Giorgos LA 1 Μαίου 2011 #1 Share 1 Μαίου 2011 Καλησπερα...παιδεια εχω μια απορεια...εχω αυτο το φιλτρο σε ενα ενυδρειακι 15 περιπου λιτρα...και εχω μεσα 2 gubby Και 4 γαριδουλες...Μεσα στο φυλτρο εχω siporax(οσο χορουσε) και μια μικρη επιφανεια απο βιολογικο σφουγκαρι...!! Το φιλτρο ειναι επαρκες η χρειαζετε να βαλω ενα μεγαλυτερο ??Ευχαριστω σε λιγο καιρο θα βγουν τα gubby Και θα μπει ενας μονομαχος...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 1 Μαίου 2011 #2 Share 1 Μαίου 2011 Mια χαρά είναι για 15λιτρο, δεν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 2 Μαίου 2011 Author #3 Share 2 Μαίου 2011 Mια χαρά είναι για 15λιτρο, δεν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 5 Μαίου 2011 #4 Share 5 Μαίου 2011 Με 170 λίτρα την ώρα εσωτερικό θα εισαι Jet..Αλλα ποσο ειναι το ενυδρειο και ποσο μεγαλο ειναι το φιλτρο? γιατί ίσως τα 15 σου να γίνουν 9λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 5 Μαίου 2011 Author #5 Share 5 Μαίου 2011 Με 170 λίτρα την ώρα εσωτερικό θα εισαι Jet..Αλλα ποσο ειναι το ενυδρειο και ποσο μεγαλο ειναι το φιλτρο? γιατί ίσως τα 15 σου να γίνουν 9λιτρα Ενταξη καθαρα ειναι 13...το φιλτρο καλο ειναι μορε τελικα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 5 Μαίου 2011 #6 Share 5 Μαίου 2011 Ενταξη καθαρα ειναι 13...το φιλτρο καλο ειναι μορε τελικα..! Τελικά μονομάχο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 5 Μαίου 2011 #7 Share 5 Μαίου 2011 Μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 5 Μαίου 2011 Author #8 Share 5 Μαίου 2011 Μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 5 Μαίου 2011 Author #9 Share 5 Μαίου 2011 Τελικά μονομάχο?? ΕΙπα να αφυσω τις γαριδες εκει με ενα σαλιγκαρι κιτρινο...τωρα φοβαμαι να τον βαλω μην κοινιγαει τις γαριδες...!!Λεω να τον παρω αλες τρεις γυναικες και να ειναι μονος του στο 200ρι Μαζι με ξιφοφορους και 2 γκουραμι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος