Cornellius 28 Απριλίου 2011 #1 Share 28 Απριλίου 2011 φιλοι μου μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σχετικα με αυτο το ψαρι>? μηκος περιπυο τουσ 45 ποντους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornellius 28 Απριλίου 2011 Author #2 Share 28 Απριλίου 2011 (edited) αυτο ειναι το ψαρακι.. Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2011 - Cornellius Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Απριλίου 2011 #3 Share 28 Απριλίου 2011 αυτο ειναι το ψαρακι.. Ε όχι και ψαράκι !!! Μάλλον Osphronemus laticlavius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornellius 28 Απριλίου 2011 Author #4 Share 28 Απριλίου 2011 χαχαχα... ενα σου λεω.. το πασχα εφαγε ενα καλο κομματι αρνι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Απριλίου 2011 #5 Share 28 Απριλίου 2011 Θέλει και χώρο όσο ένα αρνί Διάβασε εδώ : http://www.seriouslyfish.com/profile.php?g...vius&id=839 Αν δεν είμαι αδιάκριτος, πόσο το αγόρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornellius 28 Απριλίου 2011 Author #6 Share 28 Απριλίου 2011 Δεν είναι δικο μου δυστυχώς αλλα του 15χρονου ξαδερφου μου.εάν δεν αγοράσει καινούριο μεγαλύτερο ενυδρειο ίσως το δώσει σε κανά δίμηνο. Πόσο λες ότι μπορεί να το δώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος