Louridas79 2 Μαίου 2011 #1 Share 2 Μαίου 2011 Kοίταξα το προφίλ του http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323421 αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μου φαίνονται λίγα τα μουστάκια για να είναι αρσενικός??? Ελπίζω ή φωτογραφία να βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Μαίου 2011 #2 Share 2 Μαίου 2011 Kοίταξα το προφίλ του http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323421 αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μου φαίνονται λίγα τα μουστάκια για να είναι αρσενικός??? Ελπίζω ή φωτογραφία να βοηθήσει. Θηλυκό Ancistrus Albino cf. cirrhosus long fin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louridas79 3 Μαίου 2011 Author #3 Share 3 Μαίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μάλλον οι πληροφορίες μου ήταν ελλιπής!!!! Επισυνάπτω νέα φωτογραφία όπου φαίνονται τρεις απόφυσης όπου βρίσκονται ακριβώς στη μέση της μύτης. Από συμπεριφορά είναι συνεχεία στην σπηλιά όπου έχει δημιουργηθεί από το μοπάνι και περιμετρικά από αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 3 Μαίου 2011 #4 Share 3 Μαίου 2011 Θεωρώ & εγώ πως έχεις μιά πανέμορφη Ancistrus Albino cf. cirrhosus long fin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louridas79 3 Μαίου 2011 Author #5 Share 3 Μαίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρων και τα δυο μέλη. Πράγματι είναι όμορφη και είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Συμπέρασμα ψάχνουμε για γαμπρό, ποιος θα είναι λοιπόν ο τυχερός έχει και προίκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 15 Μαίου 2011 #6 Share 15 Μαίου 2011 ...προίκα 400 λίτρα ωραία κούκλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louridas79 16 Μαίου 2011 Author #7 Share 16 Μαίου 2011 ...προίκα 400 λίτρα ωραία κούκλα! Αντρικό ο δικός αρχηγός πολύ ήρεμος και είναι συνέχεια μαζί, βέβαια έχει κάνει μια μικρή κατάληψη στο mopani αλλά όλα καλά σύντομα θα σου στείλω και photo ελπίζω να έχουν και απογόνους!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος