Δίας 28 Απριλίου 2011 #1 Share 28 Απριλίου 2011 Απο χτες δεν μου ανοιγει το youyube με τον firefox ενω με τον ΙΕ ανοιγει. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 28 Απριλίου 2011 #2 Share 28 Απριλίου 2011 Κάνε clear cache και θα ρθει στα ίσα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2011 Author #3 Share 28 Απριλίου 2011 Το εκανα Αλεξανδρε αλλα τα ιδια.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 28 Απριλίου 2011 #4 Share 28 Απριλίου 2011 Όταν λες δεν ανοίγει, τι εννοείς? Σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Λευκή σελίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2011 Author #5 Share 28 Απριλίου 2011 Όταν λες δεν ανοίγει, τι εννοείς? Σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Λευκή σελίδα? Απλα φορτωνει............φορτωνει..........................και δεν ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 29 Απριλίου 2011 #6 Share 29 Απριλίου 2011 Απο χτες δεν μου ανοιγει το youyube με τον firefox ενω με τον ΙΕ ανοιγει. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει; Ευχαριστω Αν το γραφεις οπως παραπανω λογικο φαινεται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2011 Author #7 Share 29 Απριλίου 2011 Αν το γραφεις οπως παραπανω λογικο φαινεται !!! Aντωναρεεεεεε Γεια σου αγορινα μου.Χρονια πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 29 Απριλίου 2011 #8 Share 29 Απριλίου 2011 Χρονια πολλα φιλε μου Στρατο , Χριστος Ανεστη ... Υγεια , ευτυχια και οτι επιθυμεις σου ευχομε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 29 Απριλίου 2011 #9 Share 29 Απριλίου 2011 (edited) κλεισε και ανοιξε τον φαιερφοξ. ανοιξε ενα βιντεο στο γιουτιουμπ κανε πανω στο βιντεο δεξι κλικ και ξετσεκαρισε το ενειμπλ χαρτνγουερ αξελερεισον στις ρυθμισεις και πες μας αποτελεσματα... Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2011 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2011 Author #10 Share 29 Απριλίου 2011 Χρονια πολλα φιλε μου Στρατο , Χριστος Ανεστη ... Υγεια , ευτυχια και οτι επιθυμεις σου ευχομε !!! Χαθηκαμε ρεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 29 Απριλίου 2011 #11 Share 29 Απριλίου 2011 Αστα να πανε !!! Ελπιζω να ξαναβρεθουμε και να καταφερουμε να τα πουμε απο κοντα ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2011 Author #12 Share 29 Απριλίου 2011 Αστα να πανε !!! Ελπιζω να ξαναβρεθουμε και να καταφερουμε να τα πουμε απο κοντα ξανα Μακαρι ρε φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 29 Απριλίου 2011 #13 Share 29 Απριλίου 2011 Θα το κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος