Jump to content

Πηραμε το κυπελο

Recommended Posts

Σαν λατρης του ποδοσφαιρου και φιλος της ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ :) ειπα να κατσω να δω τον πρωτο αγωνα φετος απο το ελληνικο ποδοσφαιρο,να παρω και και μια ψευτοχαρα για ενα κυπελακι που θα επερνα σκεφτομενος σαν εγωιστης οπαδος,αφηνοντας το ενυδρειακι μου για πρωτη αλλα και τελευταια φορα.

Βαλαμε το πρωτο μαιμου γκολακι,αντε ειπα διαιτητικο λαθος :thumbup: αν και μου αρεσει ο συγκεκριμενος διαιτητης.

Μετα βαλαμε τα αλλα δυο και καπως ειπα οτι το αξιζαμε,με μ@#@@@αποδοσφαιρο.

Περιμενα να δω μετα απο 9 χρονια ενα ομορφο πανηγυρακι,να γελασουν και τα δικα μας τα χειλη λιγο.

Και αντι αυτου βλεπω καταματα τι εστι ελληνικο ποδοσφαιρο ,για αλλη μια φορα.

1000 καφροι, αλητες,τσογλανια,να κυνηγουν τα παιδια του Ατρομητου,<σαν> μανιαζμενοι και φτιαγμενοι ψευτομαγκες για δειξουν ΤΙ??????????

Πηραμε με μαιμου γκολακι το κυπελακι μας,ηταν ενας κακος αλλα ηρεμος αγωνας,τιαλλο θελαμε.Δηλ.αν δεν το περναμε θα επεφταν κορμια?,θα ειχαμε θανατους?

Απαραδεκτο δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για τα συμαντα.

Για ολα φταιει η εκαστοτε εξουσια,γιατι δεν τιμωρει.

Απο καπου πρεπει να γινει η αρχη ,και εγω σαν ΑΕΚτσης θελω,φωναζω,απαιτω να τιμωριθει η ΑΕΚ 10αγωνιστικες και να της αφερεθει το κυπελο.

Αλλα τι να τιμωρησουν η καφροι μπορουν?

Ξερω τζαμπα τα λεω,αλλα ο κομπος εφτασε στο χτενη,δεν ξερουμε που παμε ,τι θελουμε,και πως να λυσουμε εμεις τα προβληματα της διευθαρμενης κοινωνια μας.

Παρακαλω επιδη το θεμα μου ειναι μεν, εντος οριων του κανονισμου του φορουμ,θα παρακαλουσα να κανουμε μονο την αυτοκριτικη μας,μπας και μας ακουσουν οι <<<<Αρχοντες>>>>Και μπορεσουμε να κανουμε μια πολοιτισμενη κουβεντα,αλλιως να κλειδωθει παρακαλω.Εγω ειπα αυτα που θελω

Σας ευχαριστω :)

Ξέχασες να αναφέρεις και τον απίθανο-αμερόληπτο σχολιασμό της ΝΕΤ: "οι παίκτες του Ατρομητου χτυπάνε τους οπαδούς".

Τί να πεις....η δήλωση του Δώνη τα λέει όλα.

Παιδεία και πολιτισμός!

Αλλά για να γίνω και λίγο καυστικός, θα αναφέρω πως τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν τον αγώνα και υπήρξε ενημέρωση επ'αυτού. Αν γινόταν το ματς χωρίς επιπλέον παρατράγουδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα ήταν όλα ΟΚ? Τα επεισόδια προ-αγώνα είναι σα να μην έγιναν?

Που θέλω να καταλήξω... Μπορεί ποτέ να μη πέταξα κέρμα στο γήπεδο και να μην πλακώθηκα για το χρώμα της φανέλας. Αλλά είμαι συνυπεύθυνος καθώς για πολλά χρόνια εθελοτυφλούσα πάνω σε όλα αυτά. Πανηγύριζα νίκες και τίτλους ενώ πέφτανε μολότοφ, διαλυόντουσαν περιουσίες, τραυματίζονταν και σκοτώνονταν άνθρωποι... Αυτός ήμουν και αυτά μου αξίζουν. Οπότε είναι αργά πλέον για δάκρυα.

Το πρόσωπο της κοινωνίας μας καθρεπτίζεται στα πρόσωπα του Μαρινάκη, του Πατέρα, του Μπέου, του Βγενόπουλου, των Γιαννακοπουλέων, των "υγειών" φιλάθλων που πανηγυρίζουν "μαστουρωμένοι" από το χρώμα της φανέλας, των αρρωστημένων οπαδών/δολοφόνων που τα σπάνε σε κάθε ευκαιρία... Αυτοί είμαστε. Εμείς είμαστε.

Άντε και του χρόνου :)

Ειμαι αεκ και ποναω την ομαδα αλλα δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα δεν γουσταρω να νικαω ετσι ουτε θελω να γινονται αυτα τα πραγματα απο καποιους και να ξεφτιλιζομε και εγω σαν αεκτςης. Δυστυχως το ποδοσφαιρο εχει περασει σε αλλη διασταση με πολιτικες και οικονομικες προεκτασεις που το εχουν αλοιωσει. Πρωταθληματα προκαθορισμενα ατιμωρησια στοιχημα με πολλα οικονομικα συνφεροντα. Ελπιζω καποια στιγμη κατι να αλλαξει για να μιλαμε καποτε και για το παιχνιδι που παιζεται μεσα στο γηπεδο και οχι εξω απο αυτο.

Παιδεία και πολιτισμός!

Αλλά για να γίνω και λίγο καυστικός, θα αναφέρω πως τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν τον αγώνα και υπήρξε ενημέρωση επ'αυτού. Αν γινόταν το ματς χωρίς επιπλέον παρατράγουδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα ήταν όλα ΟΚ? Τα επεισόδια προ-αγώνα είναι σα να μην έγιναν?

Που θέλω να καταλήξω... Μπορεί ποτέ να μη πέταξα κέρμα στο γήπεδο και να μην πλακώθηκα για το χρώμα της φανέλας. Αλλά είμαι συνυπεύθυνος καθώς για πολλά χρόνια εθελοτυφλούσα πάνω σε όλα αυτά. Πανηγύριζα νίκες και τίτλους ενώ πέφτανε μολότοφ, διαλυόντουσαν περιουσίες, τραυματίζονταν και σκοτώνονταν άνθρωποι... Αυτός ήμουν και αυτά μου αξίζουν. Οπότε είναι αργά πλέον για δάκρυα.

Το πρόσωπο της κοινωνίας μας καθρεπτίζεται στα πρόσωπα του Μαρινάκη, του Πατέρα, του Μπέου, του Βγενόπουλου, των Γιαννακοπουλέων, των "υγειών" φιλάθλων που πανηγυρίζουν "μαστουρωμένοι" από το χρώμα της φανέλας, των αρρωστημένων οπαδών/δολοφόνων που τα σπάνε σε κάθε ευκαιρία... Αυτοί είμαστε. Εμείς είμαστε.

Άντε και του χρόνου :)

Aκριβως Νικο.στεκομαστε σε ενα γεγονος και χανουμε το δασος.Χθες τα επισοδεια ξεκινησαν ωρες πριν,το κεντρο εγινε κολαση πχ.Ο κοσμος τι φταιει που δεν ηταν καν κοντα στο γηπεδο;Η μηπως τιμηρωθηκε κανεις μετα τα παιχνιδια ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή ΟΣΦΠ-ΠΑΟ(τυχαια και ελαχιστα προσφατα παραδειγματα...);Τιμηρωθηκε κανεις απο τους αχαρακτηριστους προεδαρχες που αναφερεις;Οχι.Ετσι θα την βγαλουν λαιτ και αυτη την φορα.Γνωριζοντας ολα αυτα εμεινα και χθες μακρυα απο το γηπεδο,γνωριζοντας οτι κανενα παιχνιδι με οπαδους και των 2 ομαδων τα τελευταια χρονια δεν ξεκινησε ή τελειωσε ομαλα.Παραδειγματα ατελειωτα.Δυστυχως ουτε μπαλα βλεπουμε,ουτε καν την διαθεση να παμε γηπεδο δεν εχουμε πλεον(ή την πολεμικη διαθεση ισως...)

Σιγά τα νεα........ έγινε ακριβώς ότι περιμέναμε. Όλοι ήξεραν ότι θα γίνουν φασαρίες κοντά στο δωματιάκι της αεκ που είναι στη λεωφόρο, όλοι ήξεραν ότι οι στόκοι θα περάσουν τα πούλμαν από την λεωφόρο και εκεί θα γίνει επίθεση, όλοι ήξεραν ότι οι αεκτζήδες θα κάνουν ντου και θα περάσουν όλα τους τα πολεμοφόδια, όπως όλοι ξέρουν ότι στα play off οι παναθηναϊκοί ετοιμάζουν πολλά επεισόδια για το οακα. Ε και;;;;

Μακάρι κάποιος να έβαζε τέρμα στο ελληνικό αθλητισμό μπας και απαλλαγούμε από τους Μπέους, Σωκράτηδες, Πατέρες, από τα ντοπέ ολυμπιακά μετάλλια, απ΄την καταστροφή του μπάσκετ και των ερασιτεχνικών σωματείων.

Πάντως όποιος τους δίνει έστω και 1 ευρώ θα πρέπει να το κοιτάξει.. εγώ πλέον ούτε από την τηλεόραση.

:)

Ο κοσμος τι φταιει που δεν ηταν καν κοντα στο γηπεδο;

Μήτσο, απάντησα πιο πάω που φταίει ο κόσμος... Κάποιοι από αυτούς που "δεν φταίγανε" έτυχε απλά να μη παίζει η ομάδα τους. Αν έπαιζε μπορεί να ήταν αυτοί οι δημιουργοί των επεισοδίων. Αλλά και να ήταν άνθρωποι σαν εμένα ή εσένα ή (πιθανολογώ) όλους εμάς εδώ στο ΑΖ, απλά έμειναν αμέτοχοι και δεν κάνανε τίποτα. Καλά να πάθουμε...

Ώρες ώρες μου έρχεται στο μυαλό η ταινία "Οι αδιάφθοροι" που αφορά την αληθινή ιστορία της σύλληψης του Αλ Καπόνε. Εκεί που ο αστυνομικός Έλιοτ Νες ήταν by the book, αδιάφθορος και είχε βάλει στόχο ζωής τη σύλληψη του Καπόνε, βρέθηκε ο αστυνόμος Μαλόουν (Σων Κόνερυ) να του πει το παρακάτω...

He pulls a knife, you pull a gun. He sends one of yours to the hospital, you send one of his to the morgue. That's the Chicago way.

Και προφανώς η λύση στα δικά μας προβλήματα βρίσκεται σε αυτή τη λογική! Με το σταυρό στο χέρι, με απάθεια και με κριτική του καναπέ, δεν κάνουμε τίποτα.

Αν δεν βρεθεί μια Θάτσερ και στην Ελλάδα όπως στην Αγγλία την δεκαετία του '80 να βγάλει νόμους με αρ....δια δεν πρόκειται να δούμε φως στο τούνελ της σαπίλας και της δυσωδιας και βέβαια να φύγουν και όλοι αυτοί οι γνωστοί γκάνκστερ από τις διοικήσεις των ομάδων.

Νομιζω οτι θα βολευε περισσοτερο να μην υπαρχουν ομαδες στο γηπεδο...

Να αμολανε οπαδους 2 ομαδων στον αγωνιστικο χωρο και να στοιχηματιζουν για το ποιος θα νικησει....

Εγω για ομαδες δεν παω στο γηπεδο,αλλα για ενα τετοιο θεαμα ανετα πηγαινα...(αυτα τα προνομια για τετοια θεαματα δυστυχως τα ειχαν μονο στη Ρωμη).

Βασικα θεωρω οτι ακομα και ο κυριουλης που παει με τον γιο του στο γηπεδο ηρεμα και ωραια,και αυτος φερει μεριδιο ευθυνης γιατ σπονσοραρει τετοιες καταστασεις αλλα κανει και ενα μεγαλυτερο κακο,και αυτο ειναι το οτι ο γιος του παιρνει πολυ ασχημα παραδειγματα και εικονες για να μιμηθει.....

Απλα ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Συμφωνω απολυτα με τον Νικο.Οταν βλεπω την ομαδα μου να παιζει με τον Ατρομητο(Δυχως να εννοω κατι κακο) και οχι με τον Ολυμπιακο η ΠΑΟ ,που θα κατανοουσα καποια αντιπαλοτητα (για μενα απαραδεκτο) τι να πω,δεν υπαρχει λογικη.Ζουμε σε μια κοινονια που εινα αφιονισμενη και εναι σαν να μην βλεπει οτι σκαβει τον λακο της.

Υ.Γ Ειπα στην γυναικα μου ,κριμα που δεν ημαστε Αθηνα να παμε στο γηπεδο (αν και αυτη ειναι ΠΑΟ :) )

Για τι υπεθεσα οτι ενας τετοιος αγωνας εναι ειδανικος για να παρεις την οικογενεια σου και να πας.

Θα μου πειτε εδω στα τοπικα γινετε χαμος.Ειπα ξυπα.Αγαπω την ομαδα μου αλλα δεν προκειτε να ξανα παω σε γυπεδο :) Ας χαιρονται οι αλητες,εμενα με επεισαν.Σε πολυ συντομο χρονο θα δουμε νεκρους ,αλλα τοτε θα ειναι αργα.Ηδη ειναι πολυ αργα

όσο υπάρχουν ακομα άτομα που γεμίζουν γήπεδα

μη περιμένετε κάποια αλλαγή

το σύστημα έτσι δουλεύει και δε θέλει να το αλλάξει κανείς , ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους

θύμα της κατάστασης είναι το ποδόσφαιρο και οι απλοί φίλαθλοι

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ασχολείστε , έτσι θα αλλάξετε τη κατάσταση

Το κακο ειναι οτι για πλακα ξοδευουμε πολλη φαια ουσια για το τπτ.Υπαρχει κοσμος διατεθιμενος να σκοτωθει για το ποδοσφαιρο και οχι για την καθημερινοτητα του!!!Τι να λεμε.....

Χωρος εκατομμυριων ειναι και καποιοι βλακες ή βαλτοι ακολουθον πιστα.Χομπυ ειναι,χαβαλες τπτ παραπανω.Βαρεθηκα παντως να ακουω τον καταδικασμο των οσων ''εγιναν'' απο τους ιδιους που κατ'ουσιαν τα υποθαλπτουν!Κοροιδευομαστε δηλ.απο την Παρασκευη πλακονοταν στους Αμπελοκηπους...!

Ας εχουμε ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο και ας μπορουμε να δουμε απλα μπαλιτσα με ενα φιλαρακι και μια μπυρα απο το γηπεδο μεσα,εως τοτε δεν θα εχουμε τπτ παραπανω απο αλητεια(δηλωσεις παραγοντων,χθες πηγαν πχ 300 μηχανακια με ζωγραφου και καψαν συνδεσμο και περιπολικο,αλλα ουδεις συνελληφθει,συμπτωση και παλι γαμωτο....),αλλα και αποσπαση απο τα σοβαρα θεματα της καθημερινοτητας.Συνεπως καληνυχτα...

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS

Μακάρι κάποιος να έβαζε τέρμα στο ελληνικό αθλητισμό μπας και απαλλαγούμε από τους Μπέους, Σωκράτηδες, Πατέρες, από τα ντοπέ ολυμπιακά μετάλλια, απ΄την καταστροφή του μπάσκετ και των ερασιτεχνικών σωματείων.

Πάντως όποιος τους δίνει έστω και 1 ευρώ θα πρέπει να το κοιτάξει.. εγώ πλέον ούτε από την τηλεόραση.

Καταρχην πρεπει η πολιτεια να σταματησει να δινει εστω και ενα λεπτο απο τα λεφτα τον φορολογουμενων σε αυτα τα λαμογια.

Το θεωρω απαραδεκτο να δινουν εκατομμυρια σαν μισθο σε καποιους και μετα να χρωστανε και το κρατος να τους τα χαριζει.

Αν ειχαν @@@ θα επρεπε ΣΗΜΕΡΑ να απαγορευσουν τη συμμετοχη ολων των ελληνικων ομαδων στις ευρωπαικες διοργανωσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τα επομενα 3 χρονια.

Βεβαια κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να καταργηθει ΚΑΘΕ μορφη επαγγελματικου??? αθλητισμου.

Ας οψονται ομως τα ψηφαλακια.... Εδω βγαλαμε βουλευτη που δεν μπορει να διαβασει 3 λεξεις στη σειρα. Για να τις γραψει βεβαια, δεν υπαρχει περιπτωση...

όσο υπάρχουν ακομα άτομα που γεμίζουν γήπεδα

μη περιμένετε κάποια αλλαγή

το σύστημα έτσι δουλεύει και δε θέλει να το αλλάξει κανείς , ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους

θύμα της κατάστασης είναι το ποδόσφαιρο και οι απλοί φίλαθλοι

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ασχολείστε , έτσι θα αλλάξετε τη κατάσταση

Συγνωμη φιλε μου, αλλα θα διαφωνησω μαζισου,Γιατι ειδα 450000 κοσμο που ηταν στην εξεδρα και κοιταγε αμηχανα τα αισχη που κανανανε 1000 αλητες.

Ξερω ,πολοι φιλοιμου πηγαν στο γηπεδο (που δεν παταγανε ποδι στο γηπεδο) ,ειδικα σε αυτον τον αγωνα,μαζι με τα παιδια και τις γυναικες τους και το σκηλομετανιωσαν.

Εξυγιανση εδώ και τώρα. Τι περιμένετε, όταν προέδροι ομάδων είναι υπόδικοι, με φάκελο αμαρτωλό και όμως έχουν δικαίωμα να συνεχίζουν το ζοφερό μέλλον του ποδοσφαίρου ! Η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάσταση, θα εκραγεί και πιος προλαβαίνει μετά την "φωτιά" της αγανάκτησης !

Συγνωμη φιλε μου, αλλα θα διαφωνησω μαζισου,Γιατι ειδα 450000 κοσμο που ηταν στην εξεδρα και κοιταγε αμηχανα τα αισχη που κανανανε 1000 αλητες.

Ξερω ,πολοι φιλοιμου πηγαν στο γηπεδο (που δεν παταγανε ποδι στο γηπεδο) ,ειδικα σε αυτον τον αγωνα,μαζι με τα παιδια και τις γυναικες τους και το σκηλομετανιωσαν.

Βασίλη αν τιμωρηθεί πολύ αυστηρά η αεκ τώρα ξέρεις τι θα πουν αυτοί οι 45,000;;;

Όταν τα έκαναν οι άλλοι δεν τιμωρήθηκαν, γιατί να τιμωρηθούμε εμείς;

Είναι το κλασσικό πια, να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά να ξεκινήσουν από των άλλων το κόκκαλο και όχι το δικό μας :)

Γι'άυτό ας βρει ο καθένας κάτι άλλο να παρακολουθεί. Εγώ έχω βρει αυτό

http://www.premierleague.com/page/Home/0,,12306,00.html

Βασίλη αν τιμωρηθεί πολύ αυστηρά η αεκ τώρα ξέρεις τι θα πουν αυτοί οι 45,000;;;

Όταν τα έκαναν οι άλλοι δεν τιμωρήθηκαν, γιατί να τιμωρηθούμε εμείς;

Είναι το κλασσικό πια, να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά να ξεκινήσουν από των άλλων το κόκκαλο και όχι το δικό μας :)

Γι'άυτό ας βρει ο καθένας κάτι άλλο να παρακολουθεί. Εγώ έχω βρει αυτό

http://www.premierleague.com/page/Home/0,,12306,00.html

Κωστη δεν παει αλλο,κατι πρεπει να γινει.Χθες μου περνανε τηλ.οι φιλοι και με δουλευαν,γιατι τα ειχαν οργανωσει να πανε πρωτα στην Ν.Φιλαδελφεια μαζι με τις οικογενιες τους για κανα Πολιτικο ουζακι και μετα θα πηγεναν στο γηπεδο.Βλεπεις εμεις η Αεκτσηδες δεν εχουμε πολλες ευκαιριες για να πανηγυρισουμε. :thumbup:

Και μετα τον αγωνα μου ειπαν καλα που δεν ημουν εκει.Τρομαξαν τα παιδια και η γυναικε ς τους που πηγαν για πρωτη φορα στο γηπεδο.

Και πιστεψεμαι ηταν ολο το Παλαιο φαληρο,και η παραλιακη εκει,που ειχαν να πανε σε γηπεδο πολλα χρονια.

Συμφωνο απολυτα μετην επιλογη σου,αλλα ειπαμε και εμεις τα ΑΕΚακια να χαμογελασουμε λιγο.Με τον Ατρομητο παιζαμε.Πηραμε και τις οικογενιες μας να παμε ,που στην ζουγκλα.Εχει ξεφυγει το πραγμα,δεν ελεγχετε.Και απο οτι μου ηπαν ολοι ηταν παιδαρελια και σουρομενα.Αυτο με τρομαζει περισσοτερο.

Κι εμένα μ΄αρεσε η φάση του γηπέδου Βασίλη αλλά πλέον δεν αξίζει. Αν θέλετε υπάρχει κι άλλη λύση. Μαζεύεστε σε ένα σπίτι, ψησταριά, κοψίδια, μπύρες και μπάλα.. και τα παιδιά παίζουν χωρίς να κινδυνεύουν απο τις φωτοβολίδες.

