kuriakos 3 Μαίου 2011 #1 Share 3 Μαίου 2011 ξαφνικη αλγη παιδια sos. παιδια περιμενω να μου πειτε τι να κανω!ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 3 Μαίου 2011 Author #2 Share 3 Μαίου 2011 ξαφνικη αλγη παιδια sos. παιδια περιμενω να μου πειτε τι να κανω!ευχαριστω! up παιδια sos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Μαίου 2011 #3 Share 3 Μαίου 2011 Κυριακο γράψε μας αναλυτικά πληροφορίες για το ενυδρειο σου...φωτισμος φωτοπεριοδος,φιλτρανση,λίπανση,ψάρια..χρόνος ζωής ενυδρείο,αλλαγές νερου κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Μαίου 2011 #4 Share 3 Μαίου 2011 up παιδια sos. Γιατί σας πιάνει τέτοιος πανικός? Δε καταλαβαίνω... φυτό είναι κι αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 3 Μαίου 2011 Author #5 Share 3 Μαίου 2011 Κυριακο γράψε μας αναλυτικά πληροφορίες για το ενυδρειο σου...φωτισμος φωτοπεριοδος,φιλτρανση,λίπανση,ψάρια..χρόνος ζωής ενυδρείο,αλλαγές νερου κτλ. φως εχω μια κατασκεβη απο πλεξι κλας με 4 λαμπες απο 24w η μια απλες φθοριου!το ενυδρειο τρεχει 6 μηνες μπωρει και παραπανω αλα εχει 2μηνες που εβαλα περισωτερα φυτα!αλαγες νερου κανω καθε εβδομαδα βαζω λυπασμα της tetra και τα φωτα αναβουν γυρο στις 9 ωρες!τεστ δν κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 3 Μαίου 2011 Author #6 Share 3 Μαίου 2011 ξαφνικη αλγη παιδια sos. παιδια περιμενω να μου πειτε τι να κανω!ευχαριστω! τι εγεινε ρε παιδια κανενας δν αναλαμβανει να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Μαίου 2011 #7 Share 4 Μαίου 2011 δεν εχεις μονο ενα ειδος αλγης,αλλα πολλα...... αν δεν μας πεις αναλυτικα πληροφοριες,μετρησεις τεστ,κλπ δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos 4 Μαίου 2011 Author #8 Share 4 Μαίου 2011 δεν εχεις μονο ενα ειδος αλγης,αλλα πολλα...... αν δεν μας πεις αναλυτικα πληροφοριες,μετρησεις τεστ,κλπ δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.... οκ παιδια θα προσπαθεισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIAN500 14 Μαίου 2011 #9 Share 14 Μαίου 2011 κυριάκο μέχρι να δώσεις πληροφορίες για το ενυδρείο σου κάνε τα εξής κατά την αποψή μου. 1.Αρχικά σταμάτα εντελώς οποιαδήποτε λίπανση στο ενυδρείο. 2. Μείωσε την φωτοπερίοδο σου σε περίπου 6 ώρες και σβήσε τελείως ή άλλαξε πιθανές λάμπες με πολλά κέλβιν όπως οι daylight κ.α.. 3. Κάνε πιο συχνές αλλαγές ανα 2 με 3 ημέρες νερού ώστε να μειωθούν πιθανά νιτρικά και φωσφορικά. 4.κλάδεψε φυτά με ορατή άλγη. Αυτά για αρχή και βλέποντας πράττεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος