kixlidatos 24 Απριλίου 2011 #1 Share 24 Απριλίου 2011 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Ευχομαι ολοι να περασαμε καλα,να εχουμε επιστρεψει ολοι στα σπιτια μας,και να εχουμε ζησει μερικες ωρες-μερες χαρουμενα με χαμογελο και κοντα στους δικους μας ανθρωπους.Να μην ξεχναμε τους γεροντες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 24 Απριλίου 2011 #2 Share 24 Απριλίου 2011 Ακομα δεν εχουμε φαει.αλλα απο τις 9 πινουμε κρασι κρητικο.και δεν βλεπω που παω. Χριστος Ανεστη σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Απριλίου 2011 Author #3 Share 24 Απριλίου 2011 Ακομα δεν εχουμε φαει.αλλα απο τις 9 πινουμε κρασι κρητικο.και δεν βλεπω που παω. Χριστος Ανεστη σε ολους. Ασε και εγω ετοιμαζομαι ,καλα να περασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Απριλίου 2011 #4 Share 24 Απριλίου 2011 Δεν βλέπω επιλογές που να με καλύπτουν, οπότε δεν ψηφίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Απριλίου 2011 #5 Share 24 Απριλίου 2011 Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 24 Απριλίου 2011 #6 Share 24 Απριλίου 2011 χριστος ανεστη και χρονια πολλα και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Απριλίου 2011 #7 Share 24 Απριλίου 2011 Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και καλά να περάσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 24 Απριλίου 2011 #8 Share 24 Απριλίου 2011 χρονια πολλα με υγεία σε ολους μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Απριλίου 2011 #9 Share 24 Απριλίου 2011 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους!Απίστευτα και φέτος μόνο που ήθελα να πάω στο χωριό,αλλά τα χιλιόμετρα είναι πολλά... Μαυροδάφνες,πράσινες καθώς και κοψίδια παίζουν ακόμα.Όποιος θέλει έρχεται! Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 24 Απριλίου 2011 #10 Share 24 Απριλίου 2011 (edited) Χρονια πολλα σε ολους!!! (Ωραια η ψηφοφορια!!! ) Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2011 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Απριλίου 2011 #11 Share 24 Απριλίου 2011 Σκέφτομαι να βάλω Mysis στα κάρβουνα για τα ζωντανά.Να κάνουν κι αυτά Ανάσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 24 Απριλίου 2011 #12 Share 24 Απριλίου 2011 Φιλε μου μεγαλη η λιστα ψη φορφοριας, ειμαι καπως, μια χαρα βεβ$αια ,καλο πασχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 24 Απριλίου 2011 #13 Share 24 Απριλίου 2011 Εμείς πήγαμε οικογενειακά στο μαγαζί του Νικολουτσο και φάγαμε! Ήταν τέλεια Να σε καλά Νίκο και του χρόνου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 24 Απριλίου 2011 #14 Share 24 Απριλίου 2011 Χρονια πολλα...!Xρηστός Ανέστη παιδεια...οτι επιθυμειτε να εχετε ολοι ...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Απριλίου 2011 #15 Share 24 Απριλίου 2011 Φιλε μου μεγαλη η λιστα ψη φορφοριας, ειμαι καπως, μια χαρα βεβ$αια ,καλο πασχα! Καλά... Εσύ βρίσκεσαι πλέον αλλού! Αν δεις κανέναν ροζ ελέφαντα με πορτοκαλί βούλες μη τρομάξεις... Δικός μου είναι! Δωσ'του χαιρετίσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasvls 24 Απριλίου 2011 #16 Share 24 Απριλίου 2011 Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Με υγεία! Φίλε Κιχλιδάτε, πιστεύω να πέρασες όμορφα! Τα αυγά σου είναι πολύ super! Μπράβο στην καλλιτέχνηδα που τα έβαψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 24 Απριλίου 2011 #17 Share 24 Απριλίου 2011 Χρονια πολλα σε ολη την παρεα χριστος ανεστη παντα χαρες ευχομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευθυμία 24 Απριλίου 2011 #18 Share 24 Απριλίου 2011 Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 24 Απριλίου 2011 #19 Share 24 Απριλίου 2011 Καλά... Εσύ βρίσκεσαι πλέον αλλού! Αν δεις κανέναν ροζ ελέφαντα με πορτοκαλί βούλες μη τρομάξεις... Δικός μου είναι! Δωσ'του χαιρετίσματα Φιλε μου τον ελεφαντα δεν τον ειδα αλλα μαλλον με πατησε γιατι αισθανομε διαλυμενος! Τα καταραμενα τα τσιπουρα κατεβαινουν σαν νερακι αλλα μετα.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Απριλίου 2011 #20 Share 24 Απριλίου 2011 Χρόνια πολλα σε όλους! Εγώ δεν ψήφισα γιατί έλειπε η επιλογή απο τη λίστα. Κάποιοι τι σημερινή μέρα δουλευανε!! Ήμουν ένας απο αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Απριλίου 2011 Author #21 Share 25 Απριλίου 2011 Χριστος Ανεστη,χρονια πολλα σε ολους και ειδικα στους εορταζοντες. Εμενα μου στοιχισε κατι παραπανο το αρνι,γιατι ξεχαστικα να ανοιξω το μαγαζι ερεε πολυ μπρουσκο.αλλα χαλαλι,περασα πολυ ομορφα. Να ειμαστε καλα και του χρονου παλι να τα λεμε εδω ,και να μην δω κανενα να εχει περασει ασχημα και μονος/η. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 25 Απριλίου 2011 #22 Share 25 Απριλίου 2011 να ειμαστε καλα και του χρονου με υγεια...... και με μεγαλητερα ενυδρεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Απριλίου 2011 #23 Share 25 Απριλίου 2011 Τέτοιο Πάσχα ούτε στον εχθρό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 25 Απριλίου 2011 #24 Share 25 Απριλίου 2011 Χρόνια πολλά σε όλους Για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τον σκοπό της ψηφοφορίας. Όμως να σας πω για μένα πως πέρασα το Πάσχα. Μεγάλη Παρασκευή μια ξανθιά κυρία με τρία παιδιά νόμιζε πως ηταν Πάσχα και με πέρασε για αυγό Λίγο ο ήλιος, λίγο τα παιδιά, λίγο η βιασύνη πέρασε το κόκκινο για πράσινο. Ευτυχώς βρέθηκε το καπό μετά απο λίγα μέτρα Για καλή μου τύχη δεν με σημάδεψε καλά γιατί δεν θα βρισκόμουνα εδώ να σας γράφω σήμερα. Θα μου πείτε σίδερα είναι........ αυτά γίνονται (σε τέτοιες περιπτώσεις ολο αυτήν την "μ*λ*κ*α" ακούς) Εύχομαι σε όσους ταξιδεύουν καλή επιστροφή Εύχομαι Υγεία σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regal 26 Απριλίου 2011 #25 Share 26 Απριλίου 2011 Χρονια Πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος