dimitris_reef 22 Απριλίου 2011 #1 Share 22 Απριλίου 2011 καλημέρα και χρόνια πολλά βρήκα την ευκαιρία να σας παρουσιάσω το ενυδρείο μου. τρέχει για περίπου ένα χρόνο..απο εξοπλισμό έχω ένα skimmer tunze 9015, arcadia φωτιστικό με 2*150 MH και 2*Τ5,κυκλοφορητή έναν sun-sun (προς το παρόν μεχρι τα πάρω μία Vortech mp40),refugium με λάμπα MH 150W. Απο αναλώσιμα χρησιμοποιώ άνθρακα της ΚΕΝΤ,ζουμιά brightwell nano code a&b (2 φορές την εβδομάδα). απο ψαράκια εχω αρκετά(θα τα δείτε στο video) ενώ απο κοραλάκια πολύ λιγα προς το παρόν. θα σας κάνω update με την πορεία του ενυδρείου..τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 #2 Share 22 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφο το στησιμο του βραχου σου αρχηγέ!! Πολυ μου αρεσει!! Μου κανει εντυπωση ομως η κυκλοφορια που διακρινεται στο ενυδρείο και λες οτι εχες μονο εναν κινεζο. Ανεβασε μερικες φωτογραφιες να δουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 22 Απριλίου 2011 #3 Share 22 Απριλίου 2011 πολυ ομορφο!!!! αν θες πες μας τι ψαρακια και κοραλλια εχεις και τι τιμες διατηρεις το νερο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_reef 22 Απριλίου 2011 Author #4 Share 22 Απριλίου 2011 καλησπέρα απο κυκλοφορία χρησιμοποιώ μία sun sun 12000\ώρα(αυτή με την διπλή κεφαλή). απο ψαράκια το ενυδρείο έχει: Naso tang blue powder tang cardinal chromis*7 anthias *4 long nose butterfly occelaris pink spotted goby black striped goby απο κοραλάκια 2-3 ποικιλίες ζωάνθους green star polyp 1 green acropora(δεν θυμάμαι είδος) και είμαι τίγκα στις απταίζιες(έχω δοκιμάσει τα πάντα) φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 22 Απριλίου 2011 #5 Share 22 Απριλίου 2011 Πολυ ομορφο !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 #6 Share 22 Απριλίου 2011 καλησπέρα απο κυκλοφορία χρησιμοποιώ μία sun sun 12000\ώρα(αυτή με την διπλή κεφαλή). απο ψαράκια το ενυδρείο έχει: Naso tang blue powder tang cardinal chromis*7 anthias *4 long nose butterfly occelaris pink spotted goby black striped goby απο κοραλάκια 2-3 ποικιλίες ζωάνθους green star polyp 1 green acropora(δεν θυμάμαι είδος) και είμαι τίγκα στις απταίζιες(έχω δοκιμάσει τα πάντα) φιλικά Δημήτρης Ultrex έβαλες? Βασικα.... kalk waser δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Απριλίου 2011 #7 Share 22 Απριλίου 2011 Σημερα το απογευμα ξεπαστρεψα μια με ενεση απ'ευθειας με ζουμι λεμονιου. Δοκιμασε το,δε χανεις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος