Jump to content

καλισπερα και καλως σας βρηκα..

kostas8

Recommended Posts

θελω πολλες συμβουλες αν και νομιζω δεν ειμαι αρχαριος αλλα παντα οι πληροφοριες του ειδικου σ ενα μαγαζι δεν σε ενημερωνουν ποτε απολυτα και παντα υπαρχουν αποριες..!!! το ενα απο τα δυο μου ενυδρεια ειναι 200 λιτρα.μεχρι προ 4-5 μηνων ηταν γεματο φυτα,δισκους 7-8 σε ολοκλιρωμενη αναπτυξη,προσπαθειες για γεννες μεχρι και σε ενυδρειο στην απο8ηκη με απολυτη ησυχια κτλ αλλα μικρα βλεπαμε μονο για κανα 2 μερες και μετα παλι απο την αρχη..για να μην σας κουραζω το ενυδρειο εδω και μια βδομαδα κατελιξε με κυχλιδες με αμμο χαλαζιακη λευκη αρκετες πετρες σε σχημα "2 βουνα" μεσα στο ενυδρειο..

5 Aulonacara baenschi μη ωριμα ακομα

4 archocentrus nigrofasciatus απο τα οποια ενα ζευγαρι και εχ8ες βγαλανε γυρω στα 70-80 μικρα την πρωτη τους βολτα στο ενυδρειο εξω απο την φωλια

1 yellow lab midas cichlid

3 σαλιγκαροφαγους

αλλο ενα ενυδρειο 200 λιτρα στο οποιο μεγαλωνουν 30-40 μικρα archocentrus nigrofasciatus απο προηγουμενη γεννα και αλλο ενα 60 λιτρα

ξερω οτι εχω μπερδεψει τις αφρικανες με τις αμερικανες αλλα σθντομα το αλλο 200 λιτρο 8α γινει και αθτο για κυχλιδες...

καλως ηρ8α λοιπον...

post-43000-1304440565_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - kostas8

καλωσήρθες... όταν ές σαλιγκαροφάγους τι εννοείς;;;;; Και επίσης όπως είπες και μόνος σου ο κιτρινέλος "Midas Cichlid" καλό θα ήταν να βγεί απο εκεί γιατι υποφέρει σε τόσο ψήλο PH.

Το ψαράκι αυτό χρειάζεται (24 - 30°C) και pH μεταξύ 7 με 8

Το ψαράκι αυτό χρειάζεται (24 - 30°C) και pH μεταξύ 7 με 8

Σύμφωνα με αυτό το site θέλει θερμοκρασία 23 - 27 και PH 6,5 - 7,5 ενώ σύμφωνα με το βιβλίο "Atlas of Freshwater Aquarium Fishes" θέλει PH 7.2 Αλλά ακόμα και 8 να θέλει όπως λες οι Aulonacara baenschi θέλουν 8,5... ξέχωρα όμως απο τις διαφορές στο PH είναι διαφορετική η βιότοποι τους.

για το ph και για την 8ερμοκρασια ολα ειναι ενταξει..οσο για το Midas Cichlid πιστεψτε με φαινεται να περναει παρα πολυ μεσα στο ενυδρειο μου..!!! το ενυδρειο πως σας φαινεται? λεω να προσ8εσω λιγες ακομα πετρες στην αριστερη πλευρα...?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...