SKOURKOS 2 Μαίου 2011 #1 Share 2 Μαίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 45L.ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΓΛΥΦΤΗ.ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΚΑΙ 5 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙΑΛΑ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 2 Μαίου 2011 #2 Share 2 Μαίου 2011 Πολλά ψάρια έχεις βάλει μέσα. Μη βάλεις άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #3 Share 2 Μαίου 2011 Πολλά ψάρια έχεις βάλει μέσα. Μη βάλεις άλλα. ΦΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #4 Share 2 Μαίου 2011 ΤΙ ΦΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 2 Μαίου 2011 #5 Share 2 Μαίου 2011 Φωτιστικό έχει το ενυδρείο? Φυτά μπορείς να βάλεις εύκολα. Απλά λόγου του ότι έχεις πολλά ψάρια θα τους "πνίξεις" τον χώρο. Επίσης τα χρυσόψαρα αρέσκονται στο να πειράζουν τα φυτά. Δέχεται το κατάστημα στο οποίο αγοράζεις τα ενυδρειακά σου να σου ανταλλάξουν μερικά ψάρια με φυτά? Έτσι και φυτό θα βάλεις στο ενυδρείο και θα έχεις ένα ισσοροποιμένο/υγιές ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #6 Share 2 Μαίου 2011 ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Μαίου 2011 #7 Share 2 Μαίου 2011 Καλώς ήρθες. Γράφε μόνο με πεζούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 2 Μαίου 2011 #8 Share 2 Μαίου 2011 SKOURKO, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ζαλίζομαι Θερμοστάτη βάλε το στους 23-25 βαθμούς για το Ρleco. Όσο για τα φυτά δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί όπως είπα τα χρυσόψαρα είναι γνωστά στο να τα τσιμπάνε. Ας απαντήσει ένας γνώστης του θέματος καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #9 Share 2 Μαίου 2011 οκ.εσεισ τι φυτα μου προτεινετε να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #10 Share 2 Μαίου 2011 το pleco τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Μαίου 2011 #11 Share 2 Μαίου 2011 το pleco τι ειναι? Ειναι ενα ψαρακι που γινετε και 30 ποντους ,και δεν ειναι γλειφτης ειναι τρωι μονο αλγη. Διαβασε λιγο το προφιλ των ψαριων που εχεις και θα καταλαβεις πολλα. χρυσοψαρο μονο του θελει τουλλαχιστον 40 λιτρα νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #12 Share 2 Μαίου 2011 (edited) Δηλαδή αυτό που εγώ ονομάζω γλύφτη είναι pleco ; Γράφουμε με μικρούς χαρακτήρες ,μην το ξεχνάμε Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 2 Μαίου 2011 #13 Share 2 Μαίου 2011 ναι και χωρις να φανω επιθετικος θα ηθελα να σου πω πως υπαρχουν τεραστεια ΛΑΘΗ πρωτον οπως ειπε και ο φιλος kixlidatos καθε χρυσοψαρο χρειαζετε 40 τουλαχιστον το καθενα δευτερον τα χρυσοψαρα δεν ταιριαζουν με τον μονομαχο και επισης τα χρυσοψαρα ειναι ψαρια κρυου νερου και ο μονομαχος ειναι τροπικο ψαρι αν μπορουσες να κανεις μια ανταλαγη με το πετ σοπ να πας τα χρυσοψαρα πισω και να παρεις φυτα θα ηταν τελεια....τα 45 λιτρα θα ηταν παλαταρα για τον μονομαχο σου και θα ζουσε σαν αρχοντας....παντα φιλικα πετρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #14 Share 2 Μαίου 2011 σε αυτο ευθυνετε ο ιδιοκτητησ του petshop που δεν μου πε οτι δεν ταιριαζουν.....φαινετε να πουλησει ηθελε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 2 Μαίου 2011 #15 Share 2 Μαίου 2011 σε αυτο ευθυνετε ο ιδιοκτητησ του petshop που δεν μου πε οτι δεν ταιριαζουν.....φαινετε να πουλησει ηθελε...... αυτο ενοειται αλλα αν μπορεις για αρχη να επιστρεψεις τα χρυσοψαρα εαν συμφωνεις και εσυ βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #16 Share 2 Μαίου 2011 φυσικα.θα αφησω μονο τον μονομαχο στο ενυδριο?ποσο μεγαλωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 2 Μαίου 2011 #17 Share 2 Μαίου 2011 Ωραία κοίτα ο μονομάχος δεν μεγαλώνει πολύ αλλά αν του προσφέρεις αυτα που χρειάζεται θα νιώσει και αυτός καλά και εσυ θα τον απολαμβάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 2 Μαίου 2011 #18 Share 2 Μαίου 2011 φυσικα.θα αφησω μονο τον μονομαχο στο ενυδριο?ποσο μεγαλωνει? Την καλητερη δουλεια θα κανεις.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKOURKOS 2 Μαίου 2011 Author #19 Share 2 Μαίου 2011 οκ φιλε μου μου αυτο θα κανω.σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts