thodoris1980 2 Μαίου 2011 #1 Share 2 Μαίου 2011 Καλησπερα παιδια!! Σημερα η σκαλαρινα μου γεννησε τα πρωτα τις αυγουλακια!!! Παρατηρω πως το ζευγαρι τα προσεχει παρα πολυ και δεν αφηνει τιποτε να πλησιασει.Εγω τη μπορω να προσφερω μπας και δω κανενα σκαλαρακι??? Πρεπει να τους τα παρω?? Ποια μερα τα γονιμοποιει ο πατερας ωστε να τα παρω πριν τα φανε?? εχω μεσα 2 κλοουν 2 πλεκο και ενα κολορις!! Η θερμοκρασια ειναι 27,5 , αμμωνια 0 , νιτρικα 0 , τωρα για σκληροτητα νερου και ph δεν εχω υγρα!!! Περιμενω τις πληροφοριες σας~~~ Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Μαίου 2011 #2 Share 2 Μαίου 2011 mod note Το θεμα μεταφερθηκε στην αναλογη κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 2 Μαίου 2011 #3 Share 2 Μαίου 2011 Βγαλε τα pleco όσο πιο σύντομα γίνεται, εμένα μου γέννησαν δύο φορές και την δεύτερη κατάλαβα ότι μου τα έφαγαν τα pleco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris1980 2 Μαίου 2011 Author #4 Share 2 Μαίου 2011 Και μετά τη κάνω;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Μαίου 2011 #5 Share 2 Μαίου 2011 Και μετά τη κάνω;;;; Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=13671&st=0 Θα παρεις πολλες ιδεες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος