stormtrooper 29 Απριλίου 2011 #1 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Δε ντρεπόσαστε λιγάκι? Τι άνθρωποι είστε όλοι εσείς? Μέχρι και οι πέτρες έδειξαν ενδιαφέρον κι εσείς τίποτα? Αλλά τι να περιμένει κανείς? Παρτάκιδες όλοι!!! Σήμερα παντρεύτηκε ο πρίγκιπας William κι έπρεπε να το μάθω από εξωτερική πηγή. Εσείς εδώ, ούτε ένα αφιέρωμα, ούτε μία ανακοίνωση, ούτε ένα απλό τυπικό ποστ. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας! ΦΤΟΥ ΣΑΣ! Προτείνω για τη δική σας εξιλέωση να μαζέψουμε χρήματα σαν φόρουμ και να πάρουμε μία καφετιέρα και μισή ντουζίνα σερβίτσιο τσαγιού ως δώρο για το βασιλικό ζεύγος! Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Απριλίου 2011 Author #2 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) God save the queenThe fascist regimeThey made you a moronPotential H-bombGod save the queenShe ain't no human beingThere is no futureIn England's dreamingDon't be told what you wantDon't be told what you needThere's no future, no future,No future for youGod save the queenWe mean it manWe love our queenGod savesGod save the queen'Cause tourists are moneyAnd our figureheadIs not what she seemsOh God save historyGod save your mad paradeOh Lord God have mercyAll crimes are paidWhen there's no futureHow can there be sinWe're the flowers in the dustbinWe're the poison in your human machineWe're the future, your futureGod save the queenWe mean it manWe love our queenGod savesGod save the queenWe mean it manAnd there is no futureIn England's dreamingNo future, no future,No future for youNo future, no future,No future for meNo future, no future,No future for youNo future, no futureFor you Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 29 Απριλίου 2011 #3 Share 29 Απριλίου 2011 εδω ο κοσμος χανεται και ο βασιλικος γαμος μας μαρανε....δεν εχουν αναγκη αυτοι.. καφετιερα εχω μια απο τον γαμο μου.και τσαγιερα απο την γιαγια μου θα την βγαλουμε φτηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 29 Απριλίου 2011 #4 Share 29 Απριλίου 2011 εδω ο κοσμος χανεται και ο βασιλικος γαμος μας μαρανε....δεν εχουν αναγκη αυτοι.. καφετιερα εχω μια απο τον γαμο μου.και τσαγιερα απο την γιαγια μου θα την βγαλουμε φτηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 29 Απριλίου 2011 #5 Share 29 Απριλίου 2011 Ωωωω θεε μου αυτος ο νεοναζι με τν κατσαριδα στο μαγουλο Lemmy λεει ενα τραγουδι σαν το Gοd save the queen?? χεχεχεχε Να τους παμε ενα 10.000 λιτρα ενυδρειων(ενα μεγεθος ενυδρειου που να ταιριαζει με την οικονομικη τουσ κατασταση) γεματο αρουανα και οσκαρ, και να τους ριξουμε και μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 29 Απριλίου 2011 #6 Share 29 Απριλίου 2011 εδω ο κοσμος χανεται και ο βασιλικος γαμος μας μαρανε....δεν εχουν αναγκη αυτοι.. καφετιερα εχω μια απο τον γαμο μου.και τσαγιερα απο την γιαγια μου θα την βγαλουμε φτηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Απριλίου 2011 #7 Share 29 Απριλίου 2011 Δε ντρεπόσαστε λιγάκι? Τι άνθρωποι είστε όλοι εσείς? Μέχρι και οι πέτρες έδειξαν ενδιαφέρον κι εσείς τίποτα? Αλλά τι να περιμένει κανείς? Παρτάκιδες όλοι!!! Σήμερα παντρεύτηκε ο πρίγκιπας William κι έπρεπε να το μάθω από εξωτερική πηγή. Εσείς εδώ, ούτε ένα αφιέρωμα, ούτε μία ανακοίνωση, ούτε ένα απλό τυπικό ποστ. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας! ΦΤΟΥ ΣΑΣ! Προτείνω για τη δική σας εξιλέωση να μαζέψουμε χρήματα σαν φόρουμ και να πάρουμε μία καφετιέρα και μισή ντουζίνα σερβίτσιο τσαγιού ως δώρο για το βασιλικό ζεύγος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 29 Απριλίου 2011 #8 Share 29 Απριλίου 2011 Ωωωω θεε μου αυτος ο νεοναζι με τν κατσαριδα στο μαγουλο Lemmy WTF??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 29 Απριλίου 2011 #9 Share 29 Απριλίου 2011 Για τον Lemmy kilmister apo toys motorhead λεω ειναι ενα ατομο που μαζευει ναζιστικους σταυρους και μου κανει λιγο καπως να τραγουδαει ενα τραγουδι "αναρχικο"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Απριλίου 2011 #10 Share 29 Απριλίου 2011 Eμενα ξέρει κανείς να μου εξηγήσει γιατί μία από τις δεσμεύσεις που υπέγραψε η καινούρια πριγκήπισσα ήταν να μην φάει ποτέ ξανα οστρακόδερμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Απριλίου 2011 Author #11 Share 29 Απριλίου 2011 Για τον Lemmy kilmister apo toys motorhead λεω ειναι ενα ατομο που μαζευει ναζιστικους σταυρους και μου κανει λιγο καπως να τραγουδαει ενα τραγουδι "αναρχικο"! Ελπίζω να κάνεις πλάκα, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 29 Απριλίου 2011 #12 Share 29 Απριλίου 2011 Οχι δεν κανω πλακα...το αγαπημενο του αξεσουαρ του μπασου του ειναι ο ναζιστικος σταυρος....! Οπως και να χει δεν τν εχω και σε μεγαλη εκτιμηση ! Οχι μονο για τουσ ναζιστικουσ του σταυρους αλλα και για την μουσικη του, βασικα μονο για την μουσικη του δεν τον παω....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Απριλίου 2011 #13 Share 29 Απριλίου 2011 Το γεγονός οτι κάνει τέτοια συλλογή δεν τον καθιστά φασίστα... οπως και κάποιος που κάνει συλλογη απο αεροπλάνα και τανκ δεν είναι απαραίτητα μιλιταριστής. Ο ίδιος δηλώνει αναρχικός, αντικομουνιστής, αντιφασίστας, και αντί-οπιουδήποτε πράγματος περιέχει την λέξη κυβέρνηση. Ας ασχοληθούμε με τον γάμο τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Απριλίου 2011 Author #14 Share 29 Απριλίου 2011 βασικα μονο για την μουσικη του δεν τον παω....! Για τα πολιτικά του πιστεύω απαντήσανε πιο πάνω... Περί μουσικής δε θα το σχολιάσω. Γούστα είναι αυτά. Άλλοι έχουν καλά κι άλλοι κακά Περί του βασιλικού ζεύγους... Είναι αλήθεια όλα αυτά που διαβάζω περί ελληνικής τηλεόρασης, ότι είχαν κάλυψη του γάμου και παρουσίασή του ως γεγονός της χρονιάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Απριλίου 2011 #15 Share 29 Απριλίου 2011 Ως γεγονός της δεκαετίας μάλλον... Τελικά για τα οστρακόδερμα ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Απριλίου 2011 Author #16 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Τελικά για τα οστρακόδερμα ξέρει κανείς; Χαρά που θα κάνουν οι γαρίδες και οι αστακοί... Μη ρωτάς Άννα... Με κάποια συνθήκη και με κάποιες υπογραφές πρέπει να επισημοποιείται και η βλακεία. Τώρα βλέπω πως υπήρχε και κοινό. Αρχικά με το που τους είδα νόμιζα πως θα ρίχνανε αυγά... Αλλά τελικά χειροκροτούσαν και έκλαιγαν από χαρά! Αυτή η βλακεία δεν ξέρω πως μπορεί να επισημοποιηθεί! Μακάρι το "No future for you" να βγει αληθινό. Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 30 Απριλίου 2011 #17 Share 30 Απριλίου 2011 Θα περάσει σαν μια σκοτεινή σελίδα στην ιστορία του forum. Τέτοια αγνωμοσύνη από τους mods δεν το περίμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Απριλίου 2011 #18 Share 30 Απριλίου 2011 Θα περάσει σαν μια σκοτεινή σελίδα στην ιστορία του forum. Τέτοια αγνωμοσύνη από τους mods δεν το περίμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος