Ευθυμία 1 Μαίου 2011 #1 Share 1 Μαίου 2011 παρακαλώ μήπως γνωρίζετε που θα βρω να κατεβάσω δωρεάν κάποιο πλήρες πρόγραμμα windows password cracker γιατί δεν θυμάμαι τον κωδικό εισόδου του pc μου.όπου και να έψαξα υπάρχουν μόνο demo.ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Μαίου 2011 #2 Share 1 Μαίου 2011 Για τί λογισμικό μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευθυμία 1 Μαίου 2011 Author #3 Share 1 Μαίου 2011 windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 1 Μαίου 2011 #4 Share 1 Μαίου 2011 Η ενέργεια αυτη είναι παράνομη και δεν νομίζω το φόρουμ να το επιτρέπει αυτό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Μαίου 2011 #5 Share 1 Μαίου 2011 Νομίζω πως η Ευθυμία αναφέρεται σε κάποιο freeware προγρμμα το οποίο διανέμεται έτσι και αλλιώς δωρεάν και όχι σε κάποιο αρχείο στυλ torrent. Για windows 7 δεν γνωρίζω κάποιο δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Μαίου 2011 #6 Share 1 Μαίου 2011 Όπως πολύ σωστά μας φώτισε η Astra, πρόκειται για νόμιμα προγράμματα τα οποία διατίθενται ακόμα και από την ίδια την εταιρεία γι'αυτό τον σκοπό. Το θέμα συνεχίζεται κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Μαίου 2011 #7 Share 1 Μαίου 2011 Δοκίμασα το Offline NT Password & Registry Editor Δεν ξέρω άμα πιάνει 100% Για δες και τα υπόλοιπα: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetr...assrecovery.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευθυμία 1 Μαίου 2011 Author #8 Share 1 Μαίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους, φυσικά για ελεύθερο πρόγραμμα μιλούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος