bbetta 26 Απριλίου 2011 #1 Share 26 Απριλίου 2011 Γεια σας και χρόνια πολλά μπαίνω κατευθείαν στο ψητό . Σήμερα τάισα το μονομάχο μου κανονικά και έριξα 1/4 ταμπλέτας για γατόψαρα για τα σαλιγκάρια μου.Μετά έφυγα από το σπίτι.Τώρα μόλις γύρισα τον είδα παραφουσκωμένο στην κοιλία ( όπωςόταν οι μονομάχοι έχουν σκάσει απο το φαγητο)Μάλλον έφαγε την ταμπλέτα. Έβγαλα ωμό αρακά απο την κατάψυξη και θα βράσω τώρα για 5΄ λίγα μπιλάκια . Θα του δώσω 1/4 μπιλάκι μόλις βράσει Μετά πότε του ξανα δίνω;;;;; τι άλλο πρέπει να κάνω;;;;;; Παιδιά να ξέρετε ότι ΔΕΝ πρέπει να χάσω το ψάρι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Απριλίου 2011 #2 Share 26 Απριλίου 2011 Δεν νομιζω οτι μπορει να φαει και να σκασει! Μηπως ειναι κατι αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #3 Share 26 Απριλίου 2011 Δεν νομιζω οτι μπορει να φαει και να σκασει! Μηπως ειναι κατι αλλο; Κάτι άλλο πιστεύω πως δεν ειναι Δεν έχει σκάσει ειναι παραφουσκωμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Απριλίου 2011 #4 Share 26 Απριλίου 2011 Κάτι άλλο πιστεύω πως δεν ειναι Δεν έχει σκάσει ειναι παραφουσκωμένος Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν μπορει να φαει μεχρι σκασμου. Βαλε καμια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #5 Share 26 Απριλίου 2011 Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν μπορει να φαει μεχρι σκασμου Βαλε καμια φωτο . Φυσικά και δε μπορεί να φαει μεχρι σκασμου.Μεσα στην αγωνια μου άλλα νταλα τα γραψα Δινω τον αρακά ;;;;;;;και Μετά πότε του ξανα δίνω;;;;; τι άλλο πρέπει να κάνω;;;;;; φ'ωτο κατα το απόγευμα δεν έχω την φωτογραφική στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #6 Share 26 Απριλίου 2011 εριξα αρακα και έφαγε ελάχιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Απριλίου 2011 #7 Share 26 Απριλίου 2011 Εγω λεω να χαλαρωσεις λιγο και να περιμενεις. Αν ειναι απο το φαγητο θα χωνεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 26 Απριλίου 2011 #8 Share 26 Απριλίου 2011 Εγω λεω να χαλαρωσεις λιγο και να περιμενεις. Αν ειναι απο το φαγητο θα χωνεψει. και θα το βγαλει η απο μπροστα η απο πισω...τελοσπαντων οπως και να χει πρεπει να δουμε το ψαρακι,να δουμε την κοιλια και αναλογως πρατουμε.αυτο που θελουμε να αποφυγουμε ειναι η ασθενεια dropsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #9 Share 26 Απριλίου 2011 Εγω λεω να χαλαρωσεις λιγο και να περιμενεις. Αν ειναι απο το φαγητο θα χωνεψει. ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #10 Share 26 Απριλίου 2011 και θα το βγαλει η απο μπροστα η απο πισω...τελοσπαντων οπως και να χει πρεπει να δουμε το ψαρακι,να δουμε την κοιλια και αναλογως πρατουμε.αυτο που θελουμε να αποφυγουμε ειναι η ασθενεια dropsy από μπροςτά ειναι το φουσκωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 26 Απριλίου 2011 #11 Share 26 Απριλίου 2011 και παλι δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα,χωρις φωτογραφια πρεπει να μας πεις ποτε αρχισε,τι τον ταιζεις,ειναι φυσιολογικος(κινησεις,στο φαι του)η αλλιως θα πρεπει να μας βαλεις φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #12 Share 26 Απριλίου 2011 (edited) και παλι δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα,χωρις φωτογραφια πρεπει να μας πεις ποτε αρχισε,τι τον ταιζεις,ειναι φυσιολογικος(κινησεις,στο φαι του)η αλλιως θα πρεπει να μας βαλεις φωτογραφια τον ταιζω complete flake food της nutrafin, acti betta by aquael, bloodworms by JBL και acti artemin της aquael Το φούσκωμα πρέπει να άρχισε πριν 4 περίπου ώρες και τάισα το πρωι acti artemin της aquael.Επίσης πολύ πιθανο αν όχι σίγουρο ότι έφαγε κάποια ποσότητα plecomin by tetra ( μόλις είδα ότι λήγει το Μάιο) Η συμπεριφορά του ως τώρα είναι φυσιολογική Έχει φάει ως τώρα λιγάκι αρακά Τι να κάνω;;;;;;;;;; Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Απριλίου 2011 Author #13 Share 26 Απριλίου 2011 Αυτές είναι οι καλύτερες φώτο που μπόρεσα να βγάλω.Δεν δείχνουν όμως το 100% του φουσκώματος-προβλήματος Τι να κάνω;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Απριλίου 2011 Author #14 Share 27 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Απριλίου 2011 #15 Share 27 Απριλίου 2011 Ειναι στην ιδια κατασταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Απριλίου 2011 Author #16 Share 27 Απριλίου 2011 Φαίνεται ελάχιστα καλύτερα σήμερα Δεν ΄Εχω ταισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Απριλίου 2011 #17 Share 27 Απριλίου 2011 Φαίνεται ελάχιστα καλύτερα σήμερα Δεν ΄Εχω ταισει Μην ταισεις, περιμενε ως το απογευμα και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Απριλίου 2011 Author #18 Share 27 Απριλίου 2011 Μην ταισεις, περιμενε ως το απογευμα και βλεπουμε. Δεν τάισα και το φούσκωμα έχει υποχωρήσει αλλά το ψάρι φαίνεται αδύναμο Εκτός από το να περιμένω τι άλλο μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Απριλίου 2011 Author #19 Share 28 Απριλίου 2011 Δεν τάισα και το φούσκωμα έχει υποχωρήσει αλλά το ψάρι φαίνεται αδύναμο Εκτός από το να περιμένω τι άλλο μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω;;; Το φούσκωμα έφυγε και δεν έχω ταίσει Να τον ταίσω;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 28 Απριλίου 2011 #20 Share 28 Απριλίου 2011 εγω θα ελεγα και σημερα αρακα ή μπροκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Απριλίου 2011 Author #21 Share 29 Απριλίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ Το φούσκωμα υποχώρησε και το ψαράκι συμπεριφέρεται κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος