sx21 1 Μαίου 2011 #1 Share 1 Μαίου 2011 Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Εχω βαλει στο μαλαουι μου 2 electric blue,1 red top albino,1 socolofi το ξερω οτι ειναι βλακεια αυτο που εκανα αλλα θελω να το διορθωσω.Εχω 300 λιτρα ενυδρειο,λεω να κανω κοπαδακι 5 elctric blue,4 socolofi ή red top(?) kai 4-5 λαμπιντο. Αποψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Μαίου 2011 #2 Share 1 Μαίου 2011 Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου είναι 120 χ 45 χ 60 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 2 Μαίου 2011 Author #3 Share 2 Μαίου 2011 Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Μαίου 2011 #4 Share 2 Μαίου 2011 Αν δεν το εχεις δει ήδη ριξε μια ματιά ΕΔΩ Τα socolofi είναι ιδαιτερα επιθετικά. Οταν λές blue electric εννοεις τα Sciaenochromis fryeri??? Labidochromis μπορεις να βάλεις όποιο θελεις αλλά ενα είδος διοτι υπάρχει κίνδυνος υβριδισμού. Επίσης μποεις να κάνεις ενα ωραιο species ενυδρείο με Demasoni ή saulosi.Τα δεύτερα είναι και διμορφικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Μαίου 2011 #5 Share 2 Μαίου 2011 Αυτο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 5 Μαίου 2011 Author #6 Share 5 Μαίου 2011 Σορυ που αρργησα να απαντησω,ειναι τα moorii(blue dolfhin). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Μαίου 2011 #7 Share 6 Μαίου 2011 Σορυ που αρργησα να απαντησω,ειναι τα moorii(blue dolfhin). Ειναι πολυ ομορφα και σχετικα ηρεμα ψαρια,αλλα οταν ζευγαρωνουν γινονται πολυ επιθετικα,ζουν σε χαρεμι 1+3,αλλα η δικη μου αποψη ειναι για το δικο σου ενυδρειο δεν κανει ,λογου τελικου μεγεθους,αλλα ας περιμενουμε να παρουμε και αλλη αποψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 6 Μαίου 2011 Author #8 Share 6 Μαίου 2011 Χαρεμακι labido,moorii,socolofi και albino red top θα ταιριαζαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Μαίου 2011 #9 Share 6 Μαίου 2011 Εμείς φιλοξενήσαμε με επιτυχία σε RIO300 Labido.Aunonacara και c.moori με επιτυχία και αναφέρομαι στο πρώην ενυδρείο του αγαπητού Δημήτρη. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=31226&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Μαίου 2011 #10 Share 6 Μαίου 2011 Εμείς φιλοξενήσαμε με επιτυχία σε RIO300 Labido.Aunonacara και c.moori με επιτυχία και αναφέρομαι στο πρώην ενυδρείο του αγαπητού Δημήτρη. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=31226&hl= τα οποια τωρα φιλοξενω εγω και εχω παθει πλακα! ο moori εφτασε 15 ποντους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Μαίου 2011 #11 Share 6 Μαίου 2011 τα οποια τωρα φιλοξενω εγω και εχω παθει πλακα! ο moori εφτασε 15 ποντους! Α !!! μπράβο ,τώρα το θυμήθηκα ήτανε όλα καλά ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 6 Μαίου 2011 Author #12 Share 6 Μαίου 2011 Παιδια τα moorii ειναι οντως αξιαγαπητα!Απλα το red top almpino κυνηγαει αρκετα τα λαμπιντο τα οποια μπηκαν πριν 2 μερες!!!Ισως να συνηθισουν σιγα σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 7 Μαίου 2011 Author #13 Share 7 Μαίου 2011 Telika ο almpino βγηκε,επεφτε πολυ κυνηγητο...ενω αντιθετα το socolofi ειναι αρκετα κοινωνικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 7 Μαίου 2011 #14 Share 7 Μαίου 2011 Telika ο almpino βγηκε,επεφτε πολυ κυνηγητο...ενω αντιθετα το socolofi ειναι αρκετα κοινωνικο... Δώσε μας αν θέλεις και κάποιες φωτογραφίες απο τα ψάρια σου. Κανε αν θές και μια ανακαιφαλαίωση του τι υπάρχει μέσα στο ενυδρειο τωρα απο είδος και σε τι αριθμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 7 Μαίου 2011 Author #15 Share 7 Μαίου 2011 Προς το παρον εχω 5 λαμπιντο,3 moorii,1 socolofi.Θα δω αν θα κανω χαρεμακι τα socolofi.Φωτο απο αυριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Μαίου 2011 #16 Share 8 Μαίου 2011 Προς το παρον εχω 5 λαμπιντο,3 moorii,1 socolofi.Θα δω αν θα κανω χαρεμακι τα socolofi.Φωτο απο αυριο! Τα socolofi μεταξυ τους τσακωνονται κυριως, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Μαίου 2011 #17 Share 8 Μαίου 2011 Telika ο almpino βγηκε,επεφτε πολυ κυνηγητο...ενω αντιθετα το socolofi ειναι αρκετα κοινωνικο... Εγώ θα σου προτείνω να βγάλεις και το socolofi και να αφήσεις τα υπόλοιπα όπως έιναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 8 Μαίου 2011 Author #18 Share 8 Μαίου 2011 Ειναι αξιαγαπητο ομως βρε παιδια το socolofi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 8 Μαίου 2011 #19 Share 8 Μαίου 2011 Έτσι τα έβρισκα κι εγώ όλα αξιαγάπητα και κοίτα πως κατάντησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 8 Μαίου 2011 Author #20 Share 8 Μαίου 2011 Χαχα... ελα μωρε...Ασχετο οι ανουμπιες και οι βαλσινιερες χρειαζονται co2 ή κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 8 Μαίου 2011 #21 Share 8 Μαίου 2011 τιποτα δεν θελουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 8 Μαίου 2011 #22 Share 8 Μαίου 2011 Ειναι αξιαγαπητο ομως βρε παιδια το socolofi!!! Σε παρακαλώ βαλε μια φωτογραφία. Socolofi και αξιαγάπητο δεν πάνε μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 9 Μαίου 2011 Author #23 Share 9 Μαίου 2011 Οριστε και το socolofi...γι αυτος που δεν πιστευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 9 Μαίου 2011 Author #24 Share 9 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Μαίου 2011 #25 Share 9 Μαίου 2011 Οριστε και το socolofi...γι αυτος που δεν πιστευουν. Σε πιστεύω φίλε μου ....απλά ενας τετοιος περίεργος τυπος κάποτε με είχε εκνευρίσει απίστευτα με την ακρως επιθετική συμπεριφορά του πρός τους πάντες στο ενυδρείο και ηταν μολις 5-6 εκατοστα! Φαντάσου οτι και με τον θερμοστάτη τσακωνόταν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος