Geo100 26 Απριλίου 2011 #1 Share 26 Απριλίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα υδρόβιο φυτό μέχρι 25 εκ ύψος εύκολο έως μέτριο (έχω και φωτισμό και υπόστρωμα και λίπασμα υγρό) να αντέχει θερμοκρασία μέχρι 28 oC και κατα προτίμηση όχι με ψιλά φυλλαράκια όπως του camboda π.χ. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 26 Απριλίου 2011 #2 Share 26 Απριλίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα υδρόβιο φυτό μέχρι 25 εκ ύψος εύκολο έως μέτριο (έχω και φωτισμό και υπόστρωμα και λίπασμα υγρό) να αντέχει θερμοκρασία μέχρι 28 oC και κατα προτίμηση όχι με ψιλά φυλλαράκια όπως του camboda π.χ. ευχαριστώ http://www.aquazone.gr/images/plants/plant_print.html Εδω σιγουρ κατι θα βρεις.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 26 Απριλίου 2011 #3 Share 26 Απριλίου 2011 Η vallisneria nana ειναι μια χαρα φυτο και πολυ ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 26 Απριλίου 2011 Author #4 Share 26 Απριλίου 2011 (edited) Η vallisneria nana ειναι μια χαρα φυτο και πολυ ευκολο. μμμ καλή ιδέα Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2011 - Geo100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Απριλίου 2011 #5 Share 26 Απριλίου 2011 Γιατί βάζεις όριο τους 28 οC; Θα πρότεινα anubias, Microsorum δε θέλουν φύτεμα, αλλά δέονται σε ξύλα και πέτρες Hygrophila corymbosa "Siamensis" Hygrophila polysperma Vallisneria γίνονται ψηλότερες αλλά μπορείς να αφήσεις τα φύλλα να επιπλέουν στην επιφάνεια Cryptocoryne γίνονται όμως αρκετά χαμηλότερες από 25 εκ. Φυσικά σου δίνω γενικές πληροφορίες, εσύ δες σε κάθε ποικιλία το εύρος θερμοκρασίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 26 Απριλίου 2011 Author #6 Share 26 Απριλίου 2011 Γιατί βάζεις όριο τους 28 οC; Θα πρότεινα anubias, Microsorum δε θέλουν φύτεμα, αλλά δέονται σε ξύλα και πέτρες Hygrophila corymbosa "Siamensis" Hygrophila polysperma Vallisneria γίνονται ψηλότερες αλλά μπορείς να αφήσεις τα φύλλα να επιπλέουν στην επιφάνεια Cryptocoryne γίνονται όμως αρκετά χαμηλότερες από 25 εκ. Φυσικά σου δίνω γενικές πληροφορίες, εσύ δες σε κάθε ποικιλία το εύρος θερμοκρασίας... τίποτα απο βλάκεια το εβάλα... μπερδεύτηκα xD εννοουσα να αντέχει και στους 28.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 26 Απριλίου 2011 #7 Share 26 Απριλίου 2011 Ρωτάω μήπως πας για δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος