donzouan13 25 Απριλίου 2011 #1 Share 25 Απριλίου 2011 γεια σας,ειμαι νεος στο χομπυ κ προσπαθω να μπω στο κλιμα του ενυδριου.εχω ενα πλατυ το οποιο ειναι εγγυος.εχει φουσκοσει η κοιλια υπερβολικα.πως μπορω να καταλαβω ποτε θα γεννησει περιπου για να το βαλω στη γεννηστρα?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 26 Απριλίου 2011 #2 Share 26 Απριλίου 2011 γεια σας,ειμαι νεος στο χομπυ κ προσπαθω να μπω στο κλιμα του ενυδριου.εχω ενα πλατυ το οποιο ειναι εγγυος.εχει φουσκοσει η κοιλια υπερβολικα.πως μπορω να καταλαβω ποτε θα γεννησει περιπου για να το βαλω στη γεννηστρα?ευχαριστω. πες μας περισσοτερεσ πληροφοριεσ για το ενυδρειο σου.ψαρια . λιτρα, φυτα κτλ..για μενα καλυτερα μην το βαλεις σε γεννηστρα..βαλε κεραττοφυλλο και θα εισαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 26 Απριλίου 2011 Author #3 Share 26 Απριλίου 2011 γεια σου.εχω ενα ενυδριο 60 λιτρον περιπου.εχω 2 σκαλαρια,4 γκαμπυ,ενα γλυφτη,ενα ξυφοφορο αρσενικο-θηλυκο κ ενα μονομαχο.το γκαπυ ειναι πολυ φουσκομενο,ποτε καταλαβαινω ποτε περιπου θα γεννησει?εχει καποια χαρακτηριστικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 26 Απριλίου 2011 #4 Share 26 Απριλίου 2011 γεια σου.εχω ενα ενυδριο 60 λιτρον περιπου.εχω 2 σκαλαρια,4 γκαμπυ,ενα γλυφτη,ενα ξυφοφορο αρσενικο-θηλυκο κ ενα μονομαχο.το γκαπυ ειναι πολυ φουσκομενο,ποτε καταλαβαινω ποτε περιπου θα γεννησει?εχει καποια χαρακτηριστικα? κοιταξε θα δεις απο πισω ενα τριγωνακι μαυρο, οταν θα εχει ανοιξει αρκετα θα ναι στισ μερες τησ.. να ξερεις επισης οτι τα ζοωτοκα γεννουν σε 21 με 30 μερες με μεσο ορο την 28η μερα.. αν εχει φυτα μεσα μην βαζεις γεννηστρα αν δεν εχεις θα αναγκαστεις να βαλεις γιατι μαλλον τα μικρα θα γιννουν τροφη για τα σκαλαρια σου.. (μια σημειωση ακομα τα σκαλαρια καλυτερα να τα βγαλεισ ειναι αταιριαστα με τα υπολοιπα και ακομα το ενυδρειο σου ειναι μικρο για αυτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Απριλίου 2011 #5 Share 26 Απριλίου 2011 Guppy ή Platy είναι τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 26 Απριλίου 2011 Author #6 Share 26 Απριλίου 2011 ευχαριστω.το τριγωνακι δεν το βλεπω δυστηχος....μαλλον δεν το διακρυνω.που ακριβος?δεν εχω αρκετα φυτα.θα το βαλω σε γεννηστρα.ξερεις καπου που να εχει μια φωτο να δω.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 26 Απριλίου 2011 Author #7 Share 26 Απριλίου 2011 πλατυ εκανα λαθος πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 27 Απριλίου 2011 #8 Share 27 Απριλίου 2011 πλατυ εκανα λαθος πριν. καλύτερα να έβγαζες τα σκαλάρια από το ενυδρείο χρειάζονται μεγαλύτερο ενυδρείο και θα σου φάνε και τα μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 28 Απριλίου 2011 #9 Share 28 Απριλίου 2011 καλύτερα να έβγαζες τα σκαλάρια από το ενυδρείο χρειάζονται μεγαλύτερο ενυδρείο και θα σου φάνε και τα μικρά συμφωνω..απορω πως δεν εχεις παρατηρησει επιθετικες συμπεριφορεσ στο ενυδρειο σ απο τα σκαλαρια..εγω ειχα κανει το λαθος να βαλω 2 σκαλαρια μ 2 μολυ μου τα κυνηγουσαν ολη μερα.. τα δωσα πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 28 Απριλίου 2011 Author #10 Share 28 Απριλίου 2011 γεια σας.τα σκαλαρια δεν ενοχλουν καθολου,αντιθετος ειναι για παρτη τους.το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο να γεννησει το πλατυ...πως θα το καταλαβω.ειναι πολλες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 28 Απριλίου 2011 #11 Share 28 Απριλίου 2011 γεια σας.τα σκαλαρια δεν ενοχλουν καθολου,αντιθετος ειναι για παρτη τους.το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο να γεννησει το πλατυ...πως θα το καταλαβω.ειναι πολλες μερες. βαλε φυτα στο ενυδρειο, κερατοφυλλο να κρυφτουν τα μικρα..μην μπλεκεισ με γεννηστρεσ..η φυση εχει κανονισει για ολα..μην αγχεσαι (οσον αφορα τα σκαλαρια δεν ειναι θεμα μονο οτι θα γινουν επιθετικα μολισ μεγαλωσουν αλλα και δεν ειναι για τοσο μικρο ενυδρειο και θελουν αλλεσ συνθηκεσ απο τα αλλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος