Jump to content

θερμη παρακληση

Recommended Posts

παρακαλω πολυ σε αυτο το θεμα να δωσουν λιγη σημασια οι συντονιστες.

δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο εναν συνχομπιστα (και αν ειναι συνχομπιστας) για την αγγελια μου με τα ενυδρεια.λοιπον αυτος ο κυριος με ρωτησε τα σχετικα για τα ενυδρεια και τον εξοπλισμο και καταληξαμε σε μια συναντηση.του δινω τα στοιχεια μου αφου με ρωτησε ονομα,διευθυνση & αριθμο,και κουδουνι.αυτος ο ανθρωπος δεν εχει εμφανιστει μεχρι τωρα...

... και σκεφτομαι το εξης: γιατι ηθελε να δει που μενω ενω δεν ηρθε,γιατι δεν απαντουσε σε καποια μηνυματα που του εστειλα μεσω κινητου και τελος την νυφη θα την πληρωσει ολη μου οικογενεια ετσι και γινει καμια διαρρηξη στο σπιτι.

γι αυτο λοιπον θα ηθελα να σας παρακαλεσω να:

-παιρνετε ολους τους αριθμους των κινητων των μας και να τους εχετε μονο εσεις και μετα απο δικια μας αδεια θα τους δινετε στους ενδοιαφερομενους.

και τελευταιο και πιο σημαντικο θα ηθελα το φορουμ να ειναι κλειδωμενο σε ολους τους αγνωστους χρηστες.

θα το βλεπουν και θα μπαινουν στο φορουμ μονο οσοι εχουν λογαριασμο...

ευχαριστω πολυ

γιωργος

Μην παει σε κακο το μυαλο σου αμεσως,απλα θα μετανιωσε,και οντας τουλλαχιστον αγενεις,δεν μπηκε στον κοπο να σε παρει.

Εδω θελουμε να μεταλαμπαδευσουμε το χομπι μας σε νεα παιδια ,για να ασχολουνται με ομορφα πραγματα ,και λες να απαγορευσουμε την εισοδο σε αλλους? :)

Έχουμε πει τόσες φορές να ΜΗΝ δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι αβασάνιστα. Γράφουμε σε ένα ανοιχτό φόρουμ που ΔΕΝ ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και ποιος γράφει πίσω από το πληκτρολόγιο. Φίλε Γιώργο θέλω να πιστεύω και ελπίζω να μην κρύβεται τίποτα κακό από πίσω αλλά πολύ κακώς δίνεις τα στοιχεία του σπιτιού σου σε αγνώστους ειδικά από την στιγμή που είσαι και ανήλικος.

Προσέχετε παρακαλώ όλοι περισσότερο και μην εμπιστεύεστε τον καθένα. Οι Αθηναίοι αν θέλετε υπάρχει και το AZMP όπου μπορείτε εκεί να κάνετε τις συναλλαγές σας χωρίς να φοβάστε την συνάντηση με έναν άγνωστο.

:)

Που βρήκε το τηλέφωνο σου ;Λογω της ευκαιρίας αυτής παρακαλώ όλους τους φίλους να μην δίνουν τουλάχιστον δημόσια το τηλέφωνο τους ,να συνεννούνται μόνο με πμ.Το γράφω γιατί βλέπω οτι κάποιοι φίλοι το γράφουν το νούμερο τηλέφωνου δημόσια.Γιαυτό από δω και πέρα οι αριθμοί τηλεφώνων και προσωπικά στοιχεία θα διαγράφωνται.

ΥΓ Με πρόλαβε ο Κώστας

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουμε πει τόσες φορές να ΜΗΝ δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι αβασάνιστα. Γράφουμε σε ένα ανοιχτό φόρουμ που ΔΕΝ ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο και ποιος γράφει πίσω από το πληκτρολόγιο. Φίλε Γιώργο θέλω να πιστεύω και ελπίζω να μην κρύβεται τίποτα κακό από πίσω αλλά πολύ κακώς δίνεις τα στοιχεία του σπιτιού σου σε αγνώστους ειδικά από την στιγμή που είσαι και ανήλικος.

Προσέχετε παρακαλώ όλοι περισσότερο και μην εμπιστεύεστε τον καθένα. Οι Αθηναίοι αν θέλετε υπάρχει και το AZMP όπου μπορείτε εκεί να κάνετε τις συναλλαγές σας χωρίς να φοβάστε την συνάντηση με έναν άγνωστο.

:):thumbup:

εμενα με ειχε παρει καποτε ενας οταν ειχα γραφτη στο forum και με ρωταγε τι σχεση εχω εγω με τα ενυδρεια.τι ενυδρεια εχω συζητητη 10 λεπτων περιπου. και ειχε πει οτι ειναι μελος εδω. το ονομα του κατι με δισκους ειχε σχεση.

παρε τηλ και οχι μυνημα.μπορει να μετανιωσε για την αγγελια.και γιατι εδωσες κουδουνι?οταν θα ερχοταν θα σε επερνε τηλ.

γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται.

προσοχη δεν ξερεις πιο ειναι πισω απο την οθονη

Και κάτι άλλο , για να μπεί κάποιος στο θεματι κό αγγελιών πρέπει να έχει λογαριασμό αλλά και πάλι αυτό εμένα δεν μου λέει και τίποτα.

Τα έχουμε ξαναπεί οι δοσοληψίες πίσω από ενα πληκτρολόγιο θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Παιδιά να είσαστε λιγο πιο προσεκτικοί...και πάντα μα πάντα..μην δίνετε διευθύνσεις...Υπαρχουν Εκατονταδες σημεια συνάντησης..Ακομα και παραλαβής..

Παιδιά να είσαστε λιγο πιο προσεκτικοί...και πάντα μα πάντα..μην δίνετε διευθύνσεις...Υπαρχουν Εκατονταδες σημεια συνάντησης..Ακομα και παραλαβής..

ξερεις τι ειναι να κουβαλας ενα ενυδρειο να πηγενεις στο σημειο συναντησης και μην ερχονται και ουτε τηλ ουτε τιποτα :)

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

ξερεις τι ειναι να κουβαλας ενα ενυδρειο να πηγενεις στο σημειο συναντησης και μην ερχονται και ουτε τηλ ουτε τιποτα :)

Όχι δεν ξέρω :) ξέρω όμως τι είναι να εχεις αγροτικό και να φορτώνεις 3μετρο για το φιλαράκι σου!! hahaha εκεί να dis βάσανο!!

Όπως και να έχει..εχεις δίκαιο..αλλα το σημείο συνάντηση μπορεί να είναι και 100 μετρα από την οικία σου..δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να προσδιορίσει μέσα στές 10 πολυκατοικίες και τα 300 διαμερίσματα σε πιο απόλα μένεις :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...