Jump to content

Recommended Posts

Η κοπέλα του φίλου μου έχει ενα 20λιτρο κυβικό ενυδρειάκι με 1 αρσενικό guppy και 2 θηλυκά...

Το 1 θηλυκό εδώ και λίγες μέρες είχε αρχήσει να φουσκώνει και την προηγουμενη εβδομάδα που το είδα είχε ανασηκωμένα λέπια... Της είπα ότι είναι δύσκολο να σωθεί και να κάνει αλλαγές νερού, δεν πρόλαβα να ανοίξω θέμα εδώ γιατί πέσανε πολλά μέσα στην εβδομάδα... Μόλις μου έστειλε και μου είπε ότι πέθανε το άρρωστο και τα άλλα δεν φαίνονται πολύ καλά...

Να της πω να κάνει μια καλή αλλαγή γύρω στο 50%; Μπορεί να βάλει αλάτι και τι αλάτι;

Μετρήσεις δεν έχω... Μπορώ να πω ότι το ενυδρειάκι το μπόλιασα εγώ ξεπλένωντας το μπλε σφουγγάρι μου στο νερό του ενυδρείου της. Επίσης τρέχει μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα...

Συμπληρωσε αν θελεις την ειδικη φορμα διαγνωσης ασθενειων την οποια θα βρεις στην κατηγορια που εχεις ανοιξει το παραπανω θεμα,ωστε να μπορουμε να σε βοηθησουμε!!

Συμπληρωσε αν θελεις την ειδικη φορμα διαγνωσης ασθενειων την οποια θα βρεις στην κατηγορια που εχεις ανοιξει το παραπανω θεμα,ωστε να μπορουμε να σε βοηθησουμε!!

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πληροφορίες γιατί δεν είναι το δικό μου ενυδρείο...

Όμως πέθανε και το άλλο ψάρι, το αρσενικό που ήταν υγειές... Μου είπε ότι χθες τάισε και δεν φάγανε πολύ και σκέφτηκα μήπως ανέβηκε η αμμωνία για να πεθάνουν 2 ψάρια τόσο γρήγορα... Το dropsy μπορεί να σκοτώσει τόσο γήγορα;

Της είπα να ρίξει διπλή δόση αντιχλώριο και να κάνει μεγάλη αλλαγή νερού 50-60%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...