου 2011 Μήπως έχει στρεσαριστεί τώρα τελευταία; Γιατί όταν στρεσάρονται αλλάζει το χρώμα τους αισθητά, στο λέω απο δική μου εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Μαίου 2011 #4 Share 3 Μαίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Συμπλήρωσε εδω σε παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Μαίου 2011 #5 Share 3 Μαίου 2011 οταν στρεσαρετε συνηθος γινεται ετσι.και ο δικος μου ετσι γινοτανε οποτε dont worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 3 Μαίου 2011 Author #6 Share 3 Μαίου 2011 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Στη ράγχη του παρατηρείται μια ασπρίλα σαν ξέβαμα ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα: 140 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): fluval 205 - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): 4 μήνες - Ψάρια (είδη και αριθμός): 6 - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: 7,7 - KH: 7 - GH: 8 - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): 0 - ΝΟ2 (νιτρώδη): 0,025 - ΝΟ3 (νιτρικά): 0,5 - Θερμοκρασία: 27 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: ΝΑΙ -Strips: ΟΧΙ -Ηλεκτρονικά: ΟΧΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού: pleko - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει: ασπρίλα στην ράγχη - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: όχι Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό? Από τι όμως να στρεσαριστεί βρε παιδιά? Δεν έκανα κάτι διαφορετικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Μαίου 2011 #7 Share 3 Μαίου 2011 Kι εγω για στρες το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Μαίου 2011 #8 Share 3 Μαίου 2011 Απο διατροφη τι του παρεχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris123456 4 Μαίου 2011 Author #9 Share 4 Μαίου 2011 Απο τροφη ταμπλετες τιποτα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Μαίου 2011 #10 Share 4 Μαίου 2011 Έχω στην κατοχή μου δυο ίδια pleco με αυτό..Το ένα είναι μεγαλύτερο.Όταν ο μεγάλος προσπαθεί να κυριαρχήσει σε ένα σημείο ο μικρός δείχνει τα ίδια ανοιχτόχρωμα σημάδια στο σώμα του!! Πάντα όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 4 Μαίου 2011 #11 Share 4 Μαίου 2011 Μην ανησυχείς , είναι σύνηθες να βγάζουν μπαλώματα, σαν να θαμπώνει το χρώμα τους , τα pleco όταν στρεσάρονται. Κάποιος συγκάτοικος τον ενοχλεί ή δεν έχει φωλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος