Jump to content

Σχετικα με το Skimmer......

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Το ενυδρειο μου 120lt και για 5 χρονια φιλοξενουσε δισκους.Θελοντας να το μετατρεψω σε θαλασσινο και μετα απο κανα δυο μηνες διαβασμα θελω να ξεκινησω με την αγορα ενος skimmer και θελω την βοηθεια σας.Βρηκα διαφορα στο εμποριο αλλα δεν θελω να τα κρινω μονο βαση τιμης.Ας πουμε βρηκα ενα οικονομικο (V2 Skim 120 Nano Skimmer) με 70Ε και το δινει ο κατασκευαστης μεχρι 120lt.Θα κανει καλη δουλεια ομως γιατι μεχρι τωρα οσο εχω διαβασει σχεδον ολοι λενε να μην κανουμε οικονομια με το skimmer.Σωστα?

Καλησπερα σε ολους.Το ενυδρειο μου 120lt και για 5 χρονια φιλοξενουσε δισκους.Θελοντας να το μετατρεψω σε θαλασσινο και μετα απο κανα δυο μηνες διαβασμα θελω να ξεκινησω με την αγορα ενος skimmer και θελω την βοηθεια σας.Βρηκα διαφορα στο εμποριο αλλα δεν θελω να τα κρινω μονο βαση τιμης.Ας πουμε βρηκα ενα οικονομικο (V2 Skim 120 Nano Skimmer) με 70Ε και το δινει ο κατασκευαστης μεχρι 120lt.Θα κανει καλη δουλεια ομως γιατι μεχρι τωρα οσο εχω διαβασει σχεδον ολοι λενε να μην κανουμε οικονομια με το skimmer.Σωστα?

Καλή αρχή φίλε μου στα αλάτια.

Το skimmer, όντως είναι η ψυχή του ενυδρείου σου.

Για τι σκέφτεσαι?

Για reef ή fish only?

Δυστηχώς προσωπικά εγώ, δεν γνωρίζω για μικρά σκίμμερ να σε βοηθήσω, αλλά πολλοί φίλοι θα σε βοηθήσουν σύντομα.

Σωστά... το skimmer καλό είναι να καλύπτει το διπλάσιο των λίτρων σου... που δεν σημαίνει όμως ότι κάποιο χαμηλού κόστους skimmer θα το κάνει και σωστά και ας το λέει στις προδιαγραφές....

Συμπέρασμα, μετά από έρευνα αγοράς και προτάσεις φίλων θα καταλήξεις σε αυτό που ενδείκνυται για το σύστημά σου.

Σωστά... το skimmer καλό είναι να καλύπτει το διπλάσιο των λίτρων σου... που δεν σημαίνει όμως ότι κάποιο χαμηλού κόστους skimmer θα το κάνει και σωστά και ας το λέει στις προδιαγραφές....

Συμπέρασμα, μετά από έρευνα αγοράς και προτάσεις φίλων θα καταλήξεις σε αυτό που ενδείκνυται για το σύστημά σου.

Βασικα στο ebay υπαρχουν παρα πολλα και σε καλες τιμες.Απο που θα ξεχωρισω ενα καλο skimmer?Εχω ακουσει καλες κριτικες για το Deltec MCE300.

Βασικα στο ebay υπαρχουν παρα πολλα και σε καλες τιμες.Απο που θα ξεχωρισω ενα καλο skimmer?Εχω ακουσει καλες κριτικες για το Deltec MCE300.

Το MCE 600 που έχω είναι μια χαρά. Γενικά η Deltec είναι από τις αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες. :thumbup:

Η Deltec είναι μια από τις αξιόπιστες εταιρίες και με ιστορία στα skimmer.... (φυσικά υπάρχουν και άλλες)

Το MCE-300 νομίζω ότι θα καλύψει τις ανάγκες του ενυδρείου σου... ρίξε μια ματιά στις προδιαγραφές πριν καταλήξεις σε αγορά.

http://www.theaquariumsolution.com/mce300-skimmer

Απλά το καλύτερο,αν διαθέτεις τα λεφτά πάρτο με κλειστά τα μάτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...