baggos777777 27 Απριλίου 2011 #1 Share 27 Απριλίου 2011 θελω να ρωτισω αν το παραπανω υποστρωμα εχει ημερομηνια λήξης?απο το μαγαζι που το πειρα μπορει να το ειχε και 3-4 χρονια,πεφτει η αποδοσει του υποστρωματος? ρωτάω γιατι τα φυτα μου βγαζουν ριζες καπου στην μεση και λεω μηπως ειναι απο εκει??λεω να βαλω ταμπλετες της ιδειας εταιριας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 29 Απριλίου 2011 Author #2 Share 29 Απριλίου 2011 θελω να ρωτισω αν το παραπανω υποστρωμα εχει ημερομηνια λήξης?απο το μαγαζι που το πειρα μπορει να το ειχε και 3-4 χρονια,πεφτει η αποδοσει του υποστρωματος? ρωτάω γιατι τα φυτα μου βγαζουν ριζες καπου στην μεση και λεω μηπως ειναι απο εκει??λεω να βαλω ταμπλετες της ιδειας εταιριας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Απριλίου 2011 Author #3 Share 30 Απριλίου 2011 θελω να ρωτισω αν το παραπανω υποστρωμα εχει ημερομηνια λήξης?απο το μαγαζι που το πειρα μπορει να το ειχε και 3-4 χρονια,πεφτει η αποδοσει του υποστρωματος? ρωτάω γιατι τα φυτα μου βγαζουν ριζες καπου στην μεση και λεω μηπως ειναι απο εκει??λεω να βαλω ταμπλετες της ιδειας εταιριας.. παιδια ξερει κανεις πανω στο θεμα μου???ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Απριλίου 2011 #4 Share 30 Απριλίου 2011 τόψαξα λιγάκι και δεν βρήκα πουθενά ότι εφόσον παραμείνει συσκευασμένο χάνει τις ιδιότητές του ή λήγει. θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Απριλίου 2011 Author #5 Share 30 Απριλίου 2011 τόψαξα λιγάκι και δεν βρήκα πουθενά ότι εφόσον παραμείνει συσκευασμένο χάνει τις ιδιότητές του ή λήγει. θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος