Jump to content

Recommended Posts

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ ΜΑΣ

Επειδη ψαρευω ερασιτεχνικα με καλαμια απο εξω καθε χρονο ειναι και χειροτερα.Σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει ζωη στης θαλασσες μας απο την υπερβολικη αλιεια.Εχω δει τρατα να ψαρευει στα 100 μετρα απο την ακτη και αλλους ασυνηδητους που ριχναν διχτυα στα 50 μετρα.Αλλα δεν φταινε αυτοι φταινε αυτοι που τους αφηνουν εχω κανει καταγκελια στο λιμενικο αλλα τιποτα γιατι τα εχουν καλα μαζι τους.

Ειναι κριμα :)

Την άλλη φορά πές τους ότι έχεις ήδη τηλεφωνήσει και στο Mega/Star/Ant1 (όποιο είναι το αγαπημένο σου κανάλι)

ναι ειδες κατι πραματα ; και μετα τους φταινε οι βολες του ναυτικου που μειωνονται τα αποθεματα των ψαριων , αυτο με τα διχτια στα 50 και στα 100 μετρα απο την ακτη το εχω δει πολλες φορες αλλα δεν ηξερα τι πρεπει να κανω υποθετω καταγγελια στο λιμενικο ,δεν ειναι μονο οι τρατες ειναι και τα ανοιχτης θαλασσης με τα διχτια (παρανομα) χιλιομετρων που που ξεκληριζουν τους πληθυσμους :)

Και καταγγελια να κανεις φιλε μου στην " Ελλαδα ζουμε" δεν θα βγαλεις ακρη. :):thumbup:

Μακαρι να τους βουλιαξουν και να πανε στον πατο του βυθου. :)

Και καταγγελια να κανεις φιλε μου στην " Ελλαδα ζουμε" δεν θα βγαλεις ακρη. :):thumbup:

Μακαρι να τους βουλιαξουν και να πανε στον πατο του βυθου. :)

Γιωργο,τα σκ...τα επιπλεουν.................

Και ένα παλίοτερο θέμα(για όσους δεν το έχουν δει) που σχετίζεται με το θέμα αυτό.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48548

και κατι αλλο εαν ειναι καποιος δυτης σε αυτα τα μετρα 50-100 και δεν εχει την σημαδουρα των δυτων και τον μαζεψουν και αυτον????? :):)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...