panagiotis_dms 30 Απριλίου 2011 #1 Share 30 Απριλίου 2011 Καλησπερα. Σημερα παρατηρησα μια καφετιλα πανω στα φυλλα των φυτων..... Ειναι αλγη η κατι αλλο? Φωτο δεν μπορω να ανεβασω διοτι δεν εχω καμερα... Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Απριλίου 2011 #2 Share 30 Απριλίου 2011 αλγη ειναι.ποτε κανεις αλλαγες νερου,τι φωτισμο εχεις,τι ταιζεις και ποσο και τι μερτρησεις φωσφορικων και νιτρικων εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 2 Μαίου 2011 Author #3 Share 2 Μαίου 2011 αλλαγες καθε εβδομαδα με Εsclarin και βακτηρια... Ταιζω 4 danio, ενα ραμιρεζι και ενα μικρο πλεκο με Tropical Vitality & Color... Μετρησεις μου ειπαν να μην κανω λογω του οτι τα λιτρα ειναι πολυ λιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 2 Μαίου 2011 Author #4 Share 2 Μαίου 2011 α και φωτισμος 54 Watt 7 ωρες την ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 2 Μαίου 2011 #5 Share 2 Μαίου 2011 αλλαγες καθε εβδομαδα με Εsclarin και βακτηρια... Ταιζω 4 danio, ενα ραμιρεζι και ενα μικρο πλεκο με Tropical Vitality & Color... Μετρησεις μου ειπαν να μην κανω λογω του οτι τα λιτρα ειναι πολυ λιγα.... να μην μετράς??? ποσα λίτρα είναι αν επιτρέπεται?? θεωρώ πως ακόμα και σε 20λίτρο πρέπει να μετράς γιατί ακόμα και με τις αλλαγές νερού πάλι υπάρχουν μονάδες,,και νιτρικών και αμμωνίας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 2 Μαίου 2011 #6 Share 2 Μαίου 2011 αλλαγες καθε εβδομαδα με Εsclarin και βακτηρια... Ταιζω 4 danio, ενα ραμιρεζι και ενα μικρο πλεκο με Tropical Vitality & Color... Μετρησεις μου ειπαν να μην κανω λογω του οτι τα λιτρα ειναι πολυ λιγα.... Σε όλα τα ενυδρεία μετράμε, στα μικρότερα είναι ακόμα πιο σημαντικό, λόγω των λίγων λίτρων οι τιμές αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα και απότομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος