Panos1990 22 Μαίου 2011 #51 Share 22 Μαίου 2011 χρυσόψαρα! Tα μωρά;;; Μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 22 Μαίου 2011 Author #52 Share 22 Μαίου 2011 Για όσους δεν έχουν facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 22 Μαίου 2011 #53 Share 22 Μαίου 2011 Έχει γίνει φανταστική η λιμνούλα σου Μαρία! Στο βιντεάκι πάντως θα ήθελα να δω και λίγο στο εσωτερικό του πιθαριού,να φανεί και η διάταξη των σφουγγαριών. Και μια παρατήρηση....καλό θα ήταν να είχες καλύψει το σωλήνα που καταλήγει στο πιθάρι,από αισθητικής απόψεως πάντα!!! Από feng-sui πάντως σκίζεις με το τρεχούμενο νερό απ'το πιθάρι,τον καταρράκτη και το ρυάκι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Μαίου 2011 #54 Share 23 Μαίου 2011 Για όσους δεν έχουν facebook Ευχαριστουμε για τις όμορφες εικόνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 22 Αυγούστου 2011 Author #55 Share 22 Αυγούστου 2011 Γεια σας και πάλι φίλοι μου! Σας έχω μερίκες καινούργιες φωτογραφίες με ψαράκια ,λιβελούλες και νούφαρα. Απολαυστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 22 Αυγούστου 2011 Author #56 Share 22 Αυγούστου 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 22 Αυγούστου 2011 Author #57 Share 22 Αυγούστου 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 22 Αυγούστου 2011 Author #58 Share 22 Αυγούστου 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 22 Αυγούστου 2011 Author #59 Share 22 Αυγούστου 2011 (edited) ... Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2011 - maria andrianakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Αυγούστου 2011 #60 Share 22 Αυγούστου 2011 Τελεια λιμνη! Μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 23 Αυγούστου 2011 #61 Share 23 Αυγούστου 2011 Συγχαρητήρια για τηνλ λίμνη σου, μας βάζεις ιδέες Να σε ρωτήσω όμως. Λόγω του ότι έχεις καταράκτη και ρυάκι λογικά έχεις περισσότερη εξάτμηση νερού. Καθε πόσο συμπληρώνεις νερο και πόσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denise 26 Αυγούστου 2011 #62 Share 26 Αυγούστου 2011 Συγχαρητήρια για την πολύ καλή υλοποίηση της ιδέας που είχες με την επέκταση της ήδη υπάρχουσας όμορφης λίμνης σου. Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.Μακάρι να είχα και εγώ χώρο για να φτιάξω κάτι τέτοιο αλλά δυστυχώς ο κήπος μου είναι μικρός. Οι μικροτραυματισμοί και ο κόπος ξεχνιούνται πιστεύω εύκολα και αξίζουν κρίνοντας από το αποτέλεσμα που είδα. Και πάλι μπράβο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Αυγούστου 2011 #63 Share 27 Αυγούστου 2011 Πολύ ωραία η λίμνη σου. Τα συγχαρητήρια μου. Μια ερώτηση, η αντλία που έχεις στον πάτο της λίμνης δεν σου μπουκώνει συχνά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 27 Αυγούστου 2011 Author #64 Share 27 Αυγούστου 2011 Συγχαρητήρια για τηνλ λίμνη σου, μας βάζεις ιδέες Να σε ρωτήσω όμως. Λόγω του ότι έχεις καταράκτη και ρυάκι λογικά έχεις περισσότερη εξάτμηση νερού. Καθε πόσο συμπληρώνεις νερο και πόσο? [/quote Εχω μια απώλεια 5εκ της επιφάνιας της λίμνης ανα 4 μέρες δυστυχός! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria andrianakis 27 Αυγούστου 2011 Author #65 Share 27 Αυγούστου 2011 Πολύ ωραία η λίμνη σου. Τα συγχαρητήρια μου. Μια ερώτηση, η αντλία που έχεις στον πάτο της λίμνης δεν σου μπουκώνει συχνά? Σέυχαριστώ Γάννο μου,δεν ξέρεις ποσο χαίρομε που σου αρέσει μιας και είσαι το ιδαλμα μας ο εμπνευστής μας. Μέχρι στιγμής μου έχει μπουκώσει μόνο μια φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 27 Αυγούστου 2011 #66 Share 27 Αυγούστου 2011 Σέυχαριστώ Γάννο μου,δεν ξέρεις ποσο χαίρομε που σου αρέσει μιας και είσαι το ιδαλμα μας ο εμπνευστής μας. Μέχρι στιγμής μου έχει μπουκώσει μόνο μια φορά. 1 φορά μπορεί να αποβεί μοιραία για τα ψάρια σου αν λύπης. Θα σου πρότεινα το σύστημα υπερχείλισης. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος