GuppyLover21 22 Απριλίου 2011 #1 Share 22 Απριλίου 2011 Θα ηθελα να ακουσω αποψεις σας για τη διαμορφωση ενος τετοιου μικρου 15 λ. ενυδρειου http://1.static.slando.com/photos/live/32/...2111332_3_F.jpg το οποιο θα γινει γαριδαδικο!Ως πρωτο πραγμα λεω να βαλω λευκη αμμο.Εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 22 Απριλίου 2011 #2 Share 22 Απριλίου 2011 Γεια σου καταρχην!! Εγω εχω καφε πετραδακι στο γαριδαδικο μου και δείχνει ωραιο ομως ενας φιλος που εβαλε μαυρη αμμο δειχνει ακομα ποιο ομορφο.Το μαυρο κανει ομορφη αντιθεση με το πρασινο των φυτων και οι γαριδες φαινοντε ποιο καλα(κατα την αποψη μου παντα) Απο εκει και περα μπορεις να βαλεις και ενα ξυλο μοπανι με δεμενη μος ωστε να πανε τα μικρα εκει και οτι αλλο φυτακι σου αρεσει. Ελπιζω να βοηθησα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 22 Απριλίου 2011 Author #3 Share 22 Απριλίου 2011 Γεια σου καταρχην!! Εγω εχω καφε πετραδακι στο γαριδαδικο μου και δείχνει ωραιο ομως ενας φιλος που εβαλε μαυρη αμμο δειχνει ακομα ποιο ομορφο.Το μαυρο κανει ομορφη αντιθεση με το πρασινο των φυτων και οι γαριδες φαινοντε ποιο καλα(κατα την αποψη μου παντα) Απο εκει και περα μπορεις να βαλεις και ενα ξυλο μοπανι με δεμενη μος ωστε να πανε τα μικρα εκει και οτι αλλο φυτακι σου αρεσει. Ελπιζω να βοηθησα!!! Οντως αυτο με το μαυρο το ειδα απο ενα μελος του φορουμ και μου αρεσε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Απριλίου 2011 #4 Share 22 Απριλίου 2011 Οντως αυτο με το μαυρο το ειδα απο ενα μελος του φορουμ και μου αρεσε ! Μαυρο-καφε ειχα και εγω στο δικο μου ενυδρειο και οι red cherry φαινονταν πολυ ωραια στο μαυρο χαλικακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 22 Απριλίου 2011 Author #5 Share 22 Απριλίου 2011 Απο φυτα τι λετε να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 #6 Share 22 Απριλίου 2011 Μαυρο-καφε ειχα και εγω στο δικο μου ενυδρειο και οι red cherry φαινονταν πολυ ωραια στο μαυρο χαλικακι Εγω εχω μαυρη αμμο, πρασινα φυτα, καφε ξυλα. Ξερεις πως φαινεται εκει μεσα το εντονο κοκκινο της red cherry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Απριλίου 2011 #7 Share 22 Απριλίου 2011 Εγω εχω μαυρη αμμο, πρασινα φυτα, καφε ξυλα. Ξερεις πως φαινεται εκει μεσα το εντονο κοκκινο της red cherry? Να σου πω ρε μεγαλλλλλλε με ακολλλλουθεις? Και εγω τον ιδιο συνδιασμο ειχα αλλα οχι αμμο αλλα χαλικακι μαυρο με λιγο καφε..και ειχα και κοκκινα φυτα για να μαθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 #8 Share 22 Απριλίου 2011 Να σου πω ρε μεγαλλλλλλε με ακολλλλουθεις? Και εγω τον ιδιο συνδιασμο ειχα αλλα οχι αμμο αλλα χαλικακι μαυρο με λιγο καφε..και ειχα και κοκκινα φυτα για να μαθεις Ρε μεγαλλλλε... πειραζει που εχουμε το ιδιο γουστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Απριλίου 2011 #9 Share 22 Απριλίου 2011 Ρε μεγαλλλλε... πειραζει που εχουμε το ιδιο γουστο? Και βεβαια οχι φιλλλαρακι,αλλωστε ειναι ωραιος συνδιασμος.Επειδη το πηγαμε στην πλακα και ο φιλος περιμενει καμια απαντηση της προκοπης φιλε GuppyLover21 τα φυτα που μπορεις να βαλεις ειναι αρκετα αλλα παιζει ρολο ο φωτισμος που εχεις,σιγουρα θα χρειαστεις καποια μοςς που την αγαπουν οι γαριδες και μετα μπορεις να παιξεις με διαφορα ευκολα φυτα που δεν χρειαζονται πολλες απαιτησεις σε λυπασματα και φως.Προσεξε ομως να μην γινονται πολυ μεγαλα γιατι το ενυδρειο σου ειναι μικρουλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Απριλίου 2011 #10 Share 22 Απριλίου 2011 Επειδή τα λίτρα είναι λίγα και οι διαστάσεις του περιορισμένες, και με δεδομένου ότι στις γαριδούλες αρέσκονται να "βόσκουν" πάνω στην άλγη ή τις moss, θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις κάποια όσο γίνεται μεγάλη επίπεδη επιφάνεια. Δηλαδή, κάποια λεπτή επίπεδη μη ασβεστολιθική πέτρα που θα τοποθετηθεί υπό κλίση, ή κάποιο ξύλο με μεγάλη επιφάνεια που όμως να μη "κόβει" πολλά λίτρα από το ενυδρείο σου. Πάνω σε αυτά θα μπορούσες είτε να βάλεις κάποιο είδος moss ή να αφήσεις να δημιουργηθούν άλγες. Ένα τέτοιο "λειβάδι" νομίζω πως είναι ότι καλύτερο για τις γαρίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 22 Απριλίου 2011 Author #11 Share 22 Απριλίου 2011 Επειδή τα λίτρα είναι λίγα και οι διαστάσεις του περιορισμένες, και με δεδομένου ότι στις γαριδούλες αρέσκονται να "βόσκουν" πάνω στην άλγη ή τις moss, θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις κάποια όσο γίνεται μεγάλη επίπεδη επιφάνεια. Δηλαδή, κάποια λεπτή επίπεδη μη ασβεστολιθική πέτρα που θα τοποθετηθεί υπό κλίση, ή κάποιο ξύλο με μεγάλη επιφάνεια που όμως να μη "κόβει" πολλά λίτρα από το ενυδρείο σου. Πάνω σε αυτά θα μπορούσες είτε να βάλεις κάποιο είδος moss ή να αφήσεις να δημιουργηθούν άλγες. Ένα τέτοιο "λειβάδι" νομίζω πως είναι ότι καλύτερο για τις γαρίδες... Αυτο ειχα στο μυαλο μου να κανω με ενα κομματι μοπανι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 23 Απριλίου 2011 Author #12 Share 23 Απριλίου 2011 Παιδια αγορασα την αμμο,την επλυνα ολα κομπλε αλλα το νερο του ενυδρειου ειναι θολο.Αυτο θα φυγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος