irongud 3 Μαίου 2011 #1 Share 3 Μαίου 2011 http://www.youtube.com/watch_popup?v=x3Bf0WhvsNk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Μαίου 2011 #2 Share 3 Μαίου 2011 Παντελή ξερεις οτι υπάρχει νομος ο οποιος απαγορευει να κρατήσεις αυτά τα ψάρια,μονο αυτα που αλιευεις μπορείς να πάρεις.Οι Αμερικανοι έχουν νόμους και τους τηρούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 3 Μαίου 2011 Author #3 Share 3 Μαίου 2011 δε μενω εκει και δε με νοιαζει απλα ειναι τρομερα αστειο εγω οποτε παω για ψαρεμα πιανω ενα δυο χανους με το ζορι και κοιτα τι πιασαν οι τυποι με μια απλη βαρκαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Μαίου 2011 #4 Share 3 Μαίου 2011 - Πάμε για ψάρεμα? - Μισό λεπτό να φέρω το τουφέκι μου και φύγαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkrem 3 Μαίου 2011 #5 Share 3 Μαίου 2011 δεν υπάρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 3 Μαίου 2011 #6 Share 3 Μαίου 2011 http://www.youtube.com/watch_popup?v=x3Bf0WhvsNk καλο το βιντεακι Παντελή ξερεις οτι υπάρχει νομος ο οποιος απαγορευει να κρατήσεις αυτά τα ψάρια,μονο αυτα που αλιευεις μπορείς να πάρεις.Οι Αμερικανοι έχουν νόμους και τους τηρούν. ετσι σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 3 Μαίου 2011 #7 Share 3 Μαίου 2011 καλο το βιντεακι ετσι σωστος Τα ψαρια αυτά φοβούνται από τις δόνησης και πηδάνε σαν αντίδραση.. Υπάρχουν ειδικά κατασκευασμένα σκάφη που ekmpempou χτύπους δονήσεων στο νερό και μπορούν να δημιουργήσουν μια ολόκληρη περιοχή 200 μέτρον να πηδάνε τα ψάρια συνέχεια. Αυτο που σας λεω το εχω δει επισης στο National Geo. προσφατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 3 Μαίου 2011 #8 Share 3 Μαίου 2011 Αυτό δεν λέγετε ψάρεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος