ΚΩΣΤΗΣ 30 Απριλίου 2011 #1 Share 30 Απριλίου 2011 Αγαπητοί φίλοι μετά από συνεννόηση με τον φίλο μας τον Russ (Razzo) από το cichlid-forum όπου με προθυμία μου παραχώρησε την σχετική άδεια, με χαρά σας παρουσιάζω φωτογραφίες από κάποια είδη που φιλοξενεί και αναπαραγάγει. Συγκεκριμένα πρόκειται για Altolamprologus calvus black congo white pearl και Altolamprologus compressiceps chaitika orange fin τα οποία είναι άγρια πιασμένα. Η συνεργασία μας με τον Russ θα συνεχιστεί και σύντομα θα έχουμε και κάποιο άρθρο με συμβουλές πάνω στην αναπαραγωγή των παραπάνω ειδών. Χαρείτε τις φωτογραφίες του. ____________________________________ photo credit: Razzo photo source: www.cichlid-forum.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Απριλίου 2011 Author #2 Share 30 Απριλίου 2011 Οι άγρια πιασμένοι γονείς Ο κυρίαρχος αρσενικός σε ανοιχτόχρωμη έκδοση και σε σκούρα έκδοση Εδώ φαίνεται ο κυρίαρχος αρσενικός με το μεγαλύτερο θηλυκό Altolamprologus calvus black congo white pearl (θηλυκό άγριο) Altolamprologus calvus black congo white pearl (F1 μικρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Απριλίου 2011 Author #3 Share 30 Απριλίου 2011 F1 Altolamprologus calvus black congo white pearl F1 Altolamprologus compressiceps chaitika orange fin Σκούρα έκδοση Και μερικές φωτογραφίες στην ανοιχτόχρωμη του έκδοση Η κίτρινη μύτη που μου αρέσει F1 Altolamprologus calvus black congo white pearl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 30 Απριλίου 2011 #4 Share 30 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφα ψαρια!!! Τι εννοεις οταν λες αγρια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Απριλίου 2011 #5 Share 30 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφα ψαρια!!! Τι εννοεις οταν λες αγρια??? Εννοεί άγρια πιασμένα και οχι εκτροφής .Πολύ όμορφα τα ψάρια του και ψάρια για χομπίστες με απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 30 Απριλίου 2011 #6 Share 30 Απριλίου 2011 Εννοεί άγρια πιασμένα και οχι εκτροφής .Πολύ όμορφα τα ψάρια του και ψάρια για χομπίστες με απαιτήσεις. Α καταλαβα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 30 Απριλίου 2011 #7 Share 30 Απριλίου 2011 Καλά, τα χρώματα τους είναι το κάτι άλλο! Α ρε Κωστή, μη μας βάζεις τρελές ιδέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Απριλίου 2011 #8 Share 30 Απριλίου 2011 Μπάρμπα Κωστα λέγε λεπτομέρειες. Σε τι ενυδρειο τα έχει και σε τι αριθμό; Τα ψάρια τα σπανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Απριλίου 2011 Author #9 Share 30 Απριλίου 2011 Τα ψάρια τα είχε όλα μαζί σε 200 λίτρα σε αναλογία - A. calvus (black congo white pearl) - 2m/4f - A. compressicpes (gold head Muzi) - 1m/1f Περισσότερες πληροφορίες ελπίζω να μας δώσει ο ίδιος σε λίγες μέρες, μαζί με απαντήσεις σε όποιες απορίες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Απριλίου 2011 #10 Share 30 Απριλίου 2011 Altolamprologus calvus (αααααααααααααααααααααααααχ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Απριλίου 2011 #11 Share 30 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφα ψαρια!!! Τι εννοεις οταν λες αγρια??? Αμα πας κοντα σου επιτιθενται Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Μαίου 2011 #12 Share 1 Μαίου 2011 Ενα μεγάλο μπράβο στον Κωστή για την πρωτοβουλία! Να πω πως θεωρώ τον Russ εξαιρετικό χομπίστα και γνώστη.Σίγουρα ολοι έχουμε να μάθουμε πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Μαίου 2011 #13 Share 1 Μαίου 2011 Αχχχχχχ Κωστη τι μου κανεις τωρα.Δεν ξερω για τους δικουσου Καλβους αν ειναι αυτοι,αλλα παει το αποφασησα θα γινω και Τανγκανεζος. Πολυ ομορφα ψαρια,με τις φροντοζες μου θα ειναι ονειρο. Τα βρησκουμε αυτα ψαρια στην αγορα?Μι μου πεις οχι γιατι μετα εγω θα παω στην Ταγκανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 1 Μαίου 2011 #14 Share 1 Μαίου 2011 Αχχχχχχ Κωστη τι μου κανεις τωρα.Δεν ξερω για τους δικουσου Καλβους αν ειναι αυτοι,αλλα παει το αποφασησα θα γινω και Τανγκανεζος. Πολυ ομορφα ψαρια,με τις φροντοζες μου θα ειναι ονειρο. Τα βρησκουμε αυτα ψαρια στην αγορα?Μι μου πεις οχι γιατι μετα εγω θα παω στην Ταγκανικα Τα βρίσκουμε Βασίλη!!!!! Να ερθεις στο meeting point να δεις τους Calvus τι ωραία παρεα κανουν με τις Φροντοζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Μαίου 2011 #15 Share 1 Μαίου 2011 Τα βρίσκουμε Βασίλη!!!!! Να ερθεις στο meeting point να δεις τους Calvus τι ωραία παρεα κανουν με τις Φροντοζες. Να εισαι καλα Πριγκιπα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 1 Μαίου 2011 #16 Share 1 Μαίου 2011 Αμα πας κοντα σου επιτιθενται Καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 1 Μαίου 2011 #17 Share 1 Μαίου 2011 Τα ψάρια τα είχε όλα μαζί σε 200 λίτρα σε αναλογία - A. calvus (black congo white pearl) - 2m/4f - A. compressicpes (gold head Muzi) - 1m/1f Περισσότερες πληροφορίες ελπίζω να μας δώσει ο ίδιος σε λίγες μέρες, μαζί με απαντήσεις σε όποιες απορίες μας. Ωραία τα ψαράκια του πράγματι Θα μπορούσε να μας απαντήσει και πως αντιμετωπίζει τον κίνδυνο υβριδισμού μεταξύ των 2 ειδών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Μαίου 2011 #18 Share 1 Μαίου 2011 Ωραία τα ψαράκια του πράγματι Θα μπορούσε να μας απαντήσει και πως αντιμετωπίζει τον κίνδυνο υβριδισμού μεταξύ των 2 ειδών? Το βασικοτερο ερωτημα που δεν εθιξε κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Μαίου 2011 Author #19 Share 1 Μαίου 2011 Ωραία τα ψαράκια του πράγματι Θα μπορούσε να μας απαντήσει και πως αντιμετωπίζει τον κίνδυνο υβριδισμού μεταξύ των 2 ειδών? O ίδιος αναφέρει ότι τα Compressiceps είναι ζευγάρι και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τους κάλβους. Τα είδη ξέρουμε ότι υβριδίζουν. Εκείνος λέει ότι έχει τον νου του, εμείς μπορούμε απλά να μην τα βάλουμε μαζί. Πάντως νομίζω έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο εξωτερικό και ανάλογα να κρίνουμε τι μπορούμε να διδαχτούμε και τι να απορρίψουμε από αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαίου 2011 #20 Share 1 Μαίου 2011 Πάντως νομίζω έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο εξωτερικό και ανάλογα να κρίνουμε τι μπορούμε να διδαχτούμε και τι να απορρίψουμε από αυτά. Νομιζω Κωστη πως τα ειπες ολα!!Βηματα μπροστα και συζητηση.Πριν απορριψουμε,καλο ειναι να σκεφτουμε και να θαυμασουμε τις εξαιρετικες εικονες του φιλου που μοιραστηκε μαζι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Μαίου 2011 #21 Share 1 Μαίου 2011 Τα ψαρια στις φωτο ειναι εκπληκτικα.Ακομα μαζευω το σαγωνι μου απο το πατωμα. Αυτο ειναι το προνομιο να ζεις εκτος Ελλαδος..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Μαίου 2011 #22 Share 1 Μαίου 2011 Τα ψαρια στις φωτο ειναι εκπληκτικα.Ακομα μαζευω το σαγωνι μου απο το πατωμα. Αυτο ειναι το προνομιο να ζεις εκτος Ελλαδος..................... Ακριβως!Χαρμα οφθαλμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Μαίου 2011 #23 Share 1 Μαίου 2011 Εξαιρετικά ! Μαζεύω τα tropheus σε αγγελία και πάω για κάλβους. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Μαίου 2011 #24 Share 1 Μαίου 2011 Εξαιρετικά ! Μαζεύω τα tropheus σε αγγελία και πάω για κάλβους. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα !!!!! Kατσε ρε ανθρωπε ησυχα.Ακομα δεν το'στησες και θα το αλλαξεις; Ποιος μιλαει ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Μαίου 2011 #25 Share 1 Μαίου 2011 Kατσε ρε ανθρωπε ησυχα.Ακομα δεν το'στησες και θα το αλλαξεις; Ποιος μιλαει ε; Μιλάει ο αρχιερέας της αλλαγής ( τώρα αυτό βγήκε κάπως ε ;; Πέρα από την πλάκα πραγματικά για τέτοιους κάλβους θα την έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος