DJman 1 Μαίου 2011 #1 Share 1 Μαίου 2011 Αν και εχω ξανασυστηθει θα το ξανακανω γιατι δεν ειχε βρει το χρονο να ασχοληθω Μολις αγορα ενα ενυδρειο απο ενα φιλο και θελω την γνωμη σας για την τιμη που το πειρα το μοντελο ειναι αυτο Aquarium MTB Acqua Pro Advance (ετσι γραφει η ετικετα απο κατω) Ποσο κοστιζει περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Μαίου 2011 #2 Share 1 Μαίου 2011 Και ξανα καλος μας ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Μαίου 2011 #3 Share 1 Μαίου 2011 καλος ηρθες και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 1 Μαίου 2011 #4 Share 1 Μαίου 2011 Αν και εχω ξανασυστηθει θα το ξανακανω γιατι δεν ειχε βρει το χρονο να ασχοληθω Μολις αγορα ενα ενυδρειο απο ενα φιλο και θελω την γνωμη σας για την τιμη που το πειρα το μοντελο ειναι αυτο Aquarium MTB Acqua Pro Advance (ετσι γραφει η ετικετα απο κατω) Ποσο κοστιζει περιπου? Φίλε..καλός ήρθες...είναι όμως λίγο δύσκολο να μπορεί κάποιος να σου pi τι τιμή κυμαίνεται το συγκεκριμένο ενυδρείο..και εξάλλου μπορείς να αναφέρεις και ποσα λίτρα είναι...Το συγκεκριμένο νομίζω είναι 100l από όσο ida στο internet αλλά καλύτερα να έγραφες και μια τιμή που το αγόρασες για να συγκρίνουμε γενικά με τα παρόμοια τις κατηγορίας.. Εγώ πάλι σε αυτό το θέμα δεν θα μπορώ να σου απαντήσω για τιμή επειδή είμαι εκτός Ελλάδας και οι τιμές είναι διαφορετικές, αλλα κάποια γνώμη θα παρεις εύκολα αν τους δώσεις παραπάνω πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 1 Μαίου 2011 #5 Share 1 Μαίου 2011 Καλως ηρθες φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman 1 Μαίου 2011 Author #6 Share 1 Μαίου 2011 (edited) Μου το εδωσε 100 ευρω και ειναι 100 λιτρων Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2011 - DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman 2 Μαίου 2011 Author #7 Share 2 Μαίου 2011 Τι λετε.Ειναι καλη τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts