nidal 2 Σεπτεμβρίου 2011 #126 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε φιλαρακι καλο το ενυδρειο σου............... Μηπως ομως σε κανα μηνα να το γυρναγες στο "ΒΑΣΙΛΙΑ" Δισκο????? Ουαχαχαχαχα (Ψηλοπεχαδες βαρατε!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Σεπτεμβρίου 2011 #127 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε φιλαρακι καλο το ενυδρειο σου............... Μηπως ομως σε κανα μηνα να το γυρναγες στο "ΒΑΣΙΛΙΑ" Δισκο????? Ουαχαχαχαχα (Ψηλοπεχαδες βαρατε!!!!!) αφου τον ξερεις ..... ποτε μην λες ποτε ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #128 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε φιλαρακι καλο το ενυδρειο σου............... Μηπως ομως σε κανα μηνα να το γυρναγες στο "ΒΑΣΙΛΙΑ" Δισκο????? Ουαχαχαχαχα (Ψηλοπεχαδες βαρατε!!!!!) Παραγγειλε μου ενα κοπαδι τετοιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 2 Σεπτεμβρίου 2011 #129 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εφτασεεεεεεεεεεε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 2 Σεπτεμβρίου 2011 #130 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 ολη η αφρικη ειναι μεγαλο θεμα! φανταστικα χρωματα απο οποια λιμνη και να πιασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #131 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 ολη η αφρικη ειναι μεγαλο θεμα! φανταστικα χρωματα απο οποια λιμνη και να πιασεις! Ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 2 Σεπτεμβρίου 2011 #132 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία πράγματα... Για τα demasoni δεν το συζητώ... Πόσα υπάρχουν μέσα από κάθε είδος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #133 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεκα demasoni και εξι labidochromis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Σεπτεμβρίου 2011 #134 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εφτασεεεεεεεεεεε!!!! εεεε μην πειραζεις το φιλαρακι μου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Σεπτεμβρίου 2011 #135 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεκα demasoni και εξι labidochromis. με την πρωτη ευκαιρια που θα περασεις απο το σπιτι θα μεγαλωσει το κοπαδι με τα labido Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 2 Σεπτεμβρίου 2011 #136 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε Στράτο..και νόμιζα οτι εγώ τα είχα άρχοντες στα λίτρα μου!! Εσύ τα έχεις βασιλιάδες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts