Jump to content

προβλημα με κινητο!!!

Recommended Posts

καλησπερα και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ.εχω το samsung b7722 και χτες μετα απο λαθος χειρισμο εκοψα ενα σιρματακι απο τα εξι που ακουμπαει η sim :):thumbup: με αποτελεσμα να διαβαζει μονο την μια απο τις δυο.πηγα λοιπον σημερα στο πλαισιο απ'οπου και το ειχα παρει και μου λενε πρεπει να αλλαξουν την μητρικη πλακετα και κοστιζει το 80% της αρχικης τιμης!αμεσως σηκωθηκα και εφυγα!γνωριζει καποιος καποιο καταστημα να διορθωσει το προβλημα που δημιουργησα?σας ευχαριστω εκ των προτερων...ειναι κριμα να δωσω 220 ευρω ετσι..........

Έγινε επεξεργασία - invman

καλησπερα και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ.εχω το samsung b7722 και χτες μετα απο λαθος χειρισμο εκοψα ενα σιρματακι απο τα εξι που ακουμπαει η sim :):thumbup: με αποτελεσμα να διαβαζει μονο την μια απο τις δυο.πηγα λοιπον σημερα στο πλαισιο απ'οπου και το ειχα παρει και μου λενε πρεπει να αλλαξουν την μητρικη πλακετα και κοστιζει το 80% της αρχικης τιμης!αμεσως σηκωθηκα και εφυγα!γνωριζει καποιος καποιο καταστημα να διορθωσει το προβλημα που δημιουργησα?σας ευχαριστω εκ των προτερων...ειναι κριμα να δωσω 220 ευρω ετσι..........

χρονια πολλα και καλη ανασταση να εχεις....

οτι θελει αλλαγη μητρικης ειναι αληθεια και δεν γινετε διαφορετικα.. θα ψαξεις μαγαζια που πουλανι κηνιτα οχι επωνυμα ομως καταστηματα

ομονοια εχει πολλα τετοια

ακομα μπορεις να βρεις σε πακιστανους που εχουν ανοιξει μαγαζια ειναι μανουλες σε αυτα :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...