crash1990 29 Απριλίου 2011 #1 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Γεια σας και πάλι παιδια... Μόλις στρώσει το ενυδρείο μου (100 λίτρα) θα βάλω μέσα τα 5 guppy που έχω σε ενα μικροτερο ενυδρείο και εναν pleco. Σκεφτόμουν να τα συνδιάσω με αγγελόψαρο αλλα διάβασα κάπου οτι το αγγελόψαρο θα κυνηγάει τις ουρες των guppy.Ισχύει αυτο??? Μονομαχο μπορώ να βάλω??? έχετε να μου προτείνεται καποια ψαράκα για το ενδρείο μου??? Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - crash1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Απριλίου 2011 #2 Share 29 Απριλίου 2011 1)Τα σκαλαρια θελουν μαλακο νερο ενω τα guppy χρειαζονται σκληρο νερο. 2)ναι τα σκαλαρια εχουν ενα θεμα μετις ουρες γενικος. μετα: οι μονομαχοι κυνηγανε τα guppy γιατι νομιζουν οτι ειναι μονομαχοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 29 Απριλίου 2011 #3 Share 29 Απριλίου 2011 Τα αγγελοψαρα οταν μεγαλωσουν γινονται λιγο πιραχτηρια...αλλα σε γενικες γραμες εισαι οκ σε 100λιτρα...τωρα για μονομαχο...ολα εξαρτωντε απο τον χαρακτηρα του...εγω ειχα μια περιοδο 1 μονομαχο με 2 gubby σε 25 λιτρα...και ουτε γατα ουτε ζημια...μια χαρα ολα...αλλα σε γενικες γραμμες ο μονομαχος κυνιγαει οτι εχει ουρα ...αλλα σε 100 λιτρα με κρυψονες θα ειναι οκ πηστευω...!!Βεβαια...καλο θα ηταν ο μονομαχος να μπει τελευταιος απο πλευρα πρωτερεοτητας στο ενυδρειο...μιας και θα μπει κατευθειαν σε ενα κοινονικο...και θα καταλαβει οτι ολα δεν του ανεικουν ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 29 Απριλίου 2011 #4 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) βαλε κ αλλα ζοωτοκα οσον αφορα τα σκαλαρια οταν ειναι μικρα θα ειναι κομπλε αλλα μολις μεγαλωσουν θα στα κυνηγουν κ σου τρωνε κ τα μικρα..ειχα κ εγω κ μ εκαναν το ιδιο..βαλε μονομαχουλη Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - gorgio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 29 Απριλίου 2011 #5 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) 100 λίτρα δεν κανουν για σκαλάρια. Μεγαλώνουν πολύ και ψηλώνουν αρκετά και επιπλέον πάνε κοπάδι.. Αρα θες μεγάλο ενυδρείο με αρκετό ύψος. + ότι δεν ταιριάζουν με τα guppy.. Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - Alpha Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash1990 30 Απριλίου 2011 Author #6 Share 30 Απριλίου 2011 Για τα μόλυ τι έχετε να πείτε? Επισης αλλο είδος ψαριού που θα μπορουσε να μπει στο ενυδρείο χωρίς φόβο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 30 Απριλίου 2011 #7 Share 30 Απριλίου 2011 Για τα μόλυ τι έχετε να πείτε? Επισης αλλο είδος ψαριού που θα μπορουσε να μπει στο ενυδρείο χωρίς φόβο??? βαλε μολυ,πλατυ και ξιφοφορουσ αφοβα...τα μολυ ωραια ειναι και ομορφα ειδικα τα μπαλουν δαλματιας τα ζοωτοκα ταιριαζουν μεταξυ τους..θα εχεις κ πολλεσ γεννεσ ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash1990 30 Απριλίου 2011 Author #8 Share 30 Απριλίου 2011 βαλε μολυ,πλατυ και ξιφοφορουσ αφοβα...τα μολυ ωραια ειναι και ομορφα ειδικα τα μπαλουν δαλματιας τα ζοωτοκα ταιριαζουν μεταξυ τους..θα εχεις κ πολλεσ γεννεσ ομως.. Υπάρχει περίπτωση να φάνε τα φυτα που θέλω να βάλω? Ceratophyllum Demersum Var. Nana Cryptocoryne balansae Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Απριλίου 2011 #9 Share 30 Απριλίου 2011 βαλε ... πλατυ και ξιφοφορουσ αφοβα.. Θεωρεις την πιθανοτητα γεννας υβριδιων, θεμα που δεν χρειαζεται να θεσεις ως προβληματισμο στην προταση που κανεις στον συνχομπιστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash1990 30 Απριλίου 2011 Author #10 Share 30 Απριλίου 2011 Επειδη είμαι αρχαριος και δεν γνωρίζω,οταν λες γέννας υβριδίων υπάρχει τέτοια πιθανότητα αν βάλω πλάτυ και ξυφοφόρους μαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Απριλίου 2011 #11 Share 30 Απριλίου 2011 Επειδη είμαι αρχαριος και δεν γνωρίζω,οταν λες γέννας υβριδίων υπάρχει τέτοια πιθανότητα αν βάλω πλάτυ και ξυφοφόρους μαζί? Ναι, η επιστημονική ονομασία των platy είναι xiphophorus maculatus και των ξυφοφόρων xiphophorus helleri Με λίγα λόγια τα ψάρια είναι ξαδερφάκια όπως τα guppy με τα endler Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 30 Απριλίου 2011 #12 Share 30 Απριλίου 2011 Θεωρεις την πιθανοτητα γεννας υβριδιων, θεμα που δεν χρειαζεται να θεσεις ως προβληματισμο στην προταση που κανεις στον συνχομπιστα? εχεις δικιο φυσικα..ηταν μεγαλο λαθος μου που παρελειψα να το πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος