Jump to content

Παρασιτο?

Recommended Posts

Πριν μια εβδομαδα παρατιρισα πανω στο lionfish κολημενα κοντα στην ουρα του διο μικρα σκουλικια τα οποια με φοβησαν πολυ,ολλη την ωρα προσπαθουσε να τα διωξει πραγμα που αποτι ειδα το πρωι το καταφερε.την αλλη μερα που εκανα αλαγη νερου βρηκα μεσα στο φιλτρο παρα πολλα απο αυτα.το lionfish απο την μερα αυτη δεν εχει ξαναφαει,το κακο συνεχιστικε οταν παρατηρησα σε ενα goby 6 απο αυτα.Ηταν αδηναμο και ειχε μπει μεσα και το στομαχι του,οταν το ξαναειδα ειχε κοκκινα στιγματα στα σιμια που ηταν τα σκουλικια. Γνωριζεται τι μπορει να ειναι? υπαρχει πιθανοτητα να εχουν μπει στον οργανισμο τουσ και οχι απλα να ξεκολισαν?Εμφανισιακα ειναι σαν τα σκουλικακια που εμμφανιζονται σε στασιμα νερα συνιθοσ μαυρα και πολυ λεπτα. οποιοσ γνωριζει κατι παρακαλω να με βοιθησει γιατι εχω πανικοβλιθει λιγακι.Ευχαρηστω και σιγνωμη αν σασ κουρασα :)

Απο αυτα που λες κατι σαν βδελα μου ακουγεται, μια φωτο ισως βοηθουσε.Ειχα και εγω ηρθαν μαζι με τον βραχο οταν εστηνα το ενυδρειο κολουσαν πανω στα κλοουν μου και ειχαν τα ιδια συμπτωματα με το lionfish σου.Εγω επιανα τα ψαρια και τα εβγαζα με τσιμπιδακι ετσι απαλαχτικα.Τωρα για αλλη λυση εχω ακουσει οτι τις τρωει καποιο file fish αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα αν ξερει καποιος ισως σε βοηθησει

Λογικα κατι σαν βδελα πρεπει να ειναι,αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα τελευτεα δεν εχω δει πανω σε καποιο ψαρι καλο αυτο μα αυτο που με ανυσηχει περισοτερο ειναι οτι εχω δει πανο σε πολλλα κοματια βραχου κατι που μιαζει με υπολυματα αυγων και μαλλον ειναι απο αυτα γιατι απο τοτε που τα ειδα για πρωτη φορα εμφανιστηκαν και τα σκουλικια και φοβαμαι γιατο ποσα μπορει να κριβονται στο ενιδρυο.Οσον αφορα τα ψαρια το lionfish συνεχιζει να μην τρωει και το goby μπορει και να εχει ψοφισει σε καμια τριπα γιατι εχω να το δω μερες.

Εκανα θεραπια για παρασιτα με το oodinex της esha και παλι τιποτα τα σκουλικακια ακομα εκει,εχθες μαλιστα εφτιαχνα κατι στο ενυδριο και μου κανε ενα σκουλικι atack και μου δαγκωσε το δακτυλο :thumbup: .Τι να κανω υπαρχει καπια γαριδα η καποιο ψαρι που να τα τρωει? θεραπεια καθε ποτε μπορω να κανω?

Το ενυδρειο σου ειναι reef η fish only,θα κανεις μια θεραπεια με seashem metroplex,καταπολεμα τα περισσοτερα ειδη παρασιτων.Το ψαρι σε τι κατασταση βρισκεται?Ποια η διατροφη του?

Εκανα θεραπια για παρασιτα με το oodinex της esha και παλι τιποτα τα σκουλικακια ακομα εκει,εχθες μαλιστα εφτιαχνα κατι στο ενυδριο και μου κανε ενα σκουλικι atack και μου δαγκωσε το δακτυλο :thumbup: .Τι να κανω υπαρχει καπια γαριδα η καποιο ψαρι που να τα τρωει? θεραπεια καθε ποτε μπορω να κανω?

:thumbup::thumbup: το ακουσα και αυτo :D ...τρελα πραγματα...!

reef ειναι το lionfish εχει να φαει 2 εβδομαδες και οτι και να του δωσω δεν τρωει και crill του δωσα και φρεσκια γαριδα του δωσα και gappy του ρηξα τιποτα :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...