Geo100 29 Απριλίου 2011 #1 Share 29 Απριλίου 2011 Γεια σας... τα sticks για μετρήσεις που τα πουλάνε δεν τα έχω δει σε κάποιο πετ σοπ.... είναι ακριβά...? thanx in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 29 Απριλίου 2011 #2 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) Λευκωσία που βρήκα της Sera στοίχησαν 15,50 ευρώ. Μετράς pH, kH, gH, NO3 και NO2. Έχει μέσα 20 sticks. Με τα υγρά όμως είναι καλύτερα, ποιο ακριβές μετρήσεις. Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - panstelios22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Απριλίου 2011 #3 Share 29 Απριλίου 2011 Καλυτερα μην παρεις stiks για μετρησης παρε υγρα και της Api.Στο ειπα και στο αλλο θεμα ετσι και αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 29 Απριλίου 2011 Author #4 Share 29 Απριλίου 2011 Καλυτερα μην παρεις stiks για μετρησης παρε υγρα και της Api.Στο ειπα και στο αλλο θεμα ετσι και αλλιως. πολύ ακριβά... εχε για pH και αμμωνία... απλά θέλω να ξέρω στο περίπου με τα στικσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Απριλίου 2011 #5 Share 29 Απριλίου 2011 Κοιτα δεν χρειαζεται να παρεις αμεσως ολες τις μετρησεις σιγα σιγα παρε στην αρχη τεστ αμμωνιας,νιτρωδη και μετα νιτρικα αυτα ειναι τα αναγκαια για αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 29 Απριλίου 2011 #6 Share 29 Απριλίου 2011 Παρε υγρο τεστ για αμμωνια και τα υπολοιπα σε στικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 29 Απριλίου 2011 Author #7 Share 29 Απριλίου 2011 Παρε υγρο τεστ για αμμωνια και τα υπολοιπα σε στικ. κι εγώ έτσι σκέφτηκα.. πήρα υγρό αμμωνίας... και pH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 29 Απριλίου 2011 #8 Share 29 Απριλίου 2011 κι εγώ έτσι σκέφτηκα.. πήρα υγρό αμμωνίας... και pH Και εγω τι ιδιο εχω κανει...sticks + υγρο PH + NH3/NH4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος