Δίας 24 Απριλίου 2011 #1 Share 24 Απριλίου 2011 ενα τρειλερ.Να πω πως το κατεβασα και το ειδα ολο,κρατωντας το ενδιαφερον μου. Νομιζω αξιζει να το δειτε. Αν παλι νομιζετε πως το θεμα ειναι αντιθετο των κανονισμων διαγραψτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2011 #2 Share 24 Απριλίου 2011 ενα τρειλερ.Να πω πως το κατεβασα και το ειδα ολο,κρατωντας το ενδιαφερον μου. Νομιζω αξιζει να το δειτε. Αν παλι νομιζετε πως το θεμα ειναι αντιθετο των κανονισμων διαγραψτε το. Το εχω δει και ειναι αρκετα καλο θα ελεγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Απριλίου 2011 Author #3 Share 24 Απριλίου 2011 Δειτε επισης εδω και Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 24 Απριλίου 2011 #4 Share 24 Απριλίου 2011 (edited) Στράτο οι Μάγιας δε μίλησαν για το τέλος του κόσμου , δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι το τέλος του ημερολογίου τους συμπίπτει με το 2012 δεν θα υπάρξει καμιά συζυγία πλανητών το 2012 κουβεντολόι υπάρχει για πλανητικά σώματα σε τροχιά αλλά επίσημα δεν μάς απειλεί κάτι από αυτά το μόνο που με προβληματίζει είναι η προβολή αυτού του φόβου από τα ΜΜΕ εδώ θα ακούσεις αυτά που πρέπει ώστε να μπορείς να κρίνεις καλύτερα Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2011 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Απριλίου 2011 Author #5 Share 24 Απριλίου 2011 Τασο εγω δεν ειπα τιποτα. Μου φανηκε ενδιαφερον ολοκληρο το ντοκυμαντερ,και οχι το τρειλερ μονο και γι'αυτο το ανεβασα. Ο καθενας μπορει να κανει τις σκεψεις του και να εχει τη γνωμη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος