Jump to content

ΕΝΥΔΡΕΙΟ

SKOURKOS

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 45L.ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΓΛΥΦΤΗ.ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΚΑΙ 5 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙΑΛΑ ?

Πολλά ψάρια έχεις βάλει μέσα.

Μη βάλεις άλλα.

Φωτιστικό έχει το ενυδρείο?

Φυτά μπορείς να βάλεις εύκολα. Απλά λόγου του ότι έχεις πολλά ψάρια θα τους "πνίξεις" τον χώρο. Επίσης τα χρυσόψαρα αρέσκονται στο να πειράζουν τα φυτά.

Δέχεται το κατάστημα στο οποίο αγοράζεις τα ενυδρειακά σου να σου ανταλλάξουν μερικά ψάρια με φυτά? Έτσι και φυτό θα βάλεις στο ενυδρείο και θα έχεις ένα ισσοροποιμένο/υγιές ενυδρείο.

ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

SKOURKO, μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ζαλίζομαι :thumbup:

Θερμοστάτη βάλε το στους 23-25 βαθμούς για το Ρleco.

Όσο για τα φυτά δεν μπορώ να σου προτείνω γιατί όπως είπα τα χρυσόψαρα είναι γνωστά στο να τα τσιμπάνε. Ας απαντήσει ένας γνώστης του θέματος καλύτερα.

το pleco τι ειναι?

Ειναι ενα ψαρακι που γινετε και 30 ποντους :D ,και δεν ειναι γλειφτης ειναι τρωι μονο αλγη.

Διαβασε λιγο το προφιλ των ψαριων που εχεις και θα καταλαβεις πολλα. χρυσοψαρο μονο του θελει τουλλαχιστον 40 λιτρα νερου :thumbup:

Δηλαδή αυτό που εγώ ονομάζω γλύφτη είναι pleco ;

Γράφουμε με μικρούς χαρακτήρες ,μην το ξεχνάμε

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ναι και χωρις να φανω επιθετικος θα ηθελα να σου πω πως υπαρχουν τεραστεια ΛΑΘΗ πρωτον οπως ειπε και ο φιλος kixlidatos καθε χρυσοψαρο χρειαζετε 40 τουλαχιστον το καθενα δευτερον τα χρυσοψαρα δεν ταιριαζουν με τον μονομαχο και επισης τα χρυσοψαρα ειναι ψαρια κρυου νερου και ο μονομαχος ειναι τροπικο ψαρι αν μπορουσες να κανεις μια ανταλαγη με το πετ σοπ να πας τα χρυσοψαρα πισω και να παρεις φυτα θα ηταν τελεια....τα 45 λιτρα θα ηταν παλαταρα για τον μονομαχο σου και θα ζουσε σαν αρχοντας....παντα φιλικα πετρος :thumbup:

σε αυτο ευθυνετε ο ιδιοκτητησ του petshop που δεν μου πε οτι δεν ταιριαζουν.....φαινετε να πουλησει ηθελε......

σε αυτο ευθυνετε ο ιδιοκτητησ του petshop που δεν μου πε οτι δεν ταιριαζουν.....φαινετε να πουλησει ηθελε......

αυτο ενοειται αλλα αν μπορεις για αρχη να επιστρεψεις τα χρυσοψαρα εαν συμφωνεις και εσυ βεβαια :thumbup:

Ωραία κοίτα ο μονομάχος δεν μεγαλώνει πολύ αλλά αν του προσφέρεις αυτα που χρειάζεται θα νιώσει και αυτός καλά και εσυ θα τον απολαμβάνεις :thumbup:

φυσικα.θα αφησω μονο τον μονομαχο στο ενυδριο?ποσο μεγαλωνει?

:thumbup::D

Την καλητερη δουλεια θα κανεις.!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...