Κι εμένα μ΄αρεσε η φάση του γηπέδου Βασίλη αλλά πλέον δεν αξίζει. Αν θέλετε υπάρχει κι άλλη λύση. Μαζεύεστε σε ένα σπίτι, ψησταριά, κοψίδια, μπύρες και μπάλα.. και τα παιδιά παίζουν χωρίς να κινδυνεύουν απο τις φωτοβολίδες.

:) Το καλυτερο.αλλα ειναι κριμα ενα τετοιο αθλημα -θεαμα να γινετε παιδιο μαχης,ανευ λογου και ουσιας.

Αλλα αυτο που μου την δινει ειναι η ατιμωρησια,και το δεν βαριεσε,ας περνω εγω τα κυπελακια και τι με νοιαζει.

Ειμαι αεκ και ποναω την ομαδα αλλα δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα δεν γουσταρω να νικαω ετσι ουτε θελω να γινονται αυτα τα πραγματα απο καποιους και να ξεφτιλιζομε και εγω σαν αεκτςης. Δυστυχως το ποδοσφαιρο εχει περασει σε αλλη διασταση με πολιτικες και οικονομικες προεκτασεις που το εχουν αλοιωσει. Πρωταθληματα προκαθορισμενα ατιμωρησια στοιχημα με πολλα οικονομικα συνφεροντα. Ελπιζω καποια στιγμη κατι να αλλαξει για να μιλαμε καποτε και για το παιχνιδι που παιζεται μεσα στο γηπεδο και οχι εξω απο αυτο.

:thumbup::buttrock::) AEK :)

πιστεύω ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην ΕΛΛΑΔΑ περιγράφεται αρκετά καλά με τα παρακάτω

Του Θύμιου Παπανικολάου

Στο ποδόσφαιρο αποτυπώνεται πιο «φανταχτερά» όλη η αυθάδης αθλιότητα του καθεστώτος, η σήψη της τελεσίδικης κατάρρευσής του.

Ήταν πολύ εύστοχος στην περιγραφή του ο Δώνης όταν χαρακτήρισε κράτος και ποδόσφαιρο «μπου***», αν και αδικεί τα μπου**α…

Σε ένα κράτος λαμογιών και σε ένα πολιτικό σύστημα που βασιλεύουν τα ανδρείκελα τι θα περίμενε κανείς στο ποδοσφαιρικό «καθεστώς» το οποίο αποτελεί το πιο σάπιο και μαφιόζικο «γρανάζι» της καθεστωτικής μηχανής;

Τα «στημένα» παιχνίδια δεν είναι απλώς κραυγαλέα και στους πλέον αδαείς, αλλά αποτελούν το αντίστοιχο των πολιτικών «συμβολαίων θανάτου»: Είναι τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελούν οι νονοί του ποδοσφαίρου»…

Όταν έχει πλημμυρίσει η πολιτική μας ζωή από ποικίλους μαυραγορίτες είναι δυνατόν να μην κυριαρχούν οι μαυραγορίτες στο καθεστώς των «νονών» του ποδοσφαίρου;

Και μόνο η γραφική αυτή φιγούρα του Μπέου που διαλαλεί σε όλους τους τόνους και με αυθάδεια θηριώδη ότι είναι «νονός», «μαυραγορίτης» και τραμπούκος αποτελεί την αδυσώπητη απόδειξη της ελεεινότητας και της μοχθηρίας της ποδοσφαιρικής σήψης κατάρρευσης.

Ο μεγαλύτερος διασυρμός του ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο τα στημένα παιχνίδια.

Είναι η φρενοβλαβής αυθάδεια των «νονών» και των «μαυραγοριτών» που διαλαλούν με «καμάρι» τον μαφιόζικο τσαμπουκά τους και αλωνίζουν ανενόχλητοι.

Όταν οι άνθρωποι της νύκτας και ο συρφετός των βυθοκορημάτων, τύπου Μπέη και ΣΙΑ όχι μόνο αλαλάζουν, αλλά και αμείβονται από τις αθλητικές αρχές τότε το να μιλάμε για ποδόσφαιρο είναι κοροϊδία και απάτη…

Το ποδόσφαιρο διανύει πλέον τους επιθανάτιους σπασμούς της γαγγραινώδους σήψης και της ολοκληρωτικής κατάρρευσής του…

Ο Δώνης το διατύπωσε παραστατικότατα…

Έγινε επεξεργασία - salTasos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...