Jump to content

Χρυσοψαρο-Σαλιγκαρια-Φυτα

Recommended Posts

Εχω ενα χρυσοψαρο σε ενα 25λτ ενυδρειο.Μεσα το ενυδρειο εχει πιασει λιγη αλγη.Μπορω να βαλω καποια σαλιγκαρια μεσα που να κανουν πανω κατω τη δουλεια που κανει ενας γλυφτης;Επιπλεον μπορω να φυτεψω καποιο φυτο που να ταιριαζει με το χρυσοψαρο;Θελω ν ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορω.Οποιος μπορει βοηθαει.Ευχαριστω.

Για να προσθέσεις εικόνες, πας στα Συνημμένα Αρχεία που είναι κάτω από τον χώρο που γράφεις για μια νέα δημοσίευση.

Πατάς Aναζητηση, στην δικιά σου περίπτωση C:\Users\Jim\Desktop\DSCN0146.JPG

και μετά Πρόσθεσε αυτό το συνημμένο

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Για να προσθέσεις εικόνες, πας στα Συνημμένα Αρχεία που είναι κάτω από τον χώρο που γράφεις για μια νέα δημοσίευση.

Πατάς Aναζητηση, στην δικιά σου περίπτωση C:\Users\Jim\Desktop\DSCN0146.JPG

και μετά Πρόσθεσε αυτό το συνημμένο

Tο κανα αλλα δεν εγινε τπτ.Κατσε να ξαναδοκιμασω.

Μου λεει αυτο το πραγμα "Ο συνολικός χώρος που απαιτείτε από τα προς αποστολή αρχεία είναι μεγαλύτερος από τον διαθέσιμο. Παρακαλώ ελατώστε τον αριθμό ή το μέγεθος των συνημμένων."

Μου λεει αυτο το πραγμα "Ο συνολικός χώρος που απαιτείτε από τα προς αποστολή αρχεία είναι μεγαλύτερος από τον διαθέσιμο. Παρακαλώ ελατώστε τον αριθμό ή το μέγεθος των συνημμένων."

Θα πρέπει να μακρύνεις την φώτο.

Γιατί δεν φτιάχνεις ένα λογαριασμό εδώ; :)

http://photobucket.com/

Εφτιαξα αλλα αντε να το χειριστω..

Εντομεταξυ το ενυδρειο μου,το οποιο μου το δωσαν και δεν το αγορασα, ειχε προβλημα γιατι απο τις γωνιες εχανε λιγο νερο.Ολο το πρωι το εφτιαχνα με ειδικη σιλικονη που αγορασα και παλι χανει..Μου χουν σπασει τα νευρα πια..

Τις φωτό μπορείς να τις μικρύνεις με το πρόγραμμα "ζωφραφική των Windows" (Paint) ή με Photoshop ή με κάποιο παρόμοιο και μετά να τις ανεβάσεις :)

Το χρυσόψαρο χρειάζεται περισσότερα λίτρα από αυτά που του παρέχεις. Αρα αυτό που πρέπει να σε απασχολεί δεν είναι η άλγη αλλά να βρεις ένα μεγαλύτερο σπίτι για το ψαράκι σου..

Φυτό μπορείς να βάλεις καμιά ανούμπια

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...iew&iden=66

αλλά και γενικότερα φυτά με σκληρά φύλλα..

Τις φωτό μπορείς να τις μικρύνεις με το πρόγραμμα "ζωφραφική των Windows" (Paint) ή με Photoshop ή με κάποιο παρόμοιο και μετά να τις ανεβάσεις :)

Το χρυσόψαρο χρειάζεται περισσότερα λίτρα από αυτά που του παρέχεις. Αρα αυτό που πρέπει να σε απασχολεί δεν είναι η άλγη αλλά να βρεις ένα μεγαλύτερο σπίτι για το ψαράκι σου..

Φυτό μπορείς να βάλεις καμιά ανούμπια

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...iew&iden=66

αλλά και γενικότερα φυτά με σκληρά φύλλα..

Το ξερω απλα προσπαθω να δω τι μπορω να κανω με το υπαρχον ενυδρειο.Κατσε να δοκιμασω ν ανεβασω φωτο..

Που ειναι η αλγη που αναφερεις?

εννοεις αυτη το ελαχιστο πρασινο που εχει πιασει ο βραχος σου?

Ναι..Εμενα μου βγαζει ματι..

Προς το παρόν δεν ειναι ανησυχητική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...