BOKSIC 26 Απριλίου 2011 #1 Share 26 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Γιατην αντιμετωπιση της τριχωειδους πρασινης αλγης εχω παρει εναν αντιφωσφορο σιδηρου της grotech χοντροκοκο 2-4mm. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι επειδη η χρηση του θα γινει μεσα στο φιλτρο της juwel και οχι σε κανιστρο καθε ποτε θα πρεπει να τον αλλαζω? Θα πρειπει να προσεξω τη δοσολογια συμφωνα με την εταιρεια? η να ακολουθησω καποια αλλη τακτικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 26 Απριλίου 2011 #2 Share 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα,η συσκευασία δεν αναγράφει κατι στο κουτι της. Το πότε θα το αλλάξεις δεν είναι δυνατόν να στο πούμε καθώς εξαρτάται απο το σύστημα σου. Συνήθως οι αντιφώσφοροι με βάση το σίδηρο έχουν τουλάχιστον διμηνη διαρκεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 27 Απριλίου 2011 #3 Share 27 Απριλίου 2011 Επειδή έχω φάει και εγω μεγάλο πρόβλημα με τον αντιφώς, έχω καταλήξει στο οτι και να λέει το κουτί, μην το λαμβάνεις και πολύ στα υπόψην σου. Αυτο που πρέπει να κάνεις, είναι να μετράς και να βασίζεσαι στις μετρήσεις σου. Δηλαδή, οταν αρχίσει και ανεβάζει πάλι φωσφορικά, άλλαξε τον. Πόσο Po4 έχεις τώρα? Και κάτι άλλο. Ο συγκεκριμένος, ειναι πολύ καλός αντιφώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος