Giorgos LA 27 Απριλίου 2011 #1 Share 27 Απριλίου 2011 (edited) Καλησπερα...εχω μια απορεια...σημερα πηγα να παρω αμμο μαυρη που ειδα και μου αρεσε...αλλα επειδη το θελω φυτεμενο...του ειπα αν γινετε να βαλω τπτ για υποστρομα και τετοια...μου ειπε θα βαλεις ενα απο τα δυο...γιατι ορισμενα ψαρακια ψαχνουν στο βυθο και τα κανουν ολα χχχχ και μου ειπε να βαλω την μαυρη και να βαζω ταμπλετες μετα...!Η αλλη η αμμος που μου προτεινε να παρω για φυτεμα ειδικη...αλλα δεν εχει ωραιο χρωμα...!!! Τι μπορω να κανω??ευχαριστω....! Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2011 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Απριλίου 2011 #2 Share 27 Απριλίου 2011 Καλησπερα...εχω μια απορεια...σημερα πηγα να παρω αμμο μαυρη που ειδα και μου αρεσε...αλλα επειδη το θελω φυτεμενο...του ειπα αν γινετε να βαλω τπτ για υποστρομα και τετοια...μου ειπε θα βαλεις ενα απο τα δυο...γιατι ορισμενα ψαρακια ψαχνουν στο βυθο και τα κανουν ολα χχχχ και μου ειπε να βαλω την μαυρη και να βαζω ταμπλετες μετα...!Η αλλη η αμμος που μου προτεινε να παρω για φυτεμα ειδικη...αλλα δεν εχει ωραιο χρωμα...!!! Τι μπορω να κανω??ευχαριστω....! Ανακατευουν το βυθο παει καλυτερα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Απριλίου 2011 #3 Share 27 Απριλίου 2011 Καλησπερα...εχω μια απορεια...σημερα πηγα να παρω αμμο μαυρη που ειδα και μου αρεσε...αλλα επειδη το θελω φυτεμενο...του ειπα αν γινετε να βαλω τπτ για υποστρομα και τετοια...μου ειπε θα βαλεις ενα απο τα δυο...γιατι ορισμενα ψαρακια ψαχνουν στο βυθο και τα κανουν ολα χχχχ και μου ειπε να βαλω την μαυρη και να βαζω ταμπλετες μετα...!Η αλλη η αμμος που μου προτεινε να παρω για φυτεμα ειδικη...αλλα δεν εχει ωραιο χρωμα...!!! Τι μπορω να κανω??ευχαριστω....! mod note Θα παρακαλεσω να ειμαστε προσεκτικοι με τις εκφρασεις μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 27 Απριλίου 2011 #4 Share 27 Απριλίου 2011 Νομιζω πως για τα φυτα ειναι καλυτερα να εχει ο βυθος πετρες γιατι ,λογω των κενων που αφηνουν μεταξυ τους ανακυκλονεται καλυτερα το νερο " κατω " απο το υποστρωμα αρα οξυγονονεται αρα δεν αναπτυσονται αναεροβια βακτιρια αρα δεν σαπιζουν οι ριζες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 27 Απριλίου 2011 #5 Share 27 Απριλίου 2011 ΔΕς αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 28 Απριλίου 2011 Author #6 Share 28 Απριλίου 2011 ΔΕς αυτο Δηλαδη αποτι καταλαβα...δεν μπαινει αμμος με υποστρωμα...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